krfjolca
|
Ne vem, katera je spraševala za Shoo shoos - mi jih imamo, ja, so zelo luštni. Ne more si jih potegnit z nogic, ne drsijo, pa fino mehki so in noga ne švica noter. Samo če boste kupovale, raje vzemite L številko. Mi imamo M, pa ne bodo več za dolgo. (no ja, je pa res, da ima Anže ekstremno veliko nogo) - saj so zraven mere, pa izmerite nogice. Baby legs je zadnjič kupila moja frizerka za tamalo, pa so zelo luštne. Res je priročno, če imate pupe oblečene v krilca ali oblekice, pa postane hladno - samo tiste žabice gor navlečeš, pa je - lahko tudi kot rokava. Sling imam jaz namen kupiti za no.2, Anže je že pretežek, ga nosim res samo če je nuja. Kenguruja sem pa prejšnji teden prodala. So mi pa všeč tile hot sling, ostali se mi zdijo prekomplicirani za uporabo. Čeprav se verjetno navadiš, ne vem. Sem šla danes res v nabavo. Tile čaji so ogabni . Barby, saj se ne obremenjujem s tem, sploh ne, samo neučakana sem . Spali smo pa danes še slabše kot včeraj, ne vem, kaj je zdaj to. Pa sva bila že tako obupana, da sva ga res pustila jokat - 20 minut. Potem pa nisem mogla več, pa sem ga šla mirit. Nisem ga sicer vzela iz postelje, ampak sem ga samo božala, pa je zaspal (je bil že utrujen od joka). Vem, da s tem nisem nič naredila, samo sem enostavno preveč soft za take fore. Sem na koncu že sama jokala. Pa roka me boli, ker sem boksnila v omaro iz same jeze. Moram vsaj boksarsko vrečo kupit. Ali pa čelado, ko bom hotla z glavo v zid butat ... Hja no, ponoči sem pač napol nora, če ne morem spat.