Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Sicer mam pa jst tut mami en štuk viši, k prav, da k me ne bo, bo pršla, pa mal spucala, da bo vse ready k prideva s Timonom domov. Ampak mami je le drugač k pa tašča in sm čist vesela če bo mal spucala
 . Sicer mam pa jst tut mami en štuk viši, k prav, da k me ne bo, bo pršla, pa mal spucala, da bo vse ready k prideva s Timonom domov. Ampak mami je le drugač k pa tašča in sm čist vesela če bo mal spucala 

skuhal. Pa še pomil posodo potem. Jst sm se pa na kavču valala
  skuhal. Pa še pomil posodo potem. Jst sm se pa na kavču valala .
 .  ?
  ?  
   Jaz pa sem mislila da bo doma
   Jaz pa sem mislila da bo doma .. Me res zanima kakšen je njegov urnik za mesec avgust?!
 .. Me res zanima kakšen je njegov urnik za mesec avgust?! 

spat dat...
  spat dat...  cca.140m+50m garaže(svoj vhod, števce,..) edino ključ imata-ker pač nikoli ne veš....
  cca.140m+50m garaže(svoj vhod, števce,..) edino ključ imata-ker pač nikoli ne veš....  

, pa najbrž v kino( Simpsone). Saj kak drug žanr men zdaj ne gre, razen kak hud za mislt z dobro zasedbo, kar jih je pa itak čist mal/leto.
 , pa najbrž v kino( Simpsone). Saj kak drug žanr men zdaj ne gre, razen kak hud za mislt z dobro zasedbo, kar jih je pa itak čist mal/leto.