Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, pa sva ji na lep način razložila, da nama to niti slučajno ni všeč, če hodijo obiski po najinem, ko naju ni doma
 , pa sva ji na lep način razložila, da nama to niti slučajno ni všeč, če hodijo obiski po najinem, ko naju ni doma ..... Pa tudi sedaj sva rekla, da ko bom rodila, da ne želiva, da komurkoli (predvsem svojim sodelavcem) razkazuje.......
 ..... Pa tudi sedaj sva rekla, da ko bom rodila, da ne želiva, da komurkoli (predvsem svojim sodelavcem) razkazuje.......   , ki se je preselila v Prekmurje.....kaj vse naredimo za ljubezen... Sem pa 5let živela v Ljubljani...
 , ki se je preselila v Prekmurje.....kaj vse naredimo za ljubezen... Sem pa 5let živela v Ljubljani... 
			 , ki je dal tako komando.
 , ki je dal tako komando.  in tako bomo še doma.......
  in tako bomo še doma....... 
			 Sem jaz tudi rekla, da ko bom prišla kaj v LJ (sestanki, seminarji), da vam bom prej javila..mogoče bo katera imela čas za kavo.....samo to ne bo prej kot januarja 2008
  Sem jaz tudi rekla, da ko bom prišla kaj v LJ (sestanki, seminarji), da vam bom prej javila..mogoče bo katera imela čas za kavo.....samo to ne bo prej kot januarja 2008 

. Sem se šele potem spomnila, da nisem do takrat še nič. Pol sem se pa malo umirila in naštela brce oz. premike pa tud trebuh je postal kar "normalen" in nič več tako trd.
 . Sem se šele potem spomnila, da nisem do takrat še nič. Pol sem se pa malo umirila in naštela brce oz. premike pa tud trebuh je postal kar "normalen" in nič več tako trd.  ???!!!
 ???!!!  
  . a ČEM ŠE JAZ VSAKO TEMO PISAT NA DRUG POST?
 . a ČEM ŠE JAZ VSAKO TEMO PISAT NA DRUG POST? To je moj večni problem.
  To je moj večni problem.