Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in čim lažji iztis
 in čim lažji iztis  

Mateja 82, rakinja
   Mateja 82, rakinja   

Grem vse za nazaj prebrat........
  Grem vse za nazaj prebrat........ 
			 . Smo pa bile včeraj pridne ne...Sem šla pogledat na kateri strani se je začel petek.....192 in končal na 210
 . Smo pa bile včeraj pridne ne...Sem šla pogledat na kateri strani se je začel petek.....192 in končal na 210  
  čokolino seveda, pa pralni stroj cunj že perem.....potem pa bom še malo pospravljala...kuhati mi danes ni potrebno, samo solatko naredim....
  čokolino seveda, pa pralni stroj cunj že perem.....potem pa bom še malo pospravljala...kuhati mi danes ni potrebno, samo solatko naredim....  In upam, da bom mojega
  In upam, da bom mojega  lahko nahecala, da popoldne greva malo v šoping..... Ja, ker potem še naslednjih nekaj dni samo še čakamo najino
  lahko nahecala, da popoldne greva malo v šoping..... Ja, ker potem še naslednjih nekaj dni samo še čakamo najino  ......je vse pripravljeno.....
 ......je vse pripravljeno.....   

...
 ... 
			 !
 !  ne ne mislim da prestrašenim angora zajcem ne dajo tehnike v roke...
  ne ne mislim da prestrašenim angora zajcem ne dajo tehnike v roke...