|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.8.2007 12:35:10   
Aja1
Max, tvoja Nika je pa pravi cukr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12326
5.8.2007 12:35:53   
Aja1
Jagoda, napiši kaj, ne samo čekirat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12327
5.8.2007 12:40:25   
Aja1
Grem previt kakano rito (pa ne mojo user posted image ).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12328
5.8.2007 13:14:34   
max81
Aja dobrodošla v klubu, tud naša je spala sam pol urce, zdej pa že razgrajauser posted image

jest sm tud med tem že krompir olupla, sem se odločla da bo namesto tenstanga, raje kr pire, ker če bom spet vohala čebulo, mi bo spet cel dan slabouser posted image

moj itak šele ob 15h zaključ, dam pa pride šele ob 16h, tako, da bo to spet pozno kosilo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12329
5.8.2007 13:21:50   
max81
Max, tvoja Nika je pa pravi cukr

sam ne vem po komuser posted image
drgač pa hvala

se mi zdijo teli naši novembrčki res taki kjut cukrčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12330
5.8.2007 14:36:38   
Aja1
Mi smo pojedli, eni zdaj spijo (Neja), eni gledajo TV (F1), jaz na na RR user posted image

Max, si tukaj?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12331
5.8.2007 14:47:31   
Aja1
Zdaj sem spet brala naše poste iz nosečnosti....koliko se jih več ne javlja user posted image . Max, ti si bila pa res takrat bolj redkobesedna oz. si se zelo redko javljala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12332
5.8.2007 14:48:44   
Aja1
Zgleda da mi ne bo nobena delaal družbe v napadu na 500. No, pa pustimo to za zvečer. Zdaj grem pa malo spat k moji miški.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12333
5.8.2007 15:01:47   
max81
evo me, sm že tuki

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12334
5.8.2007 16:15:55   
Anonimen
Sem prišla samo na hitro domov pogledat, če ste že na 500...pa niste...pridne, da me čakate...user posted image

Max, jaz bi tudi geslo....plisssss...user posted image

Naš še pol ure ni spal...v avtu je spal, ko sva šla k atiju v gostilno...je pa takšne počel, da smo se mu vsi smejali...je stricu natočil vino v kozarček (je pipo k sebi vlekel toliko časa, da je vino začelo ven tečt), pa vse je prečekiral, če bo lepe barve...prej ko sva bila pa pri nas na vikendu je pa našel na tleh slivo in jo dal v usta...pa je bila malo kisla...so bili takšni obrazi...bom zvečer naložila filmčke...user posted image

Sva prišla domov zato, ker sem mislila, da bo kaj spal...pa noče...greva pa nazaj k našim na vikend, ko je takšno lepo vreme...user posted image

Zvečer pa res v napad na 500...ampak pride (menda, končno že enkrat) moj dragi domov, tako, da ne vem, če se ne bomo pri nas bolj crkljali...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12335
5.8.2007 16:18:37   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

majas, a imaš krila ali si pila redbull...user posted image  boga, kam si pa shujšala, saj so te same kosti...a ti dragi ni nič dal jesti...user posted image user posted image

LP

No saj se mi je zdelo da ko sem napisala da letim da bodo kaki taki komentarji padli

shujšala... o saj še je vedno kaj za prijet o ja user posted image ravno spet jem da nadoknadim izgubljeno user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12336
5.8.2007 16:23:17   
majas

Še malo, pa bom imela 3000 objav...sem rekla, ko jih bom imela 2000, da ne bom več toliko na RR visela...pa sem se še poslabšala...a bi rekla to za 3000...user posted image

LP

Tebi ni pomoči žal.. tudi ko boš v službi si boš že poiskala tako da boš lahko na RR visela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12337
5.8.2007 16:24:52   
majas
No tako zdaj pa sem jaz sama tukaj gor... brezveze... sem si rekla da bom danes malo bolj pridna na RR in eto nikjer nobene... sama pa tudi ne bom čvekala user posted image

Kaja že eno urico spančka.

Jaz pa grem cote obesit, a joj sem skoraj pozabila na njih user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12338
5.8.2007 16:26:40   
majas
Barby user posted image za vice... sem se vsaj malo nasmejala zdaj.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12339
5.8.2007 16:38:00   
majas
Ah bla bla bla... ni nikjer nobene. Saj prav da uživate nedeljo. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12340
5.8.2007 18:19:12   
Anonimen
Zdaj sva imela pa s škratom borbe, da je zaspal...obup...kar jokal se je, tako je bil že utrujen...pa še prej je padel na bučko, ker je revež mislil, da že zna hodit in se je kar spustil...pa je naredil na tla buc...ampak se mu nič ne pozna in jokal ni veliko...to njega ne gane ponavadi...če mu pa kaj vzameš ali pa ga po pomoti oplaziš in rečeš: ''o, bogi'' potem je pa jok...če pa sam naredi buc ali pa kaj takšnega, je pa ok...user posted image

Bučman mali...samo, da zdaj spi in upam, da bo vsaj pol ure...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12341
5.8.2007 18:23:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Še malo, pa bom imela 3000 objav...sem rekla, ko jih bom imela 2000, da ne bom več toliko na RR visela...pa sem se še poslabšala...a bi rekla to za 3000...user posted image

LP

Tebi ni pomoči žal.. tudi ko boš v službi si boš že poiskala tako da boš lahko na RR visela user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti bom jaz dala, da mi ni pomoči...na šihtu me bodo 8 ur mučili (če ne celo več - odvisno od službe, če jo bom sploh dobila), potem bom prišla domov, hitro skuhat kosilo, potem do večera s škratom, pod tuš in ne mislit, da se mi bo še računalnik dalo prižgati...bom samo še posteljo videla...garantiram...bo pa težko se odvadit od tegale RRja...madonca, te čisto zasvoji user posted image ...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 12342
5.8.2007 18:25:54   
Anonimen
Ah, spet ta počasen RR...user posted image  mi kar dva siva lasa naredi...user posted image

Se pa res vidi, da je nedelja in da se vse crkljate z možički...user posted image  nič, bo treba res dragega privezat doma za kavč, ker drugače bo Val edinček, jaz pa še vedno mama samohranilka...user posted image  (saj ne vem, če ne bi dala kar tega smajlija user posted image )

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12343
5.8.2007 18:28:12   
Anonimen
babe, jaz še kar čakam na odgovore glede službe...user posted image  a mi verjamete, da sem že ena velika živčna razvalina...user posted image  samo čakam in čakam in upam...saj drugega tako ne morem...user posted image  čas pa kar beži...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12344
5.8.2007 18:33:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Barby user posted image za vice... sem se vsaj malo nasmejala zdaj.

No, vsaj ena jih je prebrala...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 12345
5.8.2007 18:51:39   
Anonimen
Škrat je spal celih 20 minut...zdaj greva pa na sprehod, da ne bom imela samogovorov...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12346
5.8.2007 19:54:49   
max81
No, vsaj ena jih je prebrala...

jest sm jih tudi prebralauser posted image user posted image
na pa nismo nikamor šli, tamala je bila tečka, tako, da smo se kr lepo vsi trije ulegl na kavč in vsi smo zaspaliuser posted image , zdejle se po pa treba it  počas rihtat in spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12347
5.8.2007 20:34:10   
Aja1
In jaz sem vice prebrala user posted image

Zdaj Neja spi.Sem jo hotela skopat, natočim vodo, dam kopel, igračke, vse prištimano, tamala pa v tak jok, ko sem jo hotela dat v kad....sva takoj zaključili. Pojma nimam,kaj jo je prijelo. user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12348
5.8.2007 20:42:01   
Aja1
Kje ste vse....do 500 je še kar daleč. Nam bo uspelo? MucaMaca že peče torto....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12349
5.8.2007 20:42:45   
Anonimen
Val že spi...user posted image  tale počasnost RRja me pa kar ubija...bi medtem ko odpira, že tri poste lahko napisala...user posted image

A je zdaj katera gor, da gremo na 500 user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?