Zamima
|
jutro,... sem se hotla že včeraj oglasit pa mi net ni delal ,... Urška, boga Špela,... ampak nimaš kaj, se zgodi ,... Zala se je tudi včeraj šla kaskaderko ,... sem jo dala lepo v avtosedež, ki je obrnjen v nasprotni smeri vožnje, sem zaprla vrata in sem jo mislila noter pripasat,... preden sem prišla na drugo stran je hudiček mali že zlezel ven in je padla na sedeže. Še dobro, da se ni dol skotalila. Urška super slike Lepo ste se imeli, ful, ane?,... jaz delam en plan za November za na Roglo, če bo ratalo . Max, ne dajaj gesla, reči, da ga imaš samo zato, da si novembrke primerjamo med samo, kako napredujejo naše . Kontakte se doda preprosto, samo stisneš KONTAKT tam v vrstici, kjer imaš tudi album, ZS,.... in ti ga avtomatsko doda med kontakte za ZS Aja1,... tebi pa res privoščim najboljše spanje na svetu - ko se bo Neja odločila za to. Majas, jaz bi geslo za album. Pa oprosti za včeraj,... ti bom kdaj drugič povedala tisto dogodivščino . Nogavica, včerajšnja zadeva - prodaja avta je uspelo, me je pa bilo strah, da nam nebi uspelo kakih papirjev uredit zaradi uradnih ur . ircica - čestitke Kostji za 9 mesecev !!! MALINČICA - sva se midve včeraj vidle ali ne? Se mi je zdelo, da si ti, pa sem pozdravila eno mamico, me je pa čudno gledala . No, potem sem pa včeraj še malo nabavljala,... sem vzela 2 kompleta preprog za kopalnico (saj so preproge, ne? ), tisto za pred WC pa za na wc desko pa za pred banjo. Tak, zdaj pa šibam, imam čistilno akcijo, koliko mi bo ratalo poleg Zale naredit. Se zvečer kaj oglasim, če mi ne bo internet spet štekal . Lep dan vsem