MALINČICA
|
Zamima, ja sva se videle, ampak ti mene nisi, ker sem se mimo tebe peljala z avtom, ravno si bila tam pri knjižnici Tabor peš. Sem si mislila, da greš ziher na zmenek ! Jooj, punce, sploh se mi ne da več pisat, samo tu in tam še prečekiram in preberem vse. Malo še, pa gremo na morje, upam da nem bo vreme naklonjeno, malo me skrbi kako bo vse skupaj, ker nas gre štirje odrasli in trije otroci. Upam, da bova z vsaj enkrat lahko malo zaplavala skupaj. Maj pa je danes tako slabo spal, prvič sva se ponoči vstala, da se je eno uro po dnevni sobi ganjal in se igral. Do sedaj smo prespali vse noči. No, se mi zdi, da je nov zobek, ker ima rokico konstantno v ustih in z jezikom se skoz liže po spodnji desni dbvojki. Sem mislila, da grejo najprej vse enke ven , pa bojo pri nas najbrž prvi spodnji zobki. Majči se spet doji skoraj polno, madona, kdaj mi bo uspelo??? Čez dan pojje dva obroka GH, pa še to samo sadno kašico in kak jogurt, tu in tam mu uspem uturit kako žlico juhe, pa malo prežvekuje tudi najino kosilo. Drugače pa še soz joška. Ponoči se do jutra podoji le enkrat, vsaj to je boljše. Eh, bo že!Malo še, pa grem v službo, 3. septembra začnem, pa kar nekako oklevam poklicat ravnateljco, ker bi rada s 15.avg zaključila porodniško, da izkoristim vsaj še malo dopusta. Ma, saj bom vidla!