|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  507 508 [509] 510 511   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.8.2007 10:31:53   
Anonimen

Mene pa zanima, koliko vas še doji? (pofočkajte se)

- barby84
- Urška76

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12701
8.8.2007 10:35:55   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

ah, menda ja ne bo treba Urški kampirat v vrtcu...user posted image

LP

Upajmo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12702
8.8.2007 10:36:30   
Nogavica
Zamima, čestitke za prodajo avta user posted image user posted image user posted image !

urška76 in majas, hvala za gesla, ful luškane fotke user posted image .

Aja1, tebi pa user posted image  in user posted image , da bi čimprej dočakali prespano noč.

ircica in Kostja, vse najboljše za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

Punce, dajte mi povedat, zakaj imate skrite albume? Kaj se kaj čudnega dogaja tu na RR, pa jaz ne vem user posted image ? Se mi zdi, da jih je kar nekaj imelo prej dostopne, pa ste jih potem skrile. No, samo toliko, da vem, da še jaz svojega umaknem iz podpisa, če bo treba user posted image .

...

... je minilo vmes pol ure, ker je Živa padla s postelje user posted image . Sem samo čakala, kdaj se bo to tudi pri nas prvič zgodilo. Ful jo imam založeno, prav visoko "ograjo" z blazin, pa se je vseeno zgodilo. Dve praskici ima na čelu pa ful se je ustrašila. Po petih minutah joka in 10 minutah zize je zdaj spet zaspala. Sem zdaj naložila še one spodnje blazine od sedežne na tla, da je skoraj v višini postelje. Uboga moja mala muca user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12703
8.8.2007 10:39:54   
Nogavica

Mene pa zanima, koliko vas še doji? (pofočkajte se)

- barby84
- Urška76
- Nogavica

LP

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12704
8.8.2007 10:45:14   
Anonimen
Boga mala Nogavička...user posted image

Aja, dajte še dopisat, kolikokrat se dojite ponoči (če se)...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12705
8.8.2007 10:45:51   
MALINČICA
Zamima, ja sva se videle, ampak ti mene nisi, ker sem se mimo tebe peljala z avtom, ravno si bila tam pri knjižnici Tabor peš. Sem si mislila, da greš ziher na zmenekuser posted image !

Jooj, punce, sploh se mi ne da več pisat, samo tu in tam še prečekiram in preberem vse.

Malo še, pa gremo na morje, upam da nem bo vreme naklonjeno, malo me skrbi kako bo vse skupaj, ker nas gre štirje odrasli in trije otroci. Upam, da bova zuser posted image  vsaj enkrat lahko malo zaplavala skupaj.

Maj pa je danes tako slabo spal, prvič sva se ponoči vstala, da se je eno uro po dnevni sobi ganjal in se igral. Do sedaj smo prespali vse noči. No, se mi zdi, da je nov zobek, ker ima rokico konstantno v ustih in z jezikom se skoz liže po spodnji desni dbvojki. Sem mislila, da grejo najprej vse enke venuser posted image , pa bojo pri nas najbrž prvi spodnji zobki.

Majči se spet doji skoraj polno, madona, kdaj mi bo uspelo??? Čez dan pojje dva obroka GH, pa še to samo sadno kašico in kak jogurt, tu in tam mu uspem uturit kako žlico juhe, pa malo prežvekuje tudi najino kosilo. Drugače pa še soz joška. Ponoči se do jutra podoji le enkrat, vsaj to je boljše.

Eh, bo že!Malo še, pa grem v službo, 3. septembra začnem, pa kar nekako oklevam poklicat ravnateljco, ker bi rada s 15.avg zaključila porodniško, da izkoristim vsaj še malo dopusta. Ma, saj bom vidla!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12706
8.8.2007 10:46:00   
Anonimen

Mene pa zanima, koliko vas še doji in kolikokrat ponoči? (pofočkajte se)

- barby84 (2x ponoči)
- Urška76
- Nogavica

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12707
8.8.2007 10:48:52   
Anonimen
Sem ravno razmišljala...tiste, ki vam uspe čez dan dati zelo malo GH svojim user posted image  in potem zizajo...kaj pa če jim ne date zize, ko GH nočejo...pa malo počakate in potem spet poskusite...mogoče bodo jedli, ko bodo lačni...saj vem, da se trapasto in najbrž bolj kot ne neizvedljivo sliši, ampak mogoče bi poskusile...ne vem, no...naš je vse...čez dan samo GH...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12708
8.8.2007 10:49:59   
max81
Max, se mi zdi, ali pri vas zadnje čase samo streljate (jeste fižol)...

ne ne barby nč ne streljamo, saj jest ne, moj čist en mal, ampak ga itak skor nikol ni doma, tko, da mi je čist vseen.......sam, da doma neuser posted image

mama je dala fižol za 2krat, pa se mi ga ne splača dajat v skrinjo, bol da ga pojemo, sej gremo drug tedn tko na morje in se bo pokvaru

drgač sem ok, izcedkov ni več....že trkam, tko, da upam, da bo ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12709
8.8.2007 10:52:54   
Anonimen
ne ne barby nč ne streljamo, saj jest ne, moj čist en mal, ampak ga itak skor nikol ni doma, tko, da mi je čist vseen.......sam, da doma ne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj veš, da sem se hecala, ampak odgovor si mi pa dober dala...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12710
8.8.2007 10:54:31   
max81
Zamima, kaj bosta vi2 z Zalo kr peš kodile al kajuser posted image

Aja ne vem kaj naj ti rečem, lahko pa ti pošljem samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12711
8.8.2007 10:55:18   
Žiga

Sem ravno razmišljala...tiste, ki vam uspe čez dan dati zelo malo GH svojim user posted image  in potem zizajo...kaj pa če jim ne date zize, ko GH nočejo...pa malo počakate in potem spet poskusite...mogoče bodo jedli, ko bodo lačni...saj vem, da se trapasto in najbrž bolj kot ne neizvedljivo sliši, ampak mogoče bi poskusile...ne vem, no...naš je vse...čez dan samo GH...user posted image

LP

Lepo slišat, ampak je praktično neizvedljivo...
naša rata tečna ko sam user posted image ... ni pod razno usta odpret... vse, kar je na dosegu roke, ma možnost poleta... tamala že zdaj meče stvari, če ji kaj ni prav... kaj še bo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12712
8.8.2007 10:57:51   
Anonimen
Pri nas je pa prijetno toplo, nekaj časa sonček sije, nekaj časa je oblačno...upam, da bo lepo, ko greva na pregled, da greva lahko z vozičkom, ker z avtom je kar problem, ker nimaš kam parkirat, potem morem pa škrata precej daleč nesti...

Zdaj se je pa zbudil...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12713
8.8.2007 10:59:02   
Anonimen
Žiga naš tudi razmetava...ko mu pa kaj ni prav, je pa trmast in se kar nazaj vrže...prej zjutraj se mi je na laminat vrgel in z glavo butnil ob tla...pa je vedel, da je sam kriv in ni jokal...lump en...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12714
8.8.2007 11:00:26   
Nogavica

Mene pa zanima, koliko vas še doji in kolikokrat ponoči? (pofočkajte se)

- barby84 (2x ponoči)
- Urška76
- Nogavica (do nedavnega nič, zdaj pa od 1 do xkratuser posted image )

LP

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12715
8.8.2007 11:00:53   
Anonimen
Lažen alarm....spi kot polhek...na trebuščku...se mi zdi, da kadar spi na trebuščku, da dlje spi...samo ponoči pa noče spat na trebušku, oziroma se kmalu obrne na bok...vsaj zna se zdaj, ker drugače se je kar zbujal, ko se ni mogel obrniti...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12716
8.8.2007 11:01:52   
Anonimen
Kakšno zatišje je to zdaj...samo Nogavička se občasno javi, pa Žiga nima kaj delat v službi...ostale se pa igrate....user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12717
8.8.2007 11:10:38   
max81
jest sm tuki, mojadva še kr spita, mami ma pa ful zapospravt, pa se mi nič ne da

barby, kje imaš seznam za morje....zamujaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12718
8.8.2007 11:11:47   
max81
ostale se pa igrate....

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12719
8.8.2007 11:11:59   
Nogavica
Živa pa vedno spi na trebuščku. Zdaj že skozi, odkar se je sama začela obračat.

Ponavljam vprašanje user posted image :

Punce, dajte mi povedat, zakaj imate skrite albume? Kaj se kaj čudnega dogaja tu na RR, pa jaz ne vem user posted image ? Se mi zdi, da jih je kar nekaj imelo prej dostopne, pa ste jih potem skrile. No, samo toliko, da vem, da še jaz svojega umaknem iz podpisa, če bo treba user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12720
8.8.2007 11:17:23   
Anonimen
Nogavica, jaz imam zato skrite albume, ker me ena ves čas čekira...in potem povsod razlaga, kakšne slike imam in kaj pišem itd...pa jo imam poln kuruser posted image , zato imam slike skrite...

Max, grem zdaj napisat seznam, če se škrat prej ne zbudi...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12721
8.8.2007 11:17:58   
Anonimen
U, še nekaj...ima kdo kakšen dober recept za teranov liker...bi ga z dragim naredila, pa nimam recepta...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12722
8.8.2007 11:18:09   
Aja1
Nogavica...to tudi mene zanima user posted image  Sicer pa ni v album nobene take slike, da bi bila primerna za kakšnega pedofila.

Glede dojenja. Naša se doji ponavadi zvečer, potem celo noč - pač vsakič ko se zbudi, ker drugaga niti pod razno noče - se prav dere. Sicer se bolj crklja - itak da ni mleka za 5-10x kolikokrat dobi zizo na noč. Potem pa ponavadi še 1x čez dan (pred popoldanskim spanjem). Sicer pa je njena glavna GH jogurt.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12723
8.8.2007 11:19:17   
Aja1

U, še nekaj...ima kdo kakšen dober recept za teranov liker...bi ga z dragim naredila, pa nimam recepta...user posted image

LP

Barby, moja mami je naredila liker iz terana in borovnic in je njami..... Če te zanima, jo bom vprašala za recept.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12724
8.8.2007 11:19:41   
max81
jest ga mam zato zaklenjenega, ker delim fotke samo z vami in ne rabim, da jih gleda cela osrednja Slovennija, sem mal čudna pa kvauser posted image .....tuki po tem svet hodi itak ful čudnih ljudi in nikoli ne veš, kje se te fotke znajdejo, ne da bi ti vedeluser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  507 508 [509] 510 511   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  507 508 [509] 510 511   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?