Anonimen
|
A sem prva? Spali kot ponavadi...včeraj je bilo pestro popoldne...smo šli po kosilu k pradediju v dom (zdaj je tri dni notri) in smo bili tam kar dve uri...smo mu še programe na tv zrihtali pa malo čvekali...naš škrat je pa najmlajši član, ki je prespal v domu...hitro je začel... je bil ful priden, se je valjal po postelji, potem je našel vtičnico, ki je bila sicer zaščitena, ampak je poštudiral, kako se odpre...in potem na vsak način, da bo on prste notri tiščal...sem kar norela...je pa trmast tale naš tamal...že zjutraj se mi je od jeze nazaj vrgel, ker sem mu nekaj vzela in je treščil na laminat...no v domu je pa v rob posteljice treščil...je bil tak jok, za ****...sva šla takoj v kopalnico (ki imajo skupno) in dala obkladke...tačas se je nabralo enih tet in stricev na hodniku in vsi:''Ja, kaj ste pa delali z otročkom, da tako joka?'' Sem si samo mislila: ''Bejžte hitr vsi nekam, da me ne raznese!'' GRRRRR...firbci stari...no, potem je pa škrat zaspa v naročju od vsega hudega...sem ga kar na posteljo dala...pride sestra pogledat pradedija in vidi tamalga kako spi...je rekla:''Tako majhen in mlad, pa že v domu spi!'' Ja, za crknt no... Se mi je pa včeraj 4x pokakal...sem kar gledala, kaj je zdaj to...je bil pa drugače kar priden, samo spal je čez dan zelo malo... Pri P. je bilo vse ok...je pokazal vse kar zna...se je plazil, vstajal ob postelji, stal, čvekal sto na uro, pokazal, da je velik (saj je res kar tu mač)...se je P. samo smejala...glavno, da je vse ok...sem vprašala glede čeveljčkov...naj bodo bolj mehki in važno je, da imajo podplat v loku (zaradi platfusa)...sem vprašala še zaradi cepiva pri enem letu in baje bakterijo, ki jo vbrizgajo, gojijo na beljakovini, ki je v jajcu...zato, tiste, ki se vam zdi, da so oziroma so alergični na jajce, obvezno pred cepljenjem povedat P...da ne bodo nepotrebne komplikacije... Še kaj... Aha, zdaj čakam škrata da se zbudi (smo se ustali ob 6, ob 7.30 pa je že šel nazaj spat)...potem ga pa peljem k babici št. 2, da bo pri njej do popoldneva...jaz pa dokončam s čistilno akcijo... Aja1 in Neja, čestitke za 9. mesec... LP
|