urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ojla čveke! Včerej vse preberem, napišem in je šlo v maloro, pol se mi je pa itak mail sesedu... Tko da sem bila prav jezna. A mate SIOL. Midva sva se spravla slike pošiljat za razvit, pa nama je po eni uri vse vn vrglo. No sej sva pol včeri poslala ampak vseeno. Pa še tv nisva mogla gledat, k mamo trio paket. Sva šla pa enkrat mal prej spat Punce, sličice v albumih so ful luškane - jasno ne, če smo pa me pa malčki tudi toooooook luštkani Itak, a je kdo dvomil. Naši novembrčki so najbolj kjut otroc. Tko k mamice pa očiji. Jaz sem bila pa zdaj 2 dni na faksu in me je pograbila panika, kako bo, ko bo treba v službo. Sicer bom doma 2 urci prej, kot sem bila zdaj, pa vseeno. Utrujena, časa nič... stanovanje v razsulu... Aaaaaaaaaaaaaa... tolažim se s tem, da mi na srečo ne bo treba kuhat kosila, kar pomeni, da bo manj posode in mazanja kuhinje, pa tudi sicer bomo manj doma in bo manj časa za razmetavanje, pa vseeno me je malo strah. Ne vem, res razmišljam, da bi našla eno, da bi nam prišla sem pa tja mal popucat. Eh viv sej bo. Boš utrujena dam pršla sploh vidla novš, da je kej za pospravt. Pa itak ti bo tvoja ta starejša pupa že pomagala (izkoristi čas, ko si še želijo pomagat). V petek gremo pa na morje Juuuuuuuuuuupi! Domov pridemo v sredo in gremo naprej kampirat. Če bo pa tukaj slabo vreme, bomo pa ostali na morju do nedelje. Blagor tebi mi mamo pa še kar neki dni do morja, pa me Miha zjutri praša, a dans grem še v vrtec pol gremo pa na morje. Mu zdej razlagava, da se morta še mami in oči prej poročit.
|