|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  510 511 [512] 513 514   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.8.2007 11:29:52   
Nogavica
Jaz sem pa zdaj 3 ure čakala, da je smrklja zaspala. Navadno začne z drugo rundo že po uri in pol. Pa ravno danes, ko dobim obisk. Še dobro, da vedno zamujata tidve, ker je Živa ravno visela na zizi, ko sta bili najavljeni. Zdaj pa naj čimprej prideta, da izkoristimo to urco, ko mala spi.

MALINČICA, midva sva ravno zaradi tega kupila rabljenega Sharana. Ne morem prehvalit, kako je to zdaj komot user posted image . Nobenega zlaganja, voziček kar počiva odzadaj in gremo. Če bi ga zložila, pa je itaj ful prostora. Na srečanje sta šla zraven ircica in Kostja in sta komot bila zadaj 2 vozička pa še ostale drobnarije. Tudi kolegica in njen user posted image  sta zdaj šla s Cliota na Berlingota in sta ful zadovoljna. Aja, pa midva prej nisva imela klime, zdaj pa jo imava, tako da je res super.

Mene so pa prej klicali iz ZD in nam prestavili posvetovalnico s 4. 9. na 28. 8.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12776
9.8.2007 11:47:11   
Aja1
GRRRRR sem jezna sama nase....paprike sem preveč solila! In kaj naj zdaj? Omako bom naredila premalo slano, pa bo mogoče ok. user posted image user posted image user posted image

Neja je zdaj zaspala sama v posteljici!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12777
9.8.2007 12:17:52   
urška76
Oj!
Končno imam mal časa. Naša mal je danes spet polna muh. Prvo jutranjo rundo sem moral z njo odspati, zdele sem jo komaj uspavala. Ona bi kar lezla in plezala, pa čeprav že na pol spi. Pa čisto cel čas sem se morala ukvarjat z njo, še ko sem šla na wc je bila v momentu za mano in bi ona stikala po kopalnici. Vmes sem celo lahko klicala v ZD, pa me je odslovila in rekla naj v ponedeljek pokličem, da naročim malo na cepljenje.
Aja ojoj, pr preveč slanih paprikah pa res težko kaj popraviš. Omaka naj bo res neslana, pa bo potem mogoče šlo. Drugače pa kako čorbo preslano se da rešit tako, da daste vanjo kuhat en krompir, ki nase potegne sol.  Kaj si pa Neji nareila, da je sama zaspala, da jest še pr Špeli probam.
O en Zs me čaka, moram it prečekirat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12778
9.8.2007 12:21:30   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Kaj si pa Neji nareila, da je sama zaspala, da jest še pr Špeli probam.

Zagrozila sem ji! user posted image  Ne, se hecam. Slučajno je sama zaspala...v devetih mesecih je to uspelo točno 3x.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12779
9.8.2007 12:26:38   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zagrozila sem ji! user posted image   

Jest ji tud grozim, pa ni pravega učinka, pol jo moram pa ujčkat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12780
9.8.2007 12:34:02   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zagrozila sem ji! user posted image   

Jest ji tud grozim, pa ni pravega učinka, pol jo moram pa ujčkat. user posted image

No, ja....enkrat na 3 mesece pa že pripada, da sama zaspi user posted image , ker drugače mora obvezno zraven en ležat (če sem to jaz - še obvezno zizo).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12781
9.8.2007 12:45:11   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

KAKO SEM LAHKO POZABILA TO POVEDAT!!!!
Včeraj mi je drugi mentor poslal mail, da je prebral diplomo in da nima večjih pripomb. Naj se oglasim konec meseca, da se zmeniva za zagovor user posted image user posted image user posted image

Krfjolca čestitke, user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12782
9.8.2007 12:50:49   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Ojla čveke!

Včerej vse preberem, napišem in je šlo v maloro, pol se mi je pa itak mail sesedu... Tko da sem bila prav jezna.

A mate SIOL. Midva sva se spravla slike pošiljat za razvit, pa nama je po eni uri vse vn vrglo. user posted image  No sej sva pol včeri poslala ampak vseeno. Pa še tv nisva mogla gledat, k mamo trio paket. Sva šla pa enkrat mal prej spat user posted image  

Punce, sličice v albumih so ful luškane - jasno ne, če smo pa me pa malčki tudi toooooook luštkani user posted image
Itak, a je kdo dvomil. Naši novembrčki so najbolj kjut otroc. Tko k mamice pa očiji. user posted image

Jaz sem bila pa zdaj 2 dni na faksu in me je pograbila panika, kako bo, ko bo treba v službo. Sicer bom doma 2 urci prej, kot sem bila zdaj, pa vseeno. Utrujena, časa nič... stanovanje v razsulu... Aaaaaaaaaaaaaa... tolažim se s tem, da mi na srečo ne bo treba kuhat kosila, kar pomeni, da bo manj posode in mazanja kuhinje, pa tudi sicer bomo manj doma in bo manj časa za razmetavanje, pa vseeno me je malo strah. Ne vem, res razmišljam, da bi našla eno, da bi nam prišla sem pa tja mal popucat.
Eh viv sej bo. Boš utrujena dam pršla sploh vidla novš, da je kej za pospravt. user posted image  Pa itak ti bo tvoja ta starejša pupa že pomagala (izkoristi čas, ko si še želijo pomagat). user posted image
V petek gremo pa na morje user posted image  Juuuuuuuuuuupi! Domov pridemo v sredo in gremo naprej kampirat. Če bo pa tukaj slabo vreme, bomo pa ostali na morju do nedelje.

Blagor tebi mi mamo pa še kar neki dni do morja, pa me Miha zjutri praša, a dans grem še v vrtec pol gremo pa na morje. Mu zdej razlagava, da se morta še mami in oči prej poročit. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12783
9.8.2007 14:02:24   
Nogavica
Pozabila prejuser posted image :

Čestitke Neji za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

In seveda krfjolci za diplomsko user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12784
9.8.2007 14:02:58   
Anonimen
Moja čistilna akcija je končana...user posted image  jaz...sem ful izmučena...

Sem naredila album, kjer so fotke našega čistega stanovanja, ki pa ne bo več tako čist, ko prideta dedca domov, sploh tamal dedec...user posted image  če želi katera geslo, naj pove...

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 12785
9.8.2007 14:11:36   
Anonimen
Krfjolca, čestitke za diplomsko nalogo! user posted image Vedn neki pozabim napisat.

Naša noče pa skor nikol več sama zaspat, zvečer pa sploh ne. user posted image Čez dan ful dolgo spi, če je kdo zraven nje, če je pa v svoji posteljici, pa se takoj zbudi. Pa novega zobeka bomo vsak čas dobil, že par dni se nakazuje.

Men se spet nič ne ljub. user posted image Jz sm menda res največja lenoba na celem svet! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12786
9.8.2007 14:15:34   
Anonimen
Si lahko predstavljate, kako je, če živite v hiši že več kot 10 let, potem morate pa na hitro spakirat najnujnejše stvari in oditi, ker vse okoli vas gori...jaz si ne...moja sestra pa je morala to storiti...živijo v Dubrovniku, kjer se že par dni borijo s požari...so v pripravljenosti oditi...upam, da bodo uspeli pogasiti požare in, da se bodo lahko vrnili domov...user posted image

Vsem, ki grozijo požari in so v negotovosti, kako bo user posted image ...predvsem pa za mojo sestro in njeno družino...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12787
9.8.2007 14:16:02   
Anonimen
Barby, to se pa šajna zdaj v nulo stanovanje! user posted image Bi si te lahka jz kamot za vzgled vzela... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12788
9.8.2007 14:18:19   
Anonimen
Ojej, to pa mora bit res zelo grozno! Držim pestke, da čimprej ukrotijo ogenj. user posted image

Barabe user posted image , ki podtikajo požare, psihiči neumni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12789
9.8.2007 14:30:00   
Anonimen
Jz bi ful neki brezveze čvekala, pa nikjer nobene naokol. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12790
9.8.2007 16:07:01   
Aja1
Barby, jaz bi geslo.

ja, upam,da bodo res uspeli te požare čimprej pogasiti. user posted image

Zdaj me čaka pa likalnik,potem pa v vrtec na sestanek.

barby,zvečer ti napišem tist recept - je pa podoben, kot tisti na kulinariki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12791
9.8.2007 16:07:24   
Anonimen
Pri nas pa že eno uro dežuje...se je fino shladilo...sem šla k tašči po škratka in je ravno zaspal...potem sva si pa privoščile vsaka enega bandidosa, ko se je zbudil, smo šli pa še pradedija pogledat v dom, zdaj sva pa doma in bova šla jest...atija pa še ne bo kmalu...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12792
9.8.2007 16:08:51   
Anonimen
Hvala, Aja1...user posted image

Kje pa ste danes vse čveke...user posted image  menda ja niste zunaj na dežju...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12793
9.8.2007 16:50:07   
Zamima
Ojla punce,...
končno malo časa za vas user posted image ,...

danes sva se dobile z majas in kajo user posted image ,... lepo je bilo, ampak minilo je kot šus user posted image .

Nogavica, ircica, MALINČICA, povejte kdaj bi se lahko dobile vse skupaj?? 

Sva danes z majas najinima user posted image  enake majčke v BC kupile user posted image , če sta že rojeni na isti dan naj imata tud iste majčke user posted image .

Zdaj je pa Zala postala sitna, pomoje je kriva sprememba vremena user posted image .

Neja, čestitke za 9-ko! user posted image user posted image user posted image

krfjolca, bravo za diplomo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12794
9.8.2007 16:53:58   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Pri nas pa že eno uro dežuje...se je fino shladilo...

joj, takoj bi menjala s tabo user posted image user posted image , saj pri nas tudi piha veter, ampak nič še ne dežuje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12795
9.8.2007 17:01:30   
Anonimen
Zamima, mislim, da ne bi menjala z menoj, ker je pri nas že vroče in sije sonce...dežja je bilo ravno toliko, da mi je okna pošpricalo...user posted image user posted image user posted image  GRRRRRRRRRR:...jezna...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 12796
9.8.2007 20:13:46   
Aja1
Evo, Neja spi. Resnično me je strah, kako bo Neja v vrtcu user posted image . Danes sem šla na sestanek in me dve urci ni bilo. Ko sem prišla nazaj, je bila revca vsa objokana,čist rdeča v obraz. Moj je rekel, da se je eno uro tako drla, da je mislil, da se bo zadušila user posted image user posted image user posted image . Sploh ni prišlado zraka. Kaj bo šele v vrtcu, ko me cca 9 ur ne bo videla? user posted image user posted image  Zdaj se je umirila in spi.

Barby, stanovanje se pa res šajna. Še k meni pridi....jaz bi tudi imela vse čisto user posted image

Recept za liker: 2litra terana, 2deci ruma, 1kg sladkorja, 5 vanilijevih sladkorjev, liter borovnic. Teran, rum in sladkor zavreš, dodaš borovnice in prevreš. To je to. Je pa njami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12797
9.8.2007 20:48:58   
urška76
Čer!
A še keri kaj internet šteka? A so ga sam nam pozabl prpelat, pa zdej še ostanke kurmo?
Joj Aja boga Neja. Pa sej bo, sej je ne boš že prvi dan pustiola devet ur. Pa tam ji bo zanimivo, ko bo tok otrok na kupu. Je pa kriz otroka nekje pustit vem. Sploh tujim ljudem. Ampak, ko mine prva kriza pa otroci uživajo. Včasih še domov nebi šli, ko se je pa tako fino igrat. user posted image
Barby preveč si glancala, zdej pa maš, ko ti je dež okna nazaj umazal. Mar bi umazana pustila, pa se nebi sekirala zdej user posted image . Drgač bi pa jest tud za geslo prosila, da bom mela za vzor. Kako je pa s sestro? So jim že kaj omejili požar? Pa nisem čist razumela, al so v pripravljenosti, da bežijo, al so jih že evakuiral?
Un recept za teranov liker mam pa jest z belim vinom. Pa je tud njami. En mal ga je še v hladilniku. ga bo treba sprobat, če je še užiten user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12798
9.8.2007 20:49:41   
Zamima
Meni pa net ful šteka user posted image ,... me skoz ven meče user posted image
hudičev SIOL user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12799
9.8.2007 20:50:30   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Meni pa net ful šteka user posted image ,... me skoz ven meče user posted image
hudičev SIOL user posted image user posted image

A pol ga niso sam nam pozabil dostavt user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  510 511 [512] 513 514   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  510 511 [512] 513 514   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?