|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  509 510 [511] 512 513   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.8.2007 16:46:12   
marella1
user posted image user posted image user posted image za Vala in za njegovo ponosno mamico

Maja: ful imaš lušten avtar

Aja: upam, da dobro opravite na razgovoru za vrtec. Tudi meni ni jasno kako bo Lana zaspala user posted image

Max: kako se počutiš?

Čestitke Kostji za 8 mesecev

pa z malo zamudo

Čestitke Niki za 8 mesecev
.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 12751
8.8.2007 16:48:09   
krfjolca
Max, upam, da se bolje počutiš. A imaš prebavne motnje? Sprašujem zato, ker smo zdajle dobili obvestilo na radio, da so v vašem koncu neke bakterije v vodovodu in je treba vodo prekuhavat. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 12752
8.8.2007 17:07:43   
krfjolca
KAKO SEM LAHKO POZABILA TO POVEDAT!!!!
Včeraj mi je drugi mentor poslal mail, da je prebral diplomo in da nima večjih pripomb. Naj se oglasim konec meseca, da se zmeniva za zagovor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12753
8.8.2007 17:16:05   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

KAKO SEM LAHKO POZABILA TO POVEDAT!!!!
Včeraj mi je drugi mentor poslal mail, da je prebral diplomo in da nima večjih pripomb. Naj se oglasim konec meseca, da se zmeniva za zagovor user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ful fajn.

Moja mentorica pa je tudi na porodniški in bo zato trajalo malo dlje, upam da mi uspe do konca septembra.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12754
8.8.2007 17:54:48   
max81
Max, upam, da se bolje počutiš. A imaš prebavne motnje? Sprašujem zato, ker smo zdajle dobili obvestilo na radio, da so v vašem koncu neke bakterije v vodovodu in je treba vodo prekuhavat.

ne ne nimam prebavnih motenj, baje da je nakaj z vodo narobe v Kr, gori, sam ne vem, če imamo isti vodovod......se nacejam z vodo, pa na srečo ni zaenkrat  nič, upam, da ne bom srala po nepotrebnem

sem drgač fino, sam če ne bi bilo lakote pa slabosti bi bilo frfektno

krfjolcauser posted image user posted image user posted image  za diplomsko

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 12755
8.8.2007 19:03:29   
viv_
Ojla čveke!

Včerej vse preberem, napišem in je šlo v maloro, pol se mi je pa itak mail sesedu... Tko da sem bila prav jezna.

Punce, sličice v albumih so ful luškane - jasno ne, če smo pa me pa malčki tudi toooooook luštkani user posted image

krfjolca - user posted image user posted image  Svaka ti čast!

max - upam, da bo šlo počutje na bolje ...

Jaz sem bila pa zdaj 2 dni na faksu in me je pograbila panika, kako bo, ko bo treba v službo. Sicer bom doma 2 urci prej, kot sem bila zdaj, pa vseeno. Utrujena, časa nič... stanovanje v razsulu... Aaaaaaaaaaaaaa... tolažim se s tem, da mi na srečo ne bo treba kuhat kosila, kar pomeni, da bo manj posode in mazanja kuhinje, pa tudi sicer bomo manj doma in bo manj časa za razmetavanje, pa vseeno me je malo strah. Ne vem, res razmišljam, da bi našla eno, da bi nam prišla sem pa tja mal popucat.

V petek gremo pa na morje user posted image  Juuuuuuuuuuupi! Domov pridemo v sredo in gremo naprej kampirat. Če bo pa tukaj slabo vreme, bomo pa ostali na morju do nedelje.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12756
8.8.2007 19:12:57   
krfjolca
Viv, sem vas videla danes, vse tri dame user posted image . Sam nisem hotela trobit, bi še koga prestrašila ;)

Jaz tudi razmišljam, da bi potem, ko bom v službi našla eno, ki bi mi prišla pospravit ob petkih. Lubijev šef ima eno, mislim da plača 20 € za celo bajto. Pa rajši dam ta denar in čas izkoristim za to, da sem s familijo, kot pa da cele popoldneve pucam.

Na morje pa mi gremo drug teden. Se mi že meša, tako komaj čakam.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12757
8.8.2007 20:07:09   
majas
Mi že spančkamo.
Ravno povečerjala, zdaj pa končno malo oddiha. Sem bila v službi 2 urici in je prav pasalo. Kajo pa je imel ati..je bil vsaj malo z njo user posted image

Bravo krfjolca za diplomo res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marella hvala user posted image

Viv vi pa spet uživat! Lepo!

Da ti ščistijo stanovanje za 20€ to pa res ni veliko ne... Bi mi prav pasalo ja.user posted image   Samo takega najtiuser posted image

Še nekaj časa nazaj smo vse komaj čakale porodniške-zdaj pa počasi že nazaj dleat ne.. joj ta čas... ampak jaz komaj čakam da grem malo med ljudi spet-res.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 12758
8.8.2007 20:18:25   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zamima, kaj bosta vi2 z Zalo kr peš kodile al kajuser posted image

ne ne starega sva prodale user posted image
novega pa ne dam za noben dnar user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12759
8.8.2007 20:20:23   
urška76
Čer!
Kok je bil pa danes dolg dan. Naš mali hudiček se mi jeopoldne po eni urci spanja zbudil in niti pod razno ne zaspat nazaj. Potem je nekak preživela do pol dveh, pol sem jo mela pa dost, pa sem jo dala na zizo in potem, ko se je najedla sem jo kar mal stisnila k sebi, ji nisem pustila, da bi se obračala in sva potem obe zaspali. Zdele popoldne je pa spet težila, pa nič ji ni bilo prav. Sem prav izčrpana.
Zdej grem pa mal večerjat, da pridem k seb.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12760
8.8.2007 20:28:10   
viv_
Pr nas tudi danes sitna tamala ko sam user posted image  Ob 14h sem jo dala v postlo, lepo zaspi. Mirna je letala okol bajte, jest sem se lotla pospravlat in moja babi ugotovi, da Mirna ne sme bit zuni (le zakaj že?) in jo najaga dol. Tamala prleti, se obesi na zvonec in konec spanja in pospravljanja. Zarja je pa lih dobla une pol urce, da ni hotla več nazaj zaspat. Zvečer je pa kr okol padala. Jo damo v posteljo pa hudooooooooo... še eno uro se je valala, pa na glavo postavlala, pa čist hin je bila, tud glave ni več gor držala... Pa popoldne je sam neki pocviljevala... Grrrrrrrrrrrr... Še dobr, da je moj kmal pršu, da sem jest pol popucala do konca.

Mirna je pa dons zaspala med gledanjem risanke,,,

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12761
8.8.2007 20:29:30   
max81
ne ne starega sva prodale
novega pa ne dam za noben dnar

no pol pa ok, sem se že ustrašla, da bosta mogle kr peške hodt

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12762
8.8.2007 20:42:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Čestitke Kostji za 8 mesecev

pa z malo zamudo

Čestitke Niki za 8 mesecev
.

Mislim, da se je marella malo zmotla...a ni minilo že 9 mesecev? user posted image  

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 12763
8.8.2007 20:49:12   
Aja1
Hvala vsem za tolažilne besede glede spanja. Saj vem, da bomo tudi mi enkrat dočakali prespano noč (UPAM).

user posted image user posted image user posted image  Val.
user posted image user posted image user posted image  Krfjolca.

Danes sem Neji kupila novo flašo za mleko, ker doma imam samo tisto začetno, ker kasneje ni bilo več potrebe po flaši. Torej, danes ponoči ji bom mogoče probala uturiti flašo (če bo šlo). Mogoče je revca sredi noči lačna? Še to probam, ostalo pa sem res že vse. Sicer dvomim, da bi bila lakota, ker je dopoldan lačna šele okoli 10-11h (torej nekaj le povleče iz zize).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12764
8.8.2007 21:28:50   
Aja1
Kje ste? Zda greva pa zmojim en tarok (na internetu), potem pa še malo pogledam tle gor, če bo katera in spat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12765
8.8.2007 23:10:48   
majas
Danes pa ste vse šle spančkat da niste nič čvekale.
Midva sva bila pri sosedih na klepetu, zdaj pa tudi pančkat.

Zgleda da je res nekaj v zraku da so skoraj vsi naši user posted image sitkani user posted image

Lahko noč***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12766
9.8.2007 8:35:24   
Anonimen
A sem prva? user posted image

Spali kot ponavadi...včeraj je bilo pestro popoldne...smo šli po kosilu k pradediju v dom (zdaj je tri dni notri) in smo bili tam kar dve uri...smo mu še programe na tv zrihtali pa malo čvekali...naš škrat je pa najmlajši član, ki je prespal v domu...hitro je začel...user posted image  je bil ful priden, se je valjal po postelji, potem je našel vtičnico, ki je bila sicer zaščitena, ampak je poštudiral, kako se odpre...in potem na vsak način, da bo on prste notri tiščal...sem kar norela...je pa trmast tale naš tamal...že zjutraj se mi je od jeze nazaj vrgel, ker sem mu nekaj vzela in je treščil na laminat...no v domu je pa v rob posteljice treščil...je bil tak jok, za ****...sva šla takoj v kopalnico (ki imajo skupno) in dala obkladke...tačas se je nabralo enih tet in stricev na hodniku in vsi:''Ja, kaj ste pa delali z otročkom, da tako joka?'' Sem si samo mislila: ''Bejžte hitr vsi nekam, da me ne raznese!'' GRRRRR...firbci stari...no, potem je pa škrat zaspa v naročju od vsega hudega...sem ga kar na posteljo dala...pride sestra pogledat pradedija in vidi tamalga kako spi...je rekla:''Tako majhen in mlad, pa že v domu spi!'' Ja, za crknt no...user posted image

Se mi je pa včeraj 4x pokakal...sem kar gledala, kaj je zdaj to...je bil pa drugače kar priden, samo spal je čez dan zelo malo...

Pri P. je bilo vse ok...je pokazal vse kar zna...se je plazil, vstajal ob postelji, stal, čvekal sto na uro, pokazal, da je velik (saj je res kar tu mač)...se je P. samo smejala...glavno, da je vse ok...sem vprašala glede čeveljčkov...naj bodo bolj mehki in važno je, da imajo podplat v loku (zaradi platfusa)...sem vprašala še zaradi cepiva pri enem letu in baje bakterijo, ki jo vbrizgajo, gojijo na beljakovini, ki je v jajcu...zato, tiste, ki se vam zdi, da so oziroma so user posted image  alergični na jajce, obvezno pred cepljenjem povedat P...da ne bodo nepotrebne komplikacije...

Še kaj...

Aha, zdaj čakam škrata da se zbudi (smo se ustali ob 6, ob 7.30 pa je že šel nazaj spat)...potem ga pa peljem k babici št. 2, da bo pri njej do popoldneva...jaz pa dokončam s čistilno akcijo...user posted image

Aja1 in Neja, čestitke za 9. mesec...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 12767
9.8.2007 8:47:46   
MALINČICA
Dobro jutro!
Danesw smo spali fantastično!!! Micek picek se je zbudil samo okoli dveh, da sem ga k nama vzela, pol pa spal kot polhec do malo prej!
Za včerajšnjo noč po je bil kriv zobek, spodnja dvojka. Sem mislila, da bodo za enkami spodaj pogledale ven še enke zgoraj, ampak zgleda vsak po svojeuser posted image

Mi imamo P komaj 21. avgusta

Povjte mi punce, a ima katera od vas Kangooja, Berlingota, Multiplo ali katerega od teh tavelikih avtoov? Kako se obnesejo?
Kupujeva nov oz. rabljen avto, pa me kar mika za enega od teh, ko imamo vedno toliko za zraven vzet, pa psa, pa voziček....Miljon stvari! Pa se moramo potem vedno ločeno peljat, sploh, ko je tavelik pri nas.

Naš Majči pa je tako srečen v novem avtosedežu. Sedi kot en kralj notri!! Edino, ko ga notri nameščamo se ponavadi kaj pritožuje!

Se pridružujem barbyjinim čestitkam:
Aja1 in Neja, čestitke za 9. mesec!!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12768
9.8.2007 9:01:55   
Aja1
Jutro.... tretja. user posted image

Poskus s flašo ni uspel.Torej ni ponoči kriva lakota. Nišans, da bi ji uturila flašo...se je takodrla. Ko sem dala pa zilo, je pa kar skočila in se priklopila. Res ne vem, kaj bo potem, ko bomo nehali dojit...no, al bom pa dojila do njene pubertete, ko bo končno spala..... user posted image Sicer pa je bila današnja noč najboljša v zadnjem tednu. Zbudila se je ob polnoči, dala dudo...bil mir za pol ure, potem spet stokanje, sem šla flašo naštimat, sej e začela talo dreti, ko sem ji jo hotela uturiti...ni šans, potem je spala pri nama - zbudila se je še 2x. Za naju je taka noč že vrhunska.

Barby, takemale nezgodice se pa našim user posted image  pač dogajajo. No,saj se iz tega tudi kaj naučijo. Samo da ni hujšega. Pa tudi mene stise pri srcu, ko si kaj naredi, čeprav ni hudo...no, joka pa takoooo.

Danes bom pa spet delala filane paprike. Mi je mami prinesla iz morja paprike od enega kmeta, ki so njami, njami (mesnate, sveže, sočne,...). Pa še Neja jih rada je.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 12769
9.8.2007 9:03:21   
Aja1
Barby, glede cepljenja pri enem letiu greva pa z Nejo na cepljenje pod nadzorom v Ljubljano. Pojma nimam, kako to zgleda, ampak baje bova cel dan tam. Neja bo pa znorela tam.....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12770
9.8.2007 9:40:08   
Anonimen

DOJENJE
- barby84 (2x ponoči)
- Urška76 
- Nogavica (do nedavnega nič, zdaj pa od 1 do xkrat )
- MALINČICA
- Aja1 (x krat - vsakič, ko se zbudi - ponavadi vsaj 5x user posted image )
- MucaMaca ( ponoči od 2x do 5x okvirno)

No, sem prebrala, koliko vaši user posted image pojejo čez dan GH, in res je Ana kot mala ptička. Ne vem če poje pol toliko kot vaši malčki in malčice. user posted image

Nič, grema zdaj mal papat pa mal ven na sveži zrakec.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12771
9.8.2007 9:41:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Barby, glede cepljenja pri enem letiu greva pa z Nejo na cepljenje pod nadzorom v Ljubljano. Pojma nimam, kako to zgleda, ampak baje bova cel dan tam. Neja bo pa znorela tam.....

A to tud obstaja? Nisem vedela. No, če bodo nam tudi potrdili alergijo, bo najbrž pri nama tud tako. Kam pa to greš pravzaprav? Na Pediatrično kliniko ali kam? user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12772
9.8.2007 9:42:15   
Anonimen
Zmeraj neki pozabim... user posted image

Neja in mamica, čestitke za dopolnjenih 9 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12773
9.8.2007 9:42:46   
max81
Dobro jutro, no mi2 sva vstale šele pred pol urce, ja kaj češ danes je dan ravno za spanjeuser posted image ....atija še ni iz šihta, ker je mogu spet k njim domov nekaj rihtat, upam, da kej kmalu pride, da gremo počas k moji mamici na kosilo, njami že komej čakam pečeno kurouser posted image
popoldan moram pa počas vse cune oprat, ki so se nabrale v košu, da se bodo sploh posušile, če bo tako deževno vreme
barby, hvala za seznam mislim, da imamo kr približno enake stvari na seznamu....tudi pri nama je pol avta samo od tamaleuser posted image , kje so šele najine stvariuser posted image
Aja1, čestitke Neji za 9tko in seveda, da boste KONČČČNNNOO ponoči spaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12774
9.8.2007 11:07:26   
Anonimen
Joj, je zuni vroče. No vsaj men je za znoret vroče. Sm šla z bratom in Ano v trgovino, pa cela crknjena nazaj prišla. user posted image

A eni že mate roditeljske sestanke v vrtcih, mi še pa sploh nimamo rezultatov vpisa. Baje bodo zadnji teden avgusta. Kr neki. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  509 510 [511] 512 513   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  509 510 [511] 512 513   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?