skačica
|
tinaaja, moj študij je tud , sem bluzila cel dan z Izo okoli. Včeraj je kolegica pri meni kosilala, danes sem pa jaz pri njej , jutri pa spet pri meni jemo. Je luštno. Jaz pa sumim, da bo Iza morda dobila kak zobek. Danes je kakala bolj zeleno trikrat, sitna je, spanje čez dan ji je španska vas pa tud dlesni ima take čudne pa tudi dojit se noče prav dolgo. Mah, ne vem al pa je vreme krivo za njeno sitnobo. Zdele še vedno ne spi, ampak je vsa naspidirana in se na sedežni z možem igra, čez dan je pa spala 2x po pol ure in adijo. Verjetno bo noč božanska- I wish . Te pa kar utrudi, če si čez dan sam s stakim otročkom in zvečer komaj čakam, da jo prevzame mož. H&M- sem vidla une smrtne glave- da te kap . Drugače pa res imajo kar nekaj za punčke(jaz grem drug teden spet, ker smo prerasli številko in smo brez cunj), ampak kakšne luštne trenerkice za doma pa nisem našla- kakšne cort. Pa tud za fantke imajo veliko, vsaj v Celju. Mislim, da bom tud jaz čez kake 14 dni začela z GH, itak bo že stara 5 mesecev pa še kar sline ji dol tečejo, ko me gleda kako jem. Revica mala. Mislim, da bo takrat že čisto pripravljena . Grem, ker se je začela mala pritoževat. Sem pa ugotovila, da je čisto mamina maza. Če ni pri meni, me skoz z očmi išče in se mi tako lepo smeji, men se pa tko fajn zdi in kar rastem
|