MetiLu
|
jest vas tud komaj berem Še moje poročilo: včeraj sem bila potem še na NS pri Pušenjaku, rezultati so skoraj enaki, še celo boljše razmerje pri izračunu tveganja. Nama je pa več stvari pokazal, kaj se vidi, da je vse ok, potem pa je preklopil še na 3D ultrazvok in je res super za videt. Tud CD sva dobila, pa tri slikce, pa na koncu mi je vse rezultate razložil, kaj katera številka oz. diagram pomeni. Aja, pa spol sva tudi že izvedela, se je tako lepo videlo , je pa rekel, da je ta podatek nekje 90%. Skratka, zelo zadovoljna, priporočam vsem, ki še niste bile pri njemu. Kar se moje teže tiče... štartala z 54 kg, sedaj v 13 tednu 56kg, na 165cm višine. Nosečniške hlače že nosim, pa tudi še ene 2 para lanenih hlač od prej. Ja, se mi trebušček že pozna in drugih več ne zapnem Kar se hrane tiče, meni še kar nobena jed ne zadiši in tudi kuhanja se zadnje čase ne lotevam prav pogosto Tako da mi vsi teli vaši pogovori o hrani prav nič lušta ne delajo Za seznam, naslednji pregled imam 11.9. in pa morfologijo 11.10. Lepo čvekajte še naprej