|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  515 516 [517] 518 519   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.8.2007 8:30:18   
Zamima
danes sem pa slabe volje user posted image , sem se že skregala z mamouser posted image  ,..

ma hudiča no, imam tako pridno user posted image , a ona mora vsako jutro rogovilit po sobi, da se user posted image  le zbudi user posted image ,... samo zato, ker mora ona vstat al kaj ni mi jasno, res neuser posted image

in sem ji lepo povedala, pa mi reče, da se derem na njo?! halo? ko se bom res bo vidla kaj je to dretje! user posted image user posted image
mater res je že čas da greva počasi, naj že pripeljejo to kuhinjo enkratuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12901
11.8.2007 8:42:36   
Aja1
jutro.

Midve sva zdaj vstali. Spali kar ok za naše razmere.Zbudilase je ob 23h (sem jo vzela kar k nama v posteljo),ob 2h in 6.30 user posted image
Klime nam ne bo danes montiral, ker dežuje.

Bravo Valu za spanje user posted image user posted image user posted image

Zamima, ne bit že takoj zjutraj slabe volje. Moraš vedet, da če živite v istem stanoanju, da je potrebno veliko potrpljenja iz obeh strani....no, še malo potrpi, potem bosta pa itak na svojem.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12902
11.8.2007 8:50:40   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, ne bit že takoj zjutraj slabe volje. Moraš vedet, da če živite v istem stanoanju, da je potrebno veliko potrpljenja iz obeh strani....no, še malo potrpi, potem bosta pa itak na svojem.

Aja1, nočem bit nesramna, ampak mislim, da sem jaz že zadost potrpela (in pretrpela), nekateri ljudje se pa tega premalo zavedajo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12903
11.8.2007 9:01:26   
max81
user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja1, nočem bit nesramna, ampak mislim, da sem jaz že zadost potrpela (in pretrpela), nekateri ljudje se pa tega premalo zavedajo!

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12904
11.8.2007 9:03:15   
Aja1
Zamima, se strinjam. Ampak mislim, da ni dolžnost tvoje mame, da v svojem stanovanju hodi kot miška,... To je zgolj njena dobra volja. Pri nas je bilo podobno, ko sva bili z Nejo z našimi na morju. Velikokrat se je zbudila ravno zato, ker je "moral" oče ravno takrat, ko je Neja spala kaj delati, da je ropotalo user posted image ....ja, mi je šlo hudo na živce.... Moraš papriznati, da ima skupno življenje s starši tudi kakšen plusek, ane?!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12905
11.8.2007 9:05:49   
Zamima
saj ne da hodi kot miška, sploh ne! Ampak ona pride v sobo (kjer midve spiva!) samo kao pogledat - kaj za vraga????user posted image user posted image  ok, ne rečem, da bi prišla če bi Zala jokala ali pa kaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12906
11.8.2007 9:07:53   
max81
 a dones pa nav nč čveka, k je tako posrano vreme, če kera najde moj krvni tlak, nj mi ga prosim takoj vrne. ker če ne bom padla okoluser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12907
11.8.2007 9:11:51   
max81
jejhata tole pa dobr poznam, ko ti nekdo pride v sobo in tolk časa leta not, da se ja otrok zbudi, pa prosiš, da nj mal počaka, da se naspi, ker če ne bo zoprna, ampak enim se pač ne da dopovedat

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12908
11.8.2007 9:12:03   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

saj ne da hodi kot miška, sploh ne! Ampak ona pride v sobo (kjer midve spiva!) samo kao pogledat - kaj za vraga????user posted image user posted image  ok, ne rečem, da bi prišla če bi Zala jokala ali pa kaj.

A, to je pa druga zgodba, če je prišla k vama v sobo brezveze...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12909
11.8.2007 9:14:02   
Aja1
Naša je pa pogruntala, da se dajo puzle razstavit....zdaj pa vleče tiste koščke ven....ojoj, pa še take puzle so, da imajo milijon koščkov user posted image Kdo bo pa to nazaj sestavil?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12910
11.8.2007 9:22:55   
max81
madona a vam dones tud slab dela RR, vse se tko počas odpira, jest bom vmes kšno kitico oddremala
naša žaba je pred pol urce omagala, joj končno je bila že spet mal tečka...ne vem al bodo počas zobki na vidiku, al pa jo je tole depresivno vreme čist iz tira vrglo...no sej sem jest tud neki čudna..joj sam jest sem že cel lajf..pol sigurno ne bo krivo vremeuser posted image

Aja1 pri nas so tud puzzle zakon, mami jih sestav nazaj, otrok jih  v sekundi razstavi nazaj na prafaktorje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12911
11.8.2007 9:39:31   
Aja1
Joj,vreme je res  user posted image user posted image user posted image . Naša je tudi tečna zdaj...skoz skače po meni.Bo cel dan deževalo?

Grem, ker se dere...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12912
11.8.2007 9:40:11   
Anonimen
Naš škrat je tudi zaspal...smo bili v trgovini...naš pa zna po vseh štirih iti po stopnicah...user posted image

Pri nas so tudi puzzle zakon...jih sestavim, mali pa razstavi...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 12913
11.8.2007 9:48:18   
Aja1
Ravno m ije zmanjkalo praška...katerega priporočate? Zdaj sem imela AVO in je za en drek...slabo se opere - sploh madeži od hrane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12914
11.8.2007 10:00:52   
Anonimen
Aja1, jaz imam Ariel in mi je dober...

Zamima, saj boste kmalu na svojem...do takrat pa potrpi...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12915
11.8.2007 10:01:39   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Naša je pa pogruntala, da se dajo puzle razstavit....zdaj pa vleče tiste koščke ven....ojoj, pa še take puzle so, da imajo milijon koščkov user posted image Kdo bo pa to nazaj sestavil?

jaz sem pa jezna na te puzzle user posted image , smo jih včeraj kupili ene s črkami ene pa neke živali (ptiče), pa je prodajalka še rekla, da ziher grejo skupaj sestavit, ker je enak proizvajalec, pa FIGO! ne grejo! tiste z ptiči so manjše user posted image ,... jaz sem pa tak grdo strgala embalažo, da jih ziher ne morem menjat user posted image

te živali z malimi koščki pa se jaz še bojim dat, ker Zala vse v usta nese, sem misla da bi mogoče dala živali na sredino pa okoli črke,... tak, zdaj pa imam, ko ne paše skup user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12916
11.8.2007 10:03:00   
Anonimen
Aja1 in vse, ki dojite in imate user posted image ...a je to kaj vplivalo na vaše user posted image ...npr. če se zdaj nočejo več toliko dojiti...ker mi je zadnjič ravno ena rekla, da je prva hčerka takoj, ko je dobila user posted image  (naslednji dan) nehala zizat...drugi otrok pa je nehal pri 7. mesecih, ko je bila noseča...baje te hormonske spremembe spremenijo mleko in potem nekateri user posted image  kar nehajo zizat...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12917
11.8.2007 10:03:53   
Zamima
jaz bom  tud mogla en dober pršek kupit, danes mi misli ata pralni stroj priklopit,a da ga sprobamo,... kaj pa Calgon uporabljate kaj? Jaz ga verjetno bom, ker se mi smili stroj, ker je nov, da ne bo že zdaj ves od vodnega kamna , ker pri nas imamo res fuuul trdo vodo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12918
11.8.2007 10:13:32   
Zamima
kaj boste pa danes kuhali?
Midve bova imeli rižoto iz bučk pa piščančjega mesa - srčno upam, da ji bo všeč user posted image , zdanje čase veliko manj poje kot je včasih user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12919
11.8.2007 10:20:13   
max81
madona, sem dala prejle jabolko kuhat, vmes sem mal vode odlila...grem gor po tamalo, ki se je ravno zbudila, sva se še ene par minutk igrale, nakar se spomnim, da so jabolka na štedilniku in prletim dol in je blo že vse zažgano, upam, da mi bo ratal pisker spucat ker je čist črnnnuser posted image
pol pa spet tastar kliče, ki je spet FZK pri tastarih, da kdaj more bit doma, a bo ob 12h dost zgodej...ja itak ob 13h gre pa od doma na šiht...južno nj pa z lufta potegnem...beri je moral še po meso v trgovinouser posted image user posted image user posted image user posted image , mater pol nj pa še tastara skuha, če ve da ne bo tko hitr naredu tistga k ma zanaredit.......meni je pa reku, da ma za 2urce delauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa nacsezgodej je šel od doma......mater ampak mi sploh nimamo nobenga družinskega življenja, non stop visi tm, pol gre pa spet na šiht...........vsakič slišim, sej dones grem pa res zadnjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12920
11.8.2007 10:22:21   
max81
Aja1 in vse, ki dojite in imate ...

ja men se zdi, da se je kr en tak čas pri nas odstavla, k sem dobila tetko iz krvavca....zgleda, da se res spremeni okususer posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12921
11.8.2007 10:24:54   
max81
Aja1, jaz imam Ariel in mi je dober...

mi imamo Bounox ,al koko se že napiše, pa je res fajn, pa še drag ni, kar je za nas gorenjce izrednega pomenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12922
11.8.2007 10:24:55   
Zamima
user posted image max danes ni naš dan kaj češ biče bolje user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12923
11.8.2007 10:26:55   
max81
max danes ni naš dan kaj češ biče bolje

ja sam pr nas se tole vleče že juhuhu dolgo, tko, da mislim, da mi tisti dan že zdavnej ušel in ga ne bo več nazajuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12924
11.8.2007 10:29:25   
Zamima
jaz pa grem danes domov, domov, če me razumete user posted image ,... bomo prespale tam user posted image ,... saj bom vzela PC zraven user posted image  brez skrbi. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  515 516 [517] 518 519   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  515 516 [517] 518 519   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

gosta hrana
Evica22

kdaj ste začele uvajati gosto hrano?

pri treh mesecih (14%)

pri štirih mesecih (25%)

pri petih mesecih (26%)

pri šestih mesecih (35%)

Število vseh glasov: 692

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!