|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  516 517 [518] 519 520   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.8.2007 10:31:03   
max81
jaz pa grem danes domov, domov, če me razumete ,... bomo prespale tam ,... saj bom vzela PC zraven brez skrbi.

vavvvv superrrrrrrrrrr

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12926
11.8.2007 10:32:17   
Zamima
Ok, še enkrat mi to napiše: To sporočilo je bilo zbrisano ali premaknjeno, zato ni več na voljo.

pojdi nazaj?

pa bom znorelaaaaa!!!!

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12927
11.8.2007 10:40:10   
max81
user posted image
tale je pa danes čisto podoben meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12928
11.8.2007 10:41:33   
Zamima
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12929
11.8.2007 11:12:39   
Aja1
user posted image Zamima, preživita z Zalo čimlepši dan in čimbolj mirno noč v svojem novem domku.

Sva zdaj z Nejo obe eno urco oddrnjohali - ja prav pasalo.

Max, jaz sem tudi cele dneve sama doma. Sploh zdaj, ko so njegovi na morju in ima še psa za zrihtat. Včeraj je šel od doma ob 4h zjutraj, prišel domov pa ob 21h zvečer...ja, danes bo pa zelo podobno.... Potem se pa čudim, če Neja joka, če je sam z njo user posted image .

Hvala za nasvete za prašek. Bom vidla, če imajo kakšnega v akciji - jaz sem tudi malo gorenjka user posted image  - sem študirala v Kranju user posted image

Zdaj pa gremo v trgovino - dež samo še rosi.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12930
11.8.2007 11:50:58   
Nogavica
Mi smo pa danes spali do 9h user posted image . Od 1h naprej sicer skupaj, ampak naj ji bo.
To sem tudi jaz slišala, da so nekateri user posted image , ki se dojijo, "občutljivi" na okus mleka, ko ima mama user posted image . Je kolegici povedala ena od LLL (upam, da se reče tako). Se pa tamala ni odstavila, samo tiste dni se ni hotela dojiti, potem pa spet veselo naprej. No, jaz je že kar nimam, M namreč.

Puzle - mi tudi imamo dvojne, črke in medvedke, ki pa pašejo skupaj (od Unikatoy), ampak bom medvedke ukinila, ker jih mala v sekundi razstavi na prafaktorje in male koščke uporablja namesto dude user posted image  user posted image . Tiste očke in druge mičkene koščke pa itak moram takoj skrit, ko jih razmeče, ker jih takoj v usta vtakne. Sicer pa gremo potem v Rutarja po en tepih v akciji, ki je take lepe zelene barve kot naša stena v dnevni in bomo puzle verjetno kar umaknili. Mala namreč ful uživa na tepihu, če gremo dol k moji mami.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12931
11.8.2007 11:59:08   
Nogavica
Pozabila:

Zamima, želim vama mirno noč v vajinem novem domu (se user posted image  zdaj norca dela, ker vama zjutraj želim mirno noč user posted image , samo potem bom verjetno pozabila).

Za kosilo pa bomo imeli filano papriko pri tašči. Upam, da jih bo (spet) naredila preveč, da bomo še kako domov lahko odnesli user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12932
11.8.2007 12:19:32   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1 in vse, ki dojite in imate user posted image ...a je to kaj vplivalo na vaše user posted image ...npr. če se zdaj nočejo več toliko dojiti...ker mi je zadnjič ravno ena rekla, da je prva hčerka takoj, ko je dobila user posted image  (naslednji dan) nehala zizat...drugi otrok pa je nehal pri 7. mesecih, ko je bila noseča...baje te hormonske spremembe spremenijo mleko in potem nekateri user posted image  kar nehajo zizat...user posted image

LP

Naša ziza brez spremembe...glavno je da je ziza (ponoči je dobra tudi prazna user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12933
11.8.2007 12:22:26   
Aja1
Sva bili v trgovini. Ker je začelo spet bolj deževati, sem jo dala kar v kengurujčka. Ona je uživala 100 na uro, jaz pa niti malo. Je tako težka za tako nosit. Praška pa nisva kupili, ker ga ne bom nosila...torej, še zbiram predloge, kateri je ok user posted image .

Zdaj se pa igra s škatlo od plenic - ja, je zanimiva user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12934
11.8.2007 12:24:47   
Aja1
Krfjolca, kako se obnesejo copatki od Moj škratek? So primerni tudi za vrtec? Jih ima še katera?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12935
11.8.2007 12:25:28   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Naša ziza brez spremembe...glavno je da je ziza (ponoči je dobra tudi prazna user posted image ).

user posted image  user posted image  user posted image

Po mojem bo tudi pri nas tako, ko pride M.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12936
11.8.2007 12:36:17   
Aja1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je tečna .....user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12937
11.8.2007 13:23:45   
Anonimen
Oh, max, da ne boš mislila, da si edina...vprašaj me, kje je moj zdaj...na vikendu...če ni v službi, je pa na vikendu...je rekel, da gre samo nekaj pogledat, potem je pa klical, da pride zvečer...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima user posted image user posted image user posted image  da boste z Zalo prespale DOMA...user posted image  upam, da boste super spale...pa vaju ne bo nič strah...user posted image

Zakaj sem jo že dobila...user posted image  mislim...pa še par dni nazaj sem se hvalila, da je še ni...GRRRRRR...sicer je čisto malo, ampak vseeno...user posted image user posted image

Škratek pa spi...

Mene tudi zanimajo tisti copatki, če so dobri...bi jih naročila...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 12938
11.8.2007 14:02:54   
atanja
Dan!
No mi spimo čezdalje splabše! Danes ga je sicer nekaj matralo ker se je pokakal v planico in ko sem ga zavohala sem ga šla previt pol pa je še na previjalni se ornk pokakal. Ampak bo že.
Drugače je prejle spančkal eno uro in pol jaz pa sem vmes zdrgnla tepih k je bil usran pa še svetel je. ZDaj moram pa še avtosedež it spucat. bom kar stajco ven dala pa bo zraven gledu me.

Pa en pikinik mamo pri moji babici ker je prišla od mami sestrična iz špaije. PA barvamo les k so nama pripeljali za nadstrešek.
Pa fugiramo ploščice. JAz bom šla pa pol še španski bezeg k je zraven anjine terase obrezat da bo tak mal bl čuden. NEki mam navdih z rožami delat.
Včer sem vse sončnice skor porezala k sem šopke delala. Pol je pa še soseda rekla da bi ona tud tako da ni več svetov blo. Ampak tako al tako dež pada in bi grdi ratal.
Uglavnm dela mamo čez glavo.

LEP pozdravček punce!!!!!!!!1
Zamima vidve pa uživajta!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12939
11.8.2007 16:02:47   
Zamima
kooooočno se mi je uspelo tu na net povezat, madona! user posted image user posted image user posted image

sem že soseda klicala na pomoč, ker mi niti tel. ni delal user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 12940
11.8.2007 16:53:27   
Anonimen
Babe, mater sem jezna, da se bom kar razpočila...je moj prišel prej domov za 1 uro, potem se je usedel v svoj avto in šel spet na vikend, ker ima še nekaj za naredit...pa sva mislila iti s tamalim prejle k njemu, se vsedeva v avto, avto pa ni dal niti glasa od sebe...lučke se vse užgejo in to je vse...torej je CRKNIL....prasec...pardon...voziček je še vedno samo na dveh kolesih, ker tretji še ni z zrakom nafilan in scentriran, torej tudi na sprehod ne moreva...kličem mojega, nedosegljiv...kličem vso njegovo žlahto, ne vedo kje je...skličem še pol moje žlahte, tudi nihče ne ve kje je...in kaj naj si zdaj mislim...se mu je kaj naredilo...kaj jaz vem...škrat je šel zdaj spat...jaz grem pa na balkon globoko zadihat, ker drugače bom res v luft skočila....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in kje naj zdaj dobim denar, da nama s škratom kupim nov avto...naj oropam banko, ali naj ga narišem na papir...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, vsaj malo sem se skihala...pa ne dovolj...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...zdaj je pa boljše...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 12941
11.8.2007 17:04:16   
Zamima
barby, ajoj user posted image ,... verjetno je na vikendu, če je šel, tja ...

user posted image , glede avta pa se ne sekiraj,... mogoče bo pa šlo popravit , najverjetneje bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12942
11.8.2007 17:05:02   
Anonimen
Barby, upam, da se je jeza že razpihala in da si že uspela dobit tvojega.

Men bi se pa zmešal, če bi mogla bit kar naprej sama. Pa vašim user posted image kaj težite zarad tega al pač drgač ne gre? user posted image

Jaz mam user posted image že od prvega mesca po porodu, pa se še vedn kar pridn dojima, ne opažam neke razlike v tistih dneh.

Dans pa je dolgocajtno vreme. Blah! user posted image

Še dobra 2 tedna do user posted image ! user posted image Menda bo ja vreme tak kot mora bit...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12943
11.8.2007 17:05:13   
Zamima
punce, mene pa tak zebe, da to ni normalno user posted image user posted image , ne vem, če se ne bom z puhasto odejo pokrila danes, za user posted image  pa imam itak spalno vrečo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12944
11.8.2007 17:06:28   
Anonimen
Zamima, vidve z malo pupiko pa se imejta skrajno lepo danes na svojem ! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12945
11.8.2007 17:11:04   
Anonimen
Ah, jeza je še pri meni...namesto dragega...ah, itak mu težim, ženske smo rojene za to...malo pomaga, veliko pa ne, ker dedci so narejeni zato, da gre čez eno uho notri, čez drugo pa ven...

Mi gremo tudi čez dva tedna na morje...če ne bom mogla slučajno novega avta kupit...user posted image

MucaMaca, tebe mogoče tvoj uboga, ker ne razume točno, kaj mu želiš povedati...user posted image  (upam, da veš, da se hecam)...kako se pa vidva pogovarjata...po Slovensko...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12946
11.8.2007 17:23:17   
Anonimen
Joj, meni je pa tale pesem tako všeč...takšna romantična...
klik

Mojega dedca pa še iščemo...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12947
11.8.2007 17:28:55   
max81
vidim, da smo danes vse nekam čudno nastrojeneuser posted image ....zdejle samo srčno upam, da mi ena njegova žlahta ne pozvoni na vratih, ker bom kar znorela....so pr mami na obisku...men gre strašno na živce, da kdo pride na obisk nenajavljen....je vzadno pršla sestrična, mi pa že vsi trije v avtu, šli smo ravno k mamici na kosilo...ja sorči, zdejle pa res nimamo cajtauser posted image
pa tamala se neki prpravla spet na sitnarjenjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12948
11.8.2007 17:43:40   
Anonimen
Zamima.... Uiiiiiiiiiiiiii... enkrat samkrat pogledam k vam, pa me tu čaka tako lepa novička...

Lepo spančkajta danes na svojem. Bom mislila na vaju. Potem pa boš poročala kako je bilo! user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 12949
11.8.2007 19:53:20   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Zamima.... Uiiiiiiiiiiiiii... enkrat samkrat pogledam k vam, pa me tu čaka tako lepa novička...

Lepo spančkajta danes na svojem. Bom mislila na vaju. Potem pa boš poročala kako je bilo! user posted image

user posted image  ojla zvesta, jaz pa gledam kaj ti pri novembrkah user posted image

ah ja,... saj nisva čisto sami, sta mojadva tukaj, ker še nekaj delamo, ampak za začetek pa bo, a ne? user posted image

Barby, ste našli dedca? user posted image

Jaz sem pa prav vesela, da sem naročila 2 majčki in 2 copatke (čeprav ni bilo nobenih rozastih več v akciji user posted image ) pri Raho user posted image , oz. Raho jih je naročila preko neta user posted image .

Krfjolca ti si vzela kako majčko za Anžeta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  516 517 [518] 519 520   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  516 517 [518] 519 520   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Ljubezen
agnes

Ali ljubite svojega partnerja?

Da, zelo. (70%)

Mislim, da ga ljubim. (14%)

Včasih sem ga. (5%)

Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%)

Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%)

Ostalo:______________ (4%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!