|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
12.8.2007 12:52:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
Sem pa v Arielu videla en lep rdeč voziček (marelo), ki mi je všeč. V njega lahko postavim lupinico in malček lahko leži. Ni ravno globok, ampak, če bo lepa jesen, če bomo pohitele z našimi malčki,..... ga lahko že sedaj uporabljamo. Globokega pa pustimo, če bo huda zima, ali dež, ali veter,...
Kaj pravite?!


Imaš kje kakšno slikico? Da ocenimo. user posted image
Če praviš, da bo funkcionalen in da ga boš uporabljala; pa še všeč ti je, potem kupi.


NIMAM SLIKICE - ARIEL PRENAVLJA STRANI. Je pa lep rdeč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7376
   RE: Septembrke
12.8.2007 13:04:02   
cuma
Čau klepetulje!!!

Sandra: dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image !!! Ti si pa res faca, da greš iz porodnišnice kar v šoping user posted image  ... pa če te je to pomirilo in potolažilo, potem je že kul. Z likanjem pa le ne pretiravaj user posted image !

panika: ne bom rekla, da me grabi panika, je pa res, da se že močno veselim trenutka, ko bom vedela, da je vse na mestu in da se lahko Tinkara odloči in pride kadarkoli. Mož bo takrat itak imel dovolj dela z Emo in mu res ne bi pustila še dodatnih zadolžitev v smislu likanja oblekic in nakupovanja.

nana: jaz nisem prepričana, da Ema razume, kaj se dogaja. Zato je tudi nič kaj posebej ne pripravljam, razen občasne obrazložitve zakaj ne more po meni skakati ali zakaj ima mama "GO" - žogo namesto trebuha user posted image  Se mi pa zdi, da bo pri nas kar pestro, ker je zelo zaščitniška do obeh in naju hoče imeti samo zase. Zdaj ko sta bili nečakinji pri nas za par dni, ju je sicer zelo lepo sprejela - kar me je celo presenetilo, ampak ne vem kako bi bilo, če bi pri nas ostali. Vsekakor se veliko lažje prilagaja in sprejema otroke kot odrasle, a sestrica bo po moje zanjo kar velik zalogaj. No, pustimo se presenetiti ... in mislimo pozitivno. Probleme pa bomo reševali, ko bodo in če bodo prišli user posted image  .

dorotea: Vidiš, jaz sem se z Emo zmenila, da naj počaka do diplome, glede lege pa ji nisem nič težila user posted image ... mogoče pa se ti zmeni še za glavično ustavouser posted image . Lahko, da bo Patricija bolj ustrežljivo dete user posted image . Ja, jaz sem se odločila za lokalno (spinalni blok) in sem odločena, da bom v primeru ponovnega CR spet enako rodila. Lepo je, kar slišiš prvi jok, vidiš otroka takoj ... Jaz sem bila po eni uri že na oddelku z možem in Emo in jo prvič dojila. Res je bila lepa izkušnja in upam, da bo tudi drugič tako. 

Imejte lepo nedeljo!

Cuma


(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7377
   RE: Septembrke
12.8.2007 13:13:17   
Anonimen
Še enkrat jaz!user posted image  Šele sedaj sem uspela prebrati vse za nazaj.
Jaz sem včeraj imela generalko omar v otroški sobi, da naredim prostor za malčka. Na koncu so bile omare na pol prazne - soba pa je izgledala kot Hirošima po atomski bombi-kakšno razočaranjeuser posted image . Jaz sem bila pa tako utrujena, da bi se najraje razjokala.

Danes sem naredila en velik kup oblačil (mojih in otroških), ki so zaenkrat v posteljici in jih bom ta teden odpeljala na Karitas.

Sedaj pa kuham, likam,.... imam občutek, da imam premalo časa, da bi naredila vse. Volja do pospravljanja pa je na psu.

Sandra85, jaz ne spiram cunjic 2x, ampak ima moj stroj antialergijski program (sam malo bolj spere), tako, da pere mogoče malenkost dlje kot normalno.

nana27 - jaz ima med prvima dvema 19 mesecev razlike. Ne spomnim se točno koliko smo Žano pripravljali na prihod bratca, ampak veliko sem se pogovarjala z njo, gledali sva slike dojenčkov, božala je moj trebuh in bila zraven, ko sem pripravljala stvari. Ko smo Jureta prinesli iz bolnice je ona dobila svojega dojenčka - Anabello!! (ki se je odzivala kot dojenček). In od prvega dne smo jo pustili, da je bila zraven bratca, čeprav ga je zaradi tega večkrat zbudila. Danes sta stara 8,5 in 7 let in zelo sta navezana eden na drugega. Tudi, če sta v družbi drugih otrok sta zmeraj skupaj. Bomo pa videli kako bo sedaj, ko pride še en bratec...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7378
   RE: Septembrke
12.8.2007 13:22:44   
sandra85
cuma,hvala user posted image ...pa sej veš kake smo babe user posted image šoping nas vedno potolaži...

duskamb to je pa fajn,če imaš tak stroj-js bi ga tut melauser posted image ...a so dost dražji od navadnih?

najina sobica pa je tak lepauser posted image sva učeri z dragim polepla nalepke nad pojstlco od user posted image , ki sva jih kupila v BC ..tak je lepoooo...pašeune zvezdice,ki se svetijo sva kupila,pa je ena že padla doluser posted image ...srček ti si tut mela probleme s temi zvezdicami,ne?


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7379
   RE: Septembrke
12.8.2007 13:23:32   
nana 27
Cuma, iz istega razloga bi tudi sama rada čim bolj pripravila stvari, ker bo mož iitak imel ful dela z Mihom. Se tudi jaz tolažim s tem, da bomo težave reševali takrat, ko bodo tu, ampak vsak predlog prav pride. Duska, hvala..jaz upam, da se bo tudi pri nas izšlo. In to s punčko Anabelo ni slaba ideja user posted image  Sandra, dobrodošla nazaj user posted image  Tudi meni si faca, da si takoj odšla po nakupih, ampak če ni, je pač treba dokupit. Veš, jaz ne bi delala panike s toliko izpiranji. Mogoče samo pri zadevah, ki pridejo direkt na kožo (body, hlačke).  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7380
   RE: Septembrke
12.8.2007 13:29:43   
jst86
zvezdice: midva jih imava nad posteljico od tamalga. sem tok zakomplicirala da nebi kšna dol padla da je šel moj v Merkur po obojestransko lepilo ki drži različne materjale-drži pa 50 kg,tko da ni user posted image  da nebi unih zvezdic držu. se sploh odlimat ne dajouser posted image . evo ena ideja če boste še mele probleme z zvezdicami.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7381
   RE: Septembrke
12.8.2007 13:34:47   
LINA31
Tudi jaz sem do zdajle pospravljala in prala. Se je pa prav luštno vreme naredilo.
Mene pa zadnje dni full panika grabi, da naš user posted image  ni več glavično obrnjen. Mah tako kot je že ena napisala, se tudi jaz skušam čim manj obremenjevat s takimi stvarmi.
Oprala še nisem vsega (za user posted image ), pa sploh nevem kdaj bom...kmalu.
Jutri grem pogledat dvojčke od kolegice, ki sta dane stara 1 mesec. Vam poročam kako so kaj.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7382
   RE: Septembrke
12.8.2007 13:44:55   
surya
Pozdravljene!

Pojma nimam, kdaj sem nazadnje pisala. Nikakor ne uspem...user posted image  Smo pa še vedno v enem kosu, kar je glede na napovedi user posted image user posted image user posted image .

Najprej: čestitke vsem novopečenim mamicam! Uživajte v vsakem trenutku.

Meni se še vedno zdi, da se pogovarjam o nekomu drugemu in ne o sebi. Ha, rok imam pa čez dobra dva tedna user posted image user posted image user posted image . Ne bi pa imela nič proti, če bi že konec drugega tedna šla v Rim. Se mi zdi, da sem v zadnjem mesecu pokasirala vse za nazaj. Prej nisem imela nobenih problemov, razen raznoraznih napovedi G.  Sedaj pa: zredila sem se za 17kguser posted image . Mislim hallo! In to kar na hitro, sploh ne vem, kdajuser posted image . Zatekajo mi noge in roke, sicer ne glih vidno, ampak ne morem recimo ponoči stisniti pesti, zdi se mi kot da imam v vsaki roki in nogi svinec (ponoči). user posted image  A ima še katera takšen občutek v udih?
V glavnem, ne spim nič user posted image . Če pa slučajno uspem, hop, že moram ... LULAT!

Mi je pa v sredo pregledala kri in urin (pritisk 130/80), ker mislim, da je sumila na preeklapsijo - pardon-ne vem, če sem prav napisala. Aja, kri in voda sta super. Kakšen imate kej ve pritisk - jaz sem drugače imela zelo nizkega, sedaj mi je pa zrasel. Rečejo sicer, da je to na koncu normalno. Je še pri kateri tako?

Glede naročanja preko Sončka: naročila sem previjalno mizo od Lip Poljčane. Datum dobave je kao 2-5 dni, jaz je pa po mesecu in pol še vedno nimam user posted image . Upam, da bo ta teden, ker se mi že meša. Imava namreč čisto majhno hiško in bom previjalno dala na mesto, kjer je sedaj dvosed. Za pojstlco bomo razdrli eno omaro. Ampak vse za user posted image , ne? user posted image user posted image user posted image  Sedaj imam pa vse cotke in ostale stvari razloćene po sedežni. Ajoj!
No, hotela sem rečt, da je boljš kar velik prej naročit stvari...


user posted image  Vas je kaj strah, da ne bi imele mleka?
Jaz si ful želim dojit in upam, da mi bo uspelo...

Ma sem full jamrala...se opravičujem...sej drugač ni tak hudo...ampak moški in takšni pogovori...no, vsaj moj ne razume, da sem kdaj slabe volje...

Uživajte!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7383
   RE: Septembrke
12.8.2007 14:41:56   
Anonimen
Punce, jaz sem se pregrešila in me je prav panika... user posted image  Pojedla sem en kos tiramisuja. user posted image  Prav pozabila sem ga, da ga user posted image  ne smemo zaradi surovih jajc... In kaj naj zdaj? Sicer je bil svež, ampak domač.

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7384
   RE: Septembrke
12.8.2007 15:19:55   
NalLa
tianna, nič se ne sekiraj. Jest sm v nosečnosti pojedla že marsikaj takega, kar ne bi smela in so izvidi na toksoplazmo in ostale nevarnosti vedno v redu. Če do sedaj nisi nič staknila, je malo vrjetno, da bi sedaj v nosečnosti. Meni je ginekolog rekel, naj ne pretiravam s tem kaj lahko in kaj ne. Tako, da če se kdaj pa kdaj pregrešič po mojem ni panike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7385
   RE: Septembrke
12.8.2007 15:21:39   
LINA31
Tianna ... se povsem strinjam z NaILo. Nič se sekirat. Tudi jaz se strogo ne držim prehrambenih zapovedi. Včasih sploh ni blo tovrstnih omejitev, pa smo se čist fajn rodili.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7386
   RE: Septembrke
12.8.2007 15:33:47   
Anonimen
Čao user posted image !

Ste pa res prave čvekice čvekaste, mislim, da sem mogla prebrat eno 6 strani, da sem prišla vse skozi pa me ni blo samo od včeraj zjutraj domauser posted image .
tianna--pa si sigurna, da so bila v tem tiramisuju surova jajca..vsi ne delajo tako tiramisujev, vsaj jaz ne več, odkar sem enkrat fasala salmonelo, tak, da če veš kdo je delal ga vprašaj na kakšen način. Sicer pa ni salmonele v vsaki jajci, tak, da še to ni nujno, da kaj dobiš---upam pa, da bo vse ok.
Vsem hvala za sožalje in tolažbo. Se mi zdi, da bom že nekak prebolela, samo mislit si ne smem na to. Sem pa bla včeraj zjutraj prava čustvena razvalina pa mi to ni podobno. Zjutraj se pisala enemu stricu v Nemčijo pismo in mu sporočila žalostno vest in zraven v polno jokala. Pol sem komaj prišla k sebi in se je zbudo moj in mi začel nekaj tečnarit zakaj mam tolko listkov pri računalniku...ker jaz pač vse kaj novega zvem al pa kaj računam al pa mi kdo pove zapišem in pol je res en kup listkov tam okoli.No in listki so mi še povrhu padli na tla..pobrati pa tak veste kako je "lahko" s takim trebuhom pa sem vse skup pustila tam kot je blo, sicer bi tak mogla na kolena. No in moj to vidi pa mi začne sitnarit pa sem spet začela jokat pa čist vse svoje stvari iz rač.sobe nosit v svojo omaro. Komaj sem pol prišla k sebi, ker se mi pač samo kopiči vse in mi pol on zaradi petih listkov teži, namesto da bi jih sam pobral..jaz pa itak že za celo stanovanje skrbim in, da je vse na svojem mestu..on druga nima kot služba pa domov.
Včeraj zvečer sva pa še bla na r.dnevu pa mi je blo kar malo žal, da sva sploh šla..družba samo taka, ko nikogar ne poznam pa sem v bistvu komaj čakala, da greva domov.
Tudi sama mam danes kar otečene roke pa noge, tak, da bo počasi res treba začet več počivat in manj skakat okoli. Sem mislila jutri it na Ptuj k mami z avtobusom pa raje ne bom šla, da še mi kaj ne pride po poti.
Moja user posted image  pa mi že cel čas tak skače po trebuhuuser posted image . Upam, da si zdaj ne premisli pa se obrne in ostane obrnjena na glavo kot do sedaj.
user posted image A ima katera idejo kje preživeti r.dan..sama ga imam v sredo pa sploh ne vem kam bi z mojim šla, nekaj sicer o toplicah razmišljava pa se kar malo bojim glede glivic. Če ima katera kako pametno idejo mi naj napiše.

Rožica tudi tebi iskrene čestitke za user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

Sicer pa tudi mene začne kar malo panika grabit, ko tu gor zdaj že skoraj vsak dan preberem, da je katera rodila pa je imela v bistvu pdp podoben kot jazuser posted image . No, meni se nič ne mudi še..upam, da tudi moji user posted image  še ne.

Lep preostanek nedelje vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7387
   RE: Septembrke
12.8.2007 16:19:26   
Anonimen
Jaz sem pa danes po dooooolgem času spala kot top 14 ur!!! In bi še, ker se še sploh nisem naspalauser posted image .
Mož je zjutraj vstal, šel v trgovino ker si je zaželel pomfri in je kupil še sladoled in prišel domov in naredil kosilo, celo juho je skuhal, meso speke, pomfri in solato naredil in me je ob 14h prišel zbudit, da naj pridem na kosilo. In jaz sem ga za dobro jutro nahrulila, da če ne vidi da končno po dolgem času spim in naj mi da mir. Pa mi reče, da je ura že 14user posted image . Koga, kaj, kje, kako....user posted image . Nič mi ni bilo jasno, ponoči nisem niti 1x vstala in ob 14h bi jaz še kar spala dalje. No, pol pa presenečenje in kosilo na mizi, pa dva filma si je izposodil in enega sva že pogledala, zdaj bo nekaj še naredil okoli hiše in potem pogledava še drugega. Razen če ne grem prej spat spat do jutri zjutrajuser posted image .

Jaz imam za user posted image popolnoma vse pripravljeno, postelje oblečene, cunjice do št.68 oprane in po številkah zložene, kozmetiko sem kupla v Millerju in sicer od Penatena, plenic za 1x uporabo imam 4 pakete, torbe spakirane....jaz samo še popadke čakam in gasa....user posted image

Sandra, jaz nisem nič dodano spirala cunjice, ker ima stroj že tako normalno pri vsakem programu dvojno izpiranje, tako da ne vem kaj naj bi še tretjič izpirala. Pa nimam čisto nič posebnega stroja.
Nalepke sem nalepla še enkrat z brezbarvnim Neostikom in sedaj držijo, na začetku pa jih je vsaj pol dol popadalo.

Jaz tudi toksoplazme še nisem prebolela, pa sem celelga vraga že v user posted image pojedla, se sploh ne obremenjujem preveč s tem kaj lahko in kaj ne. Če je prej v 28 letih nisem staknila, potem res ne vem kakšno smolo bi morala imeti da jo dobim sedaj.

Surya, meni roke in noge tako otečejo, da pesti ne morem stisnit, nobene moči nimam v rokah, še plastenke vode ne morem odpreti. pa to ni tako vsak dan, kak dan je boljše in kak dan slabše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7388
   RE: Septembrke
12.8.2007 16:24:41   
nora
Joj kolk ste pisale, samo nekaj ur me ni bilo gor pa že nekaj strani za prebratuser posted image
Midva sva sla na Roznik, malo se razmigat in sem se spotila kot user posted image user posted image user posted image user posted image   potem pa sem ribice spekla in zdaj po kosilu bi kar spančkalauser posted image
NaIla in Sandra, hvala za napotkeuser posted image vceraj sva se 2x peljala mimo BC in nisva opazila, da je nasproti Ariel. Jutri bom sla pogledat, če je kaj zanimljivega.
Tianna, nimas se kaj sekirat. Jaz nič ne pazim, jem vse itso kot prej, samo količinski malo večuser posted image user posted image
surya, mi2 sva naročila voziček in posteljco+ jogi preko sončka in cez 2 dni sva dobila vozicek in jogi, cez 1 teden sva dobila še posteljo. Zdaj sem hotla še previjalno komodo naročit, ampak če ti nisi se dobila, sigurno bova tudi mi2 mogla tolk dolg čakat. Hvala, da si povedalauser posted image ..glede mleka, pa nič ne razmisljam, pač ce bom imela bom dojila, če ne pa ni konec sveta. Mene bolj skrbi porod, kako bo potekal, če me bo bolelouser posted image , pa da je vse v redu suser posted image . Ponoči jaz tudi skoz grem lulat. Sinoč sem se na uro gledala, na 15-20 min sem na WC.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7389
   RE: Septembrke
12.8.2007 16:29:25   
nora
Zatekajo mi noge in roke, sicer ne glih vidno, ampak ne morem recimo ponoči stisniti pesti, zdi se mi kot da imam v vsaki roki in nogi svinec (ponoči).

Isto je pri meni. G mi je rekla, da se mi voda zadrzuje v telesu in ker nimam visokega pritiska se na zunaj ne opazi. Rekla je, da tle si ne morem pomagat, tako je kot je, še malo bo treba potrpeti.
OOOO srček, 14 ur!? se ne spomnim kdaj sem nazadnje tolk dolg spalauser posted image super! user posted image user posted image user posted image za moža! Najbrz samo moj mož ne zna kuhat. Razen pizze in spagetov drugega ne znauser posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 7390
   RE: Septembrke
12.8.2007 16:30:38   
Anonimen

Nick,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Lumpa6,            user posted image 37t1d,    +7kg,                    (140cm)
Carmy,               user posted image 35t5d,    +9kg,                    (98cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t1d,   +13kg, +34cm      (99cm)
Misska,             user posted image 34t4d,    +11kg,
Lemavrica         user posted image 36t1d,    +7kg,                    (102cm)
Jst86,                user posted image  36t,      +16kg,                  (120cm)
Duskamb,         user posted image 34t,        +12kg,                  (108cm)
Žabonka,          user posted image 36t,        +11kg,   +32cm    (104cm)

Nana27,            user posted image 34t,       +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,        +14kg,  +25cm     (100cm)
_mala_ ,           user posted image 36t4d,   +12,5kg,                (101cm)

Bodoča ,            user posted image  34t6d,  + 7kg,    +30cm      (128cm)
PBJ                    user posted image  34t3d,   +9,5kg,                 (102cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    ,   +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 34t6d,   +9,5kg,  +27cm     (97 cm)
Nefretiti,           user posted image 33t5d,    +10kg,                  (103cm)
Srček,               user posted image  35t2d,   +11.5kg,  +15cm    (133cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,     +10kg,                   (102cm)

Buškica,            user posted image  33t3d,    +13kg,                   (106cm)
Helenav            user posted image 32t,         +15kg,                  (100cm)
dorotea,            user posted image 34t4d,    +9 kg,      +29cm     (98cm)

mony79,           user posted image  33t2d,    +9kg,      +28cm     (103cm)
Taja83,             user posted image 32t,2d,    +12kg,    +27cm
sevenka,           user posted image  31t2d,    +7kg,      +13cm    (103cm)
nalLa                 user posted image 33t,         +11.5kg,                  (103cm)
Lina31,             user posted image 33t1d,     +10kg,    +28cm     (102cm)
Tanja Lina        user posted image 31t4d,     +7kg,                        (96cm)

 


Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7391
   RE: Septembrke
12.8.2007 16:56:23   
sandra85
nana, hvala user posted image -sej vem, da sem mal nora...tut sama sebi sem se zdela nora,ker so 2 dni nazaj še mislili da bom rodila,pol pa grem js iz porodnišnice direkt v ljubljano cel dan na šoping, pa v mc¨donalds na kosilo...babeuser posted image

ma js bom zaj vse 2x sprala,pol pa nič več po moje...zaj pere šele 3. strojuser posted image ...bom po moje kar še jutri prala cotike-ne bom uspela danes vse...

jst86 tudi js sem študirala, da bi šla kupit une stvarce lepljive, da bo bolj ziher, da mu ne pade kaka zvezdica na glavo,ko bo spaluser posted image

surya js sploh nebi čakala!!! bi si jo šla naročit drugam (itak cene so tam tam) in ko bi mi jo iz sončka poslali, bi jim rekla, nej si jo kar obdržijo!!!!!!!! če ne pa vsaj pokliči....uffffff user posted image js bi jih že tak klela po telefonu, da bi jih kar sram blo...
ok-se bom pomirlauser posted image

glede mleka pa-js mislim, da ne bom imela probleme s tem,ker mi že dobra 2 meseca teče iz prsi-ta tekočina pa je že rumenkasto bela...

mala glede kopanja ti odsvetujem tako kot ni v zadnjem mesecu priporočljivo v morju,tako je še tolko manj v bazenu,ki je tolko bakterijuser posted image
pejta kam v naravo-piknik pa počivanje


srček, pačepolko dam še dodatno izpiranje vidim, da se še vedno mlo peni voda...pa imam novejši stroj.

še moje nove mereuser posted image
36t0d  +10kg  +29cm  (99cm)








_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7392
   RE: Septembrke
12.8.2007 16:58:51   
sandra85
sej za kile se tolažim-saj je user posted image od 30t do zaj pridobil cca. 1400guser posted image

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7393
   RE: Septembrke
12.8.2007 17:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_
tianna--pa si sigurna, da so bila v tem tiramisuju surova jajca..vsi ne delajo tako tiramisujev, vsaj jaz ne več, odkar sem enkrat fasala salmonelo, tak, da če veš kdo je delal ga vprašaj na kakšen način. Sicer pa ni salmonele v vsaki jajci, tak, da še to ni nujno, da kaj dobiš---upam pa, da bo vse ok.


Ja, surova jajca so bila. user posted image  Saj vem, da ni salmonele v vsakem jajcu, ma saj veš... Tako lepo je izgledal, pa še dober je bil... No, saj sem pojedla samo en košček. Ostali so ga krepko več, pa ni še nikomur slabo, niti driske niti nič. Tako da verjetno je ok. Upam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7394
   RE: Septembrke
12.8.2007 17:38:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

user posted image A ima katera idejo kje preživeti r.dan..sama ga imam v sredo pa sploh ne vem kam bi z mojim šla, nekaj sicer o toplicah razmišljava pa se kar malo bojim glede glivic. Če ima katera kako pametno idejo mi naj napiše.



Tako kot ti je že Sandra napisala; raje ne v bazen.
Kaj pa, če bi šla na kakšno večerjo, potem pa na masažo v dvoje?? Ampak je drago... user posted image  Sem prej gledala ponudbe, pa so cene kar zasoljene. user posted image
V sredo bo lepo vreme, pa kar upoštevaj Sandrin predlog. V naravo, košaro z dobrotami in piknik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7395
   RE: Septembrke
12.8.2007 17:39:24   
Anonimen
Spet jaz!
Skuhala sem si kavo in hop za računalnik.

Sandra moj pralni stroj ni bil nič specialnega. Lani oktobra, ko je staremu spustil boben, sem si kupila Candy - Grand. Bil je v akciji in edini v trgovini za 5 kg perila (razen tistih, ki se polnijo od zgoraj), ki smo ga uspeli spravit skozi vrata v kopalnico. (vrata so 57 cm).
O tem kako smo prvega kupili 60 X 60 in ni šel skozi vrata in smo ga morali vrniti v trgovino - med drugim stanujem v 5. nadstropju in nimamo lifta - raje nebi pisala, ker smo bili kot Butalci. Ampak meni, ki sem bila glavna pri akciji - NOVI PRALNI STROJ - res ni padlo na pamet, da bi morala vrata zmerit. Če je šel stari stroj ven bo šel drugi noter....user posted image

No, da nadaljujem. Stroj ni bil niti tako drag. Ne spomnim se točno cene, ampak vem, da sem dala prvi obrok na kartico v trgovini, ostalo pa na trajnik 10. obrokov po 7.000 SIT. Sem pa z njim zelo zadovoljna.

Začela sem razmišljat, kdaj si bo naš malček izmislil in prilezel ven. Jaz sem imela celo zmedo s termini in velikostjo otroka. Po perilu so mi določili 14.9. (kar po moje ne gre, ker imam25. dneven cikluse...?) Potem prvi UZ - otrok je bil za 2 tedna večji (3.9.) zato mi niso uspeli izmerit nuhalne. Naslednji UZ pred odvzemom krvi za THT - ponovno 3.9.. UZ pred amniocintezo 7.9.. in UZ v 22. tednu ponovno 7.9. KDAJ SE BO TOREJ RODIL NAŠ MALČEK? KATERI PDP JE PRAVILEN?user posted image

Priznajte, da je zmeda.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7396
   RE: Septembrke
12.8.2007 17:40:16   
Anonimen
tianna..če do jutri zjutraj nobenemu ne bo nič pol ni panike. Saj folk kar naprej je tiramisuje pa nimajo vsi salmonele pol..to je pač včasih samo na žalost tako..jaz je sploh nisem staknila v tiramisuju drgač ampak v kremšnitah, ki sem jih mimogrede sama delala za trgatev in ful dolgo prekuhavala, ker sva se z mamo še celo zraven pogovarjale, da je treba dolgo kuhat, da se izogneš salmoneli..in glej ga hudiča glih takrat je bla not ena jajca, ki se očitno ni vredu prekuhala in nas je blo na koncu več kot 5 v bolnici, skup zastrupljenih s tem hudičem pa kar 11user posted image ---tak, da ne panike prehitro zganjat, vem pa, da te skrbi..saj to vsako, pa tudi ko ješ npr.sladoled al pa kaj podobnega..še prekuhaš stvari pa je možnost

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7397
   RE: Septembrke
12.8.2007 17:41:56   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Sandra: dobrodošla nazaj v enem kosu. Sem stiskala pesti zate. Mislim, da se nimaš več česa bati, ker je tvoj mali že res zelo velik in to je zelo v redu. Tako da sedaj ponovno za seznamček skrbiš ti, jaz pa bom le občasno poažurirala, ko te ne bo. Velja user posted image .

Srček: naj te oskrbim z novimi podatki za tvoj seznamček, in sicer: 33t 2d, +6 kg (da malo sem shujšala user posted image ), obseg 97 cm.

Toliko za sedaj, lep dan še naprej,

T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7398
   RE: Septembrke
12.8.2007 17:45:14   
Anonimen
Tanja Lina, samo 6 kg si šla gor? Si take bolj drobne postave al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7399
   RE: Septembrke
12.8.2007 18:14:01   
nana 27
Tanja Lina, 6 kilogramov? Jaz ti takoj nekaj mojih dam user posted image   Srček, bom danes dala nove podatke za nas seznam. Trenutno tehtnica ni moj prijatelj pa nabiram pogum user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?