|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  522 523 [524] 525 526   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.8.2007 22:30:41   
Zamima
nočko aja1 user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13076
12.8.2007 22:35:45   
Nogavica
Jaz še grem malo na čvekanje pofirbcat, če je kaj novega, potem pa tudi spat.

max81, oglasi se še kaj pred odhodom, če ne, pa se lepo imejte na morju, uživajte 100 na uro pa spomni se kaj na nas user posted image .

lahko noč

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13077
12.8.2007 22:36:16   
krfjolca
Jaz grem tudi spat. Hvala za podporo, zdaj lahko mirno zaspim user posted image user posted image user posted image

Max, uživaj na morju. Jaz začnem pakirati v sredo.

Lepe sanje in čim manj zbujanja. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13078
12.8.2007 22:40:07   
max81
nočkouser posted image  in lepe sanje, ter nič zbujanj, do jutra

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13079
12.8.2007 22:49:28   
Zamima
samo to še pa grem,... en dokaz koliko jim pomeni naša bližina

moja mala ni in ni mogla zaspat, do zdaj se je po postelji kotalila (vmes sem jo ven vzela pa se je še malo igrala) , sem šla noter, jo vzela ven, se je stisnila k meni user posted image  in mi na rami zaspančkala. user posted image user posted image  A ni srček, no?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13080
12.8.2007 23:04:36   
atanja
HAloov!
Sm mal prebirala kaj vi pišete.
No in mislim da obstajata dva joka.
Jaz če vidim da se ustraši oz.da rabi kaj(mojo bližino, ali kaj drugega) ga ne pustim jokat.
Kafar pa sitnari k mu ni všeč kako ga obrnim ga pa dam v stajico poskusim zamotit z kakšno igračo pa ponavadi to pali.
Ker pri nas se točno vidi kdaj kaj hoče isilit. In ponavadi mu pozornost obrnem nekam drugam.
Mam pa tudi jaz med najbolj razvajenimi otroci. Ampak sem zdaj s tem dosegla da se v stajci ful rad igra-tudi zato ker se v stoje premakne iz ene strani v drugo pa mu je bolj zanimivo. PA tudi zaigra se kar že....SAM NE VEM KOK ČASA BOMO IMELI TO MODNO MUHO.user posted image

Drugače pa kobacamo že ornk. Takoj mi mahne proiti vratom oz.steni da bi se dvignu.

Ponoči pa je katastrofa..... NE upam se ga pustiti budnega v pojtlici ker se bojim da bo padu. Vstaja mi še na pol v spanju. In ga dam rajš k seb.
Razen danes k se je zbudu in po min kolovratenja nisem mogla več. Pa sem ga dala v pojstlico. Sm ga držala za rokice. Kadar je vsal ga popravila no in sva obupala in je zaspal 3.30 list v kotu. GA tud popravljala nisme in je spančkal do 7h.
ga pa tudi v pojsli jaz nikoli nisme pustila jokat ampak sem vedno ko je začel jokat k njemu prišla preden je dobil histerijo. Res pa da sem to delala tud 3h. Pa se ej obrestovalo. Sam zdaj pa k mi stoji pa ga tud dobre volje ne upam si pustiti v pojtlici, in on to že ve.

Hvala za čestitke. Enako želim Anžetu in Niku!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13081
12.8.2007 23:05:14   
atanja
Pa še isto je kot nedelja kot pred 9 meseci

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13082
13.8.2007 7:58:10   
Aja1
Jutro...
Prva in spet polomljena.
Upam, da je tale tečnoba posledica zobka. Naj že pokuka ven. user posted image user posted image  Noč je bila zelo podobna prejšnji (skoz visela na zizi, moj se je pa obračal stran user posted image user posted image user posted image )

Max, oglasi se še kaj, da se še zmenimo kje in kdaj se bomo dobili.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13083
13.8.2007 7:58:52   
Aja1
Čestitke Lani in mamici marelli1 za 9 mesecev!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13084
13.8.2007 8:08:57   
Anonimen
Spali ok, čeprav je nekaj jokal ponoči in sem ga pol ure tolažila...je menda sanjal...

Včeraj sem LIKALA zvečer (nisem menda že 3 mesece, ker jaz ne likam, vedno vse takoj zložim)...sem zjutraj morala hitro obesit in je bilo vse zmečkano...so prišli po naju, da sva šla na vikend na kosilo in smo bili potem gor do večera...avto so mi včeraj odvlekli na servis, ker se baje da popravit...bomo videli...drugače sem pa na lovu za novim avtom (karavanom ali enoprostorcem)...katere avte imate in kako ste zadovoljni...da malo vidim, kaj se nam splača...

Zdaj pa grem škratu pomagat igrače razmetavat...vas potem za nazaj preberem...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 13085
13.8.2007 9:20:16   
Anonimen
Ja kje pa ste danes vse....sem škrata dala spat, ker je komaj gledal...

Sem dobila še eno možnost zaposlitve...je že moj tam delal in ful vse poznam, ker smo bili enkrat skupaj na fešti, pa večkrat gremo tja kaj kupit...grem v četrtek na razgovor s šefom, pa bomo videli...no, vsaj nekam se je premaknilo...user posted image

Nam pa še malo manjka do zgornje desne dvojkice...upam, da pride še danes ven...

Zdaj vas grem pa končno prebrat...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13086
13.8.2007 9:35:09   
Anonimen
Naš se tudi tako plazi, da ga komaj dohajam...ne se sekirat, če se nekateri ne plazijo...cca. 10% otrok se nikoli ne in kar shodijo...

Krfjolca, se popolnoma strinjam s tvojim postom na blogu...user posted image ...itak da 9 mesečnik ne bo razvajen, če se mu preveč posvečaš...kvečjemu bo bolj inteligenčen, ker mu s tem, ko ga nosiš naokrog in se z njim pogovarjaš, kažeš kaj je kaj in za kaj se uporablja (ko te gleda)...tako se otrok veliko več nauči, kot pa če ga puščaš samega v stajici ali med kupom igrač, za katere ne ve, kako funkcionirajo in tudi ne ve, kaj ta igrača je...tako, da ti dam prav...vem, da ga je težko prenašati naokoli (predvsem zate, ker si suhcena)...ampak ko bo odrasel boš imela zelo lepe spomine na to, koliko kvalitetnega časa si mu namenila...in tudi on ti bo hvaležen, ker se bo ob tem veliko naučil...torej user posted image  še enkrat...user posted image

Aha, še to...samostojnost, si otrok pridobiva kasneje...s tem, ko ga imaš pri sebi skoraj ves čas, mu je sigurno ne zaviraš...s tem mu kažeš, kako ga imaš rada, kako je ljubljen...in takšni otroci, potem hitreje razvijejo samostojnost in tudi lepši, bolj prijazen odnos do sočloveka, ki je zadnje čase skoraj na psu...user posted image  pa tudi bolj družabni in družinski so, saj jih imajo ljudje radi...user posted image

Max, uživajte na morju in se naplavaj...upam, da vam bo vreme naklonjeno...user posted image  pa čuvaj trebuščka...

Čestitke Lani in Marelli za 9. mesec...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 13087
13.8.2007 10:08:50   
atanja
Jutro!
Spali katostrofalno!
Barbi mi mamo Xsaro Pikaso-ne zam napisat. Uglčavnem enosprostorc in mi je fulll všeč k maš ful dober pregled pa še visok je. kupla sva ga pa k je nov model ven pršu in so ful poceni. Normalna vožnje porabe je 7 s klimo vred. Pa glede na to da je disel je ful tih. Uglavnem men je suuuuper!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13088
13.8.2007 10:32:15   
Zamima
punce eno vprašanje. Je danes starševski oz. otroški nakazn? user posted image
Nama je zmanjkalo robčkov, Aptamila, sokov, kašic ma vsega user posted image ,

pa še nekaj me znima. Menda da že lahko uporabljamo Aptamil3, ne? bi ji raje kar 3 vzela. user posted image

drugače pa smo zelo dobro spali user posted image , razen zjutraj je bil en jok, kr dude ni našla user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13089
13.8.2007 10:32:48   
Aja1
Zdaj moj in Neja spita, mami pa še na RR preden začne s kuhanjem.
Kaj boste kuhale? Moj si je danes zaželel pečeno v pečici (krompir + bučke + paradižnik +kisla smetana + sir) zraven pa košček mesa. No, naj mu bo, ker upam, da bo to tudi Neja jedla.
Popoldan bova pa sami, ker gre na šiht. še dobro, da je vreme lepo in bova lahko malo zunaj.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13090
13.8.2007 10:34:13   
Aja1
Zamima, kaj Aptamila nimaš več na recept?

Pojma nimam, če je denar nakazan user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13091
13.8.2007 10:42:56   
Zamima
ne aja, že lep čas ne več user posted image .

aham, bom šla preverit user posted image

lp

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13092
13.8.2007 10:45:03   
Nogavica
Zamima, če se ne motim, bo starševski jutri, za otroški dodatek pa ne vem. Kaj ni bil navadno okrog 10. v mesecu user posted image ?

Pa čestitke Lani za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13093
13.8.2007 10:46:41   
Zamima
user posted image , ne vem jaz zadnje čase, dokler nisem prišla do limita sploh blizu bankomata nisem šla user posted image , ja, možno, da je že user posted image

ah, če nikoli ne vem teh datumov user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13094
13.8.2007 10:51:03   
Zamima
je nakazano in to oboje user posted image , sem klicala na banko user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13095
13.8.2007 11:50:53   
Anonimen
Otroški dodatek je bil dans nakazan, porodniška bo pa jutr. user posted image Men naj bi šefica do srede sporočila, če me še hoče v službi al ne. Ful sm že nervozna in neučakana zarad tega. user posted image Pa še teto iz Krvavca mam spet na obisku. V vsej svoji veličini. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13096
13.8.2007 11:52:13   
Anonimen
Pa spet ni nikjer nobene. Mam pa res srečo.

Max81, mejte se maximalno super fino na user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13097
13.8.2007 12:18:55   
urška76
Evo en vikend me ni, pa ste spet naklofale tok, da še nisem prbrala. Bom pa pol kr sprot po malem odgovarjala. user posted image

jaz bom tud mogla en dober pršek kupit, danes mi misli ata pralni stroj priklopit,a da ga sprobamo,... kaj pa Calgon uporabljate kaj? Jaz ga verjetno bom, ker se mi smili stroj, ker je nov, da ne bo že zdaj ves od vodnega kamna , ker pri nas imamo res fuuul trdo vodo

Zamima nč naj te ne bo strah za pralni stroj. Mi imamo tud full trdo vodo, pa ga ne uporabljam. Višek kamna se itak samo od sebe lušči stran, pa za ta Calgon zapraviš toliko, da bi lahko potem nov pralni stroj kupila. Sva enkrat uz  našo mami računale(k sem še doma živela), koliko bi dale za Calgon v 10 letih (tok star stroj smo imeli takrat, pa je potem še nekaj let delal) in ugotovile, da bi za ta denar, če bi ga dajale na stran lahko kupile nov pralni stroj.
Pralni prašek pa kupujem Ariela v milerju.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13098
13.8.2007 12:23:01   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1 in vse, ki dojite in imate user posted image ...a je to kaj vplivalo na vaše user posted image ...npr. če se zdaj nočejo več toliko dojiti...ker mi je zadnjič ravno ena rekla, da je prva hčerka takoj, ko je dobila user posted image  (naslednji dan) nehala zizat...drugi otrok pa je nehal pri 7. mesecih, ko je bila noseča...baje te hormonske spremembe spremenijo mleko in potem nekateri user posted image  kar nehajo zizat...user posted image

LP

Na našo ni nč vplival. Še vedno ziza 100 na uro. Pa Miha se je tud še vedno priklopil, čeprav sem imela M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13099
13.8.2007 12:32:46   
Aja1
Pri nas lije kot iz škafa user posted image ...jaz bišla pa ven z Nejo. user posted image  In kaj naj zdaj cel dan počneva v stanovanju user posted image

Mi tudi ne uporabljamo Calgona - je res predrag.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  522 523 [524] 525 526   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  522 523 [524] 525 526   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Idealna razlika med sorojenci
jagodka7

Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?

1 leto (11%)

2 leti (45%)

3 leta (29%)

4 leta (7%)

5-8 let (7%)

Več kot 9 let (2%)

Število vseh glasov: 396

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!