Anonimen
|
za železo nimam pojma, razen rdeče pese pa črnega vina... moja mati si je krvno sliko poboljšala s teranom pa konjskimi zrezki, ko je bila noseča z mano.... danes spala odlično. šla lulat SAMO 3x. prišla h G ob 8.30 in končala ob 11.40 urin zanič, veliko bakterij in levkocitov, al kaj že, sem morala še 1x lulat, da bodo preiskali s testom, ki traja 1 teden! svašta, a če je pa kej narobe, nej pa en teden bolna okrog hodim, al kaj? sej bom prej rodila.... počutje slabo, bolečine, glavobol, slabost. Pa se G nič ne sekira. Važno da je CTG fajn. Pismo, a je res samo ta CTG važen???? mam zelo slab dan, tak imam občutek, pa čeprav sem odlično spala. Sedajle sem še na delu (jasno) ampak bom hitro odpeketala domov. Ne morem več. Čestitke novi mamici, anib! Kar se cepljenja tiče - TBC je v porastu. čeprav se delamo neumne, je v porastu tudi v zahodni Evropi in ne več samo men socialno šibkim slojem, tako da preventivno BCG ni švoh ideja, je za razmislit. Ker če otrok faše TBC (ali pa ima samo sum na TBC) mora jest tako po tamalem 6 mesecev konjskih doz antibiotikov, ker je ta hudič odporen, kot je že Tanja Lina napisala. JAz sem skratka ZA.
|