|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
16.8.2007 8:46:25   
Pikica pokica
Ja, cepljenja... Moj sin je bil cepljen, saj je bilo cepljenje takrat še obvezno. Sem vas pa ravno imela namen vprašati, kako se boste odločile. Mi je kolegica svetovala, da se o tem izjasnim že v porodnišnici, saj potem otroka cepijo kar takrat  in ti ni potrebno kasneje posebej za to hoditi v zdravstveni dom in se naročati.
Jaz sem skoraj prepričana, da bom svojo pupiko dala cepiti. Nikoli ne veš, kaj lahko kje stakne in se tudi strinjam s tem, da je veliko manj zapletov s samim cepivom in cepljenjem kot pa če dobi kasneje katero bolezen...

Že včeraj sem pisala o nenavadnem otrdevanju trebuha... To se je nadaljevalo tudi zvečer. Sva že bila v polnem štartu za odhod v p., pa sem vseeno raje še malo počakala. ( nimam še pripravljene torbe user posted image ) Popila sem Mg šumečko in pojedla buscopan, potem pa zaspala. Danes je mnogo bolje, čeprav mi še otrdeva. Ampak vsaj boleče ni. Pika oz. boli me tudi spodaj v nožnici... kot da mama že hoče ven user posted image . No, tako imam danes reden pregled, drugače bi se pa šla vseeno pokazati.
( imam še 18 dni do PDP!!!)

Če bo na pregledu vse OK, pa potem šibam v LJ. Moram se dobiti z dvema kolegicama, pa po platnice in nova navodila za diplomsko moram na fax, pa malo po trgovinah user posted image ...

Nič, lep dan vsem!!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
   RE: Septembrke
16.8.2007 8:46:25   
Anonimen
Dobro jutro še od mene!

NaILa--si me nasmejala...to me na nekoga spominja s sladoledom--NAMEuser posted image . Ej ne vem ampak kolko vidim smo vse nosečke izredno nerodne in neskoncentrirane. Kam že itak izstopamo s temi vlkimi trebuhi pol pa se nam še take bedarije dogajajo..in smo seveda prave atrakcijeuser posted image .
Moj r.dan je minil, je blo kar fino. Sem dobila 15 min pred polnočjo še sms--me je zbudil, od kolegice, njenega in tamale s čestitko in bla res prijetno presenečena. Od ta druge, ko smo pa že več kot 10 let kolegice pa kar nič, je verjetno pozablauser posted image . Me je pa klicala včeraj sestrična in me čisto prestrašla..nekje med rebrami jo že 14 dni skup boli neka mišica in punca se ne spravi k zdravniku..no, danes si je njen KONČNO vzel časuser posted image . In je tudi noseča 6 mesecev. Pa še pred časom so ji sumili, da ima mogoče multiplo sklerozo..bogve kaj je res, upam pa, da ni nič resnega. In njeni doma so ji celo govorili, da kaj bo hodla to k dohtarju, da je to brezveze, da bo minilo..in NI minilo. Pa noben si ni vzel časa, da bi jo pelo. Joj sem bla včeraj jezna, ko mi je to povedla. Bi jo sama peljala, če bi imela avto.
Danes pa mam spet en kup cot..ne vem od kod se jemljejo. Bom pa tak cel dan sama tak da jupiuser posted image .
Grem še zdaj malo za nazaj brat, lepo se imejte vse pa bodite nekje v senčki..spet bo vroče.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7752
   RE: Septembrke
16.8.2007 8:53:35   
nora
Dobro jutro tudi od mene!

Jaz sem tudi slabo spala danes. Ne vem kako je mozno lulat vsakih 5 minuser posted image A tolk sem bila zmatrana, ker sem vceraj cel dan bila na pikniku, komaj sem cakala, da domov prideva. dorotea in NaILauser posted image le kako vama uspeva se učiti?!
Vceraj ste kar velik klepetale. Ni mi uspelo vsega prebrat sinočuser posted image Danes si bom uzela časuser posted image grem po kavico!user posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
   RE: Septembrke
16.8.2007 8:58:14   
Anonimen
No, pa še za seznam-srček:
37t2d, 102 cm, +13,5 kg

A vam tudi kile še vedno grejo navzgor..pa pišejo v knjigah, da kao zdaj več ne bi šle..meni še vedno grejo, no saj me je na to opozorila sestra pri ginekologu..sem mislila, da se hecauser posted image . Mam pa še tudi samo 26 dni do konca. Ne morem verjetno, da to tak hitro mine.

Pa še tista, ko popravlja oni seznam nosečk--moji tamali verjetno ne bo ime Maša..sva tako dolgo govorila o tem imenu, čeprav je lepo, da sva se ga naveličala in zdaj na koncu izbrala Kajo.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 7754
   RE: Septembrke
16.8.2007 9:02:38   
nana 27
Jaz pa pogrešam Srčko. Kje se skriva?  Punce, ste videle, da je rodila še ena septembrka - Anab, ki je imela rok 20.9.??? Čestitke celi družinici user posted image user posted image user posted image  Ima pa fantka Matica, 50cm in 2830 g user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
   RE: Septembrke
16.8.2007 9:11:07   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Tianna: kupila sem Aventovo ročno črpalko za izbrizgavanje mleka. Je res malo dražja, vendar med najboljšimi. Vse, ki so jo imele so rekle, da naj si obvezno kupim to. Poleg tega sem kupila tudi Aventove stekleničke, nastavke za dojenje in dude.

Mala: vse najboljše za tvoj rojstni dan. So predhodnice pred menoj že tako lepo oblikovale čestitko, da se ji še jaz pridružujem user posted image .

Cepljenja: absolutno se strinjam z Doroteo in Aljo. Jaz bom svojega pocepila, razmišljam, da bi prejel tudi BCG. TBC je v porastu, kljub temu da Golničani trdijo drugače. Razvila se je še oblika bacila, ki je odporna skoraj na vse do zdaj še uspešne antibiotike. Res je, da imajo cepljenja stranske učinke, katera oblika zdravljenja je pa nima ali podobni posegi? Tudi pri odvzemu krvi so zapleti, pa katera od nas razmišlja, da krvi ne bi dala, ko nas pošljejo v laboratorij? Vedeti moramo, da če ne bomo več cepili otrok, ker smo kao bolezni izkoreninili, se bodo te vrnile. Bakterije in podobne golazni samo čakajo na primeren trenutek. Potem šele absolutno ogrožamo svojega otroka in seveda tudi vso ostalo populacijo, kar pa se mi zdi najmanj sebično in zelo neodgovorno. V Afriki nimajo možnosti izbire, cepljenja tam skorajda sploh ni. In vas vprašam, kje so nalezljive bolezni z največ smrtnimi primeri. V Afriki. Pa mislimo, kako zelo smo zavarovani pred temi boleznimi. Ob tej stopnji migracije kot jo poznamo danes in visoki rezistenci mikroorganizmov na zdravila, sem absolutno za cepljenje.

AnaB: iskrene čestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa hitim na UZ. Se tipkamo kasneje,

T.




(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7756
   RE: Septembrke
16.8.2007 9:16:49   
lumpa6
Anabuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za Matica

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
   RE: Septembrke
16.8.2007 9:22:17   
aljab
Dobro jutro.
Tianna so ti že punce odgovorile glede BCG. Jaz tudi moje ne bom cepila.... Ostala cepiva pa definitivno ja.
Lumpa6 oslovski kašelj je pa res obup!!! Pa še nič ne pomaga....

Mala moji kg gredo tudi še kar gor....nobeden ne razume, da ti ni vseeno, pa čeprav maš dojenčka noter...rit bo na meni ostala... user posted image Tko da še jamrat ne smeš...user posted image user posted image user posted image

Pikica Pokica, a ti nas boš pa kar zapustila...ne bi raje na september počakala?user posted image
Dorotea živčne noge in  ne-spanje pa čisto razumem... Ampak saj maš še ogromno časa.... res vsi sprašujejo standardna vprašanja. Čeprav tebe verjetno sekira, ker želiš to specializirat... vsaj mene je. Je bil prav tako moj zadnji izpit, ki sem ga kar odlagala in odlagala.
Bomo pa vse na RR  pesti držale!!  Pa vzemi si še kak dan fraj, da si spočiješ!!
Misska...vsi otroci dobijo inj. K vitamina, (pomemben je pri koagulaciji) in kapljice v oči....


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
   RE: Septembrke
16.8.2007 9:54:32   
cuma
Daan!

Danes se pa počutim, kot da bi celo noč prežurala ... user posted image . Šla sem zelo utrujena spat, potem pa se nisem mogla nikakor naštimat, pozabila sem vklopit raid proti komarjem in so me skozi budili in pikali, vmes pa seveda še 4 obiske wc ... nakar me je Ema vlekla iz postelje, da ji pripravim zajtrk ... No ja, take noči bodo postale prej pravilo kot izjema, se mi zdi.

Glede cepljenja: Jaz se absolutno strinjam, da je treba otroke cepiti. Tudi meni se zdi riskantno in neodgovorno, če jih ne.  

anab: iskrene čestitke za matica!!!! user posted image user posted image user posted image

PBJ: jaz ne otekam skoraj nič ... srečnica user posted image .

dorotea: en user posted image , pa upam, da si že kaj boljše!

Tudi meni se zdi nekam sumljivo, da se srček že par dni ni oglasila ... user posted image . Sandra: a boš preverila, da ni šla slučajno na hrib?

Kdo me je za likanje spraševal? Počaaaasi mi gre, počaaaasi. user posted image

Zdaj pričakujem en obisk ... se ša kaj oglasim!

Cuma

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
   RE: Septembrke
16.8.2007 10:13:55   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 25user posted image , 20user posted image  in 14user posted image
------------------------------------------------------------
 
"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
26.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž
4.8. Rožica* (PDP 5.9.), user posted image  (2890/48.5)
10.8. Guppy (PDP 1.9.), user posted image  Maja (2620/47) + user posted image  Marko (2640/47)  


V toplem naročju staršev: 5 user posted image in 3 user posted image
------------------------------------------------------------
NOVE SEPTEMBRKE: nadja00 user posted image

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7760
   RE: Septembrke
16.8.2007 10:18:17   
Anonimen
Še ena neprespana user posted image ... Občutek imam, da mi bo kolke ven vrglo. Pa user posted image  dol pritiska, tako da komaj hodim. Sva šla včeraj zvečer z mojim v mesto nekaj spit, pa sem komaj prehodila 500m, tako me je bolelo. Hja, pripravlja se vse, pripravljauser posted image

Midva bova našo user posted image  cepila. Meni se zdi to amatersko igranje zdravnikov, ki je sedaj zelo modno, sila neodgovorno - kar naenkrat je ogromno "strokovnjakov", ki se spoznajo na vse - od pomivanja posode do kvantne fizike... Ko pa "zagusti", pa vsi letijo k prediatrom in uradni medicini po pomoč...

Srček - če si v Postojni, srečno. Če pa samo špricaš dnevni raport na RR, se pa le oglasi... Saj veš, da moramo imet septemberke vse pod kontrolouser posted image user posted image user posted image

Punce - danes bo vroče. Jaz že klimo laufam. Baje, da bo jutri boljšeuser posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 7761
   RE: Septembrke
16.8.2007 10:18:34   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 25user posted image , 20user posted image  in 14user posted image
------------------------------------------------------------
 
"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
26.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž
4.8. Rožica* (PDP 5.9.), user posted image  (2890/48.5)
10.8. Guppy (PDP 1.9.), user posted image  Maja (2620/47) + user posted image  Marko (2640/47)
16.8. anab (PDP 20.9.), user posted image Matic (2830/50)
 


V toplem naročju staršev: 5 user posted image in 3 user posted image
------------------------------------------------------------
NOVE MAMICE: anab user posted image ČESTITKE!!!

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:13:38   
sandra85
JUTRO...

pikica pokica-si še med nami?
tanja lina-kako je bilo na UZ? meni je vsak UZ toliko pomenil(sem bila tak srečna sam da sem videla mojega sončkauser posted image )

anab ČESTITKE!!!

SEJ ONA JE BILA ŽE NA NAŠEM SEZNAMUuser posted image






_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:19:02   
sandra85
mene pa glava boliuser posted image ...
sploh mi nič več ne paše...pa še tečna sem ratalauser posted image
ponoči težko najdem lego-vse me žuli
medenica me boli za popuser posted image , ko hodim,moram hodit ko nogometaš(z nogami na O), ker čene imam občutek da mu glavico zdrobim, saj ga čutim že čisto nizko...
kg...seveda grejo gor-saj user posted image dobiva vsak teden cca 200-250guser posted image
v glavnem je moje počutje čito na minimumu...

te dni moram generalno spucat stanovanjepa postorit kar še moram,ker sem vsak dan slabša...


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7764
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:23:42   
sandra85
sem pisala zaj srčku,pa je sporočila, da ji je možek naredil presenečenje in jo odpeljal na kratke počitniceuser posted image ...vrne pa se najkasneje v začetku naslednjega tedna...tko da je ona še med nami...
kaj pa ostale naše čveke,saj jih kar precej manjka!!!




_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7765
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:24:33   
sandra85
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 25user posted image , 20user posted image  in 14user posted image
------------------------------------------------------------
 
"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
26.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž
4.8. Rožica* (PDP 5.9.), user posted image  (2890/48.5)
10.8. Guppy (PDP 1.9.), user posted image  Maja (2620/47) + user posted image  Marko (2640/47)
16.8. anab (PDP 20.9.), user posted image Matic (2830/50)
 


V toplem naročju staršev: 5 user posted image in 4 user posted image
------------------------------------------------------------
NOVE MAMICE: anab user posted image ČESTITKE!!!

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7766
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:26:34   
lemavrica
user posted image  A še katero bolijo podplati zjutraj ko vstane ali pa če dolgo počiva? Mene za znorert in pol hodim ko racauser posted image

Pri meni se pa prec pozna vročina, ker začnem zatekat, sicer ne orenk ampka ravno toliko da čutim napihnenost v gležnjih in prstih na rokah.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7767
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:36:57   
nora
Ojla punce!

Guppy, vas lepo prosi, če imate kaksen recept za kaksen naravni pripravek za zelezo dvignit, da ni od rdece pese ( ker bruha od njej) in ne prihaja v mleko? Jaz vem samo za sok od rdece peseuser posted image Drugač vas lepo pozdravlja, je ne bo kmalu na rr, ker se ji stanje slabša (hemoglomin zmanjsa, pritisk pa visok). Otroka pa prava user posted image user posted image samo jesta in spita.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7768
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:39:14   
sandra85
ooo boga naša guppyuser posted image

js tut vem samo za rdečo pesouser posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 7769
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:41:26   
Anonimen
Lemavrica: tudi mene bolijo podplati - to je zaradi zatečenih nog. Ko se "shodim", je boljše...user posted image  Jap, vročina dela svojeuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7770
   RE: Septembrke
16.8.2007 11:42:34   
lemavrica
Jest sem našla še da je v suhih slivah. Mogoče bi lahko te jedla? Pa meni je G. predlagal nek naravni preparat ki se ga dobi v lekarni.

Žabonka ma mene bolijo al imam zatečene noge al pa ne. Me je zjutri al pa ponoč kar groza vstat ker vem da bom spet racala po stanovanju.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 16.8.2007 11:43:42 >


_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
   RE: Septembrke
16.8.2007 12:02:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Žabonka ma mene bolijo al imam zatečene noge al pa ne. Me je zjutri al pa ponoč kar groza vstat ker vem da bom spet racala po stanovanju.


Ponoči in zjutraj racam po stanovanju bolj zaradi kolkov in medenice... Podplati me pa najbolj bolijo zjutrajuser posted image ... Zvečer se mi pa kar meša, ker me podplati pečejo - noge si vsak večer pred spanjem z mrzlo vodo tuširam, saj bi si jih drugače verjetno tja do gležnja kar odsekalauser posted image

Za Guppy bo poskusila kaj najti...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7772
   RE: Septembrke
16.8.2007 12:08:35   
sandra85
sem se malo pozanimala o naši anab
in mi je njena prijateljica prijazno ustreglauser posted image in mi napisala:

no evo mi je že odgovorila. da ni blo nič posebnega da se je zbudila ob 1h ponoč s popadki pa da sta šibala pa da je kr hitr šlo in sta oba ok. :) več vam bo pa že ona povedala pol k pride domov :)

važno, da je z njimi vse OK!

zaj pa držimo pesti, da grejo čimprej domovuser posted image



_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 7773
   RE: Septembrke
16.8.2007 12:08:42   
NalLa
nora, jest sm si popravla kri z tem ko sem si vsak dan zmiksala borovnice, banane, mleko in piškote. No, piškoti najbrž niso imeli nič pri izboljšanju krvi, so imeli pa veliko pri izboljšanju mojega razpoloženja user posted image . Sicer sem takrat jedla gozdne borovnice, ampak so baje ameriške (ki se jih trenutno dobi v trgovini al pa greš v nasad ponje- je še cenejše) tudi dobre. Če se bo slučajno odločila za to, naj pazi katero vrsto borovnic bo kupila, ker so ene ful kisle. Upam, da ji bo kaj pomagalo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7774
   RE: Septembrke
16.8.2007 12:10:00   
sandra85
no, zaj pa se grem uležt-glavo mi bo razneslouser posted image me tak boli!!!

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?