NalLa
|
Ja takrat sem bila ravno tolk noseča, da se je vidlo, da sem noseča, ampak mislim, da še ni bilo 20 tednov. Sva šla z lubijem v špara v city park in mi je ratal ful čudno, sem se pri blagajni kar na eno štango usedla (tisto, ki ločuje blagajne), nato je lubi reku prodajalki, da me pelje samo do bifeja, da se bom lahko normalno usedla, v trenutku, ko sem naredila 2 koraka sem pa skupi padla. Ker se je moj bal, da bi me kej poškodoval, če bi me kar dvignu me je samo na tla položu in tistim, ki so začel firbcat reku, če mu lahko kdo pomaga. IN NIČ, ko sem prišla k sebi sem vidla samo sto obrazov, ki so firbcal. Šele šez neki trenutkov je prišel pomagat en gospod iz bifeja, ki je imel zraven sebe ravno hčerko z dojenčkom. Tako, da se ne zanašat nad tem, da vam bo kdo pomagal v taki situaciji. Sem bila tako razočarana takrat nad ljudmi, ampak sem se zdej že mal potolažla. Gledali so me pa tako, kot da bi se ga sred dneva napila in skupi od tega zlezla, pa čeprav je lubi reku da sem noseča .
|