Suzi*
|
Joooooj, čveke!!!!!! Nisem vas brala, ker ste zadnji teden kar me ni bilo na RR, naklepetale po moje ene 10 do 15 strani!! Čveke, prav grozne ste! Zdaj bom rabla pa jutri celo službo, da preberem kaj ste naklofale! No, skratka mi smo nazaj z dopusta (včeraj ponoči), je blo takoooo luštno, da kar ne bi nazaj prišla! Sem se zadnji dan prav zjokala na morju, ker je blo treba it. ja, hormoni pa to, ni mi pomoči. Mojima dvema pa nič jasno kaj mi je, me je božal in me objemal, srček moj. Še to moram sporočit, da smo imeli prejšnji torek NS v Dravljah in da je vse OK z bebo. Velik je bil 7,25 cm od temena do trtice, ima vse kar mora imet, NS verjetnost je 1:41... Kar uredu, tako da dodatnih testov ne bom delala. Dobila sva slikice, pa še slikice in dva (sicer proti pričakovanjem čist kratka ) filmčka na CDju. Dr. Reševa je pa zelooo prijazna in mi je bila takoj všeč. Za spol nisva vprašala, čeprav si želim , pa se mi malo dozdeva da bo spet . Evo lep večer, če še katera čuje, drugač se pa jutri tipkamo. Zdaj grem pa na hitro poškilit kaj ste naklofale. Lahko noč!