|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
21.8.2007 12:50:24   
amaya
pridne čvekice...
meni je pa 'še kar malo slabo...pa še zredila sem se in me kar malo žalosti to...da ne govorim o celulitu...sem kot eno velik grm pomaranče...user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.8.2007 12:52:26   
speli
ja amaya, verjem če bi pa shujšala bi pa spet žnarla...
boš pol hujšala po pororodu, ko boš vse noči ustajala pa ne boš mela volje do hrane verjemi, deluje

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.8.2007 13:03:26   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

A sem preveč zakomplicirala? A se vam zdi odveč, da bi šla na pregled? user posted image Sej zdej sem že bolj mirna. Sam me je pa res kar stisnilo. Sodelavka je sam gledala.
Hvala, k ste tko optimistične. Sej sem jaz tudi. Zdej se že smejem mal, prej pa nisem vedela al naj jokam al kaj.

Nič nisi preveč komplicirala, po moje je čisto normalno, da te skrbi. Pa če ti je g. rekla, da se oglasi, ti kar pojdi. Najbrž je pa res vse v redu, ker vsak nedolžen padec pa tudi ne vpliva na user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.8.2007 13:07:41   
anandrej
Aja, glih zdle sem se menil z ženko na MSN in je rekla, da je danes prvič nekaj občutila v trebuščku user posted image Mislim, nekaj drugačnega kot do sedaj. Kaj točno vam pa težko povem, ker še nikoli nisem bil noseč user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.8.2007 13:11:07   
srečka nosečka
Tudi jaz sem včeraj začutila mehurčke v trebuhu, čisto nekaj novega. user posted image  Zvečer pa še rahle brcike najinega  user posted image . Smola, ko tega ne morete čutiti tudi očetje. Boste pa lahko kaj kmalu od zunaj spremljali telovadbo naših "brcačev".

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.8.2007 13:12:24   
speli
do 20 tedna jo je verjetno samo malo zvijalo, res pa je, da misliš da se ti kar otrok premika...samo pomisli otrok je veli k10 cm kako ga boš le čutil nikakor...
jaz sem tamalo pri prvi nosečnosti začutila šele pri 24 tednih, pa je bilo čisto normalno....

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.8.2007 13:19:00   
maja80
Jaz pa že kar dober teden čutim te mehurčke in mi je prav fino. vsaj vem da se neki dogaja tam notriuser posted image ! no komi čakam prve brcike!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.8.2007 13:20:35   
tamala_82
No, da se še jaz pofočkam ... saj berem vas redno, tako da sem čisto na tekočem, sam za pisat sem bolj pri ta lenih user posted image user posted image

kuk lepo, da že čutite metuljčke, čebelce, brcike user posted image user posted image user posted image sam morm priznat, da vam kr malček zavidamuser posted image  

Mam pa eno vprašanje - ko ste ble na NS ... a so vam povedali, koliko je vaš škratek "oddaljen" od trebušne stene?? user posted image meni so rekli, da ga imam čisto v križu (skoraj 8 cm od trebušne stene) ... tako da bom verjetno zelo pozno čutila tele vaše "metuljčke v trebuhu" user posted image

Lep dan želim vsem sonosečkam!!! user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.8.2007 13:27:09   
speli
za vse tiste ki mrzlično pričakujete brcike, metulčke itd...
lepo ga je začutit, samo potem si vsaki dan še bl v strahu če ga ne čutiš in je živčna vojna še večja...
ravno tako je tudi ko mrzlično čakaš dan Poroda, potem ko ti pa škrat tuli celo noč in že prej tri dni bi ga pa kr mal požokal nazaj v trebuhuser posted image hec ne me resno vzet, hotla sem samo povedat vse ob svojem času...punce pri 20 tednih boste vse čutile metuljske, pri 23 pa brce

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.8.2007 14:02:39   
itata
Tamala 82: Jaz imam isto vse še v križ obrnjeno - zato se mi tud še nič ne pozna, pa tud NS mi je delala vaginalno. Sam je rekla G, da do naslednjega pregleda z UZ (20. teden) se bo matrnica že tolk dviglna, da bo vse normalno in se bo lepo čez trebuh že vidlo. Sem pa tudi zihr, da to nima veze s tem a kej bolj ali manj čutiš.
Speli in ostale: Sem prebrala v literaturi pa tudi zdravnica mi je to potrdila, da lahko premike čutijo mnogorodnice (tiste ki niso prvič noseče in vedo kaj naj bi čutile) pa zelo suhe nosečke že od 15 / 16. tedna dalje - prej pa res nemogoče. Ker sem sama zelo suha - še zaenkrat user posted image ) že čutim premike. Ampak mislim, da niso to premiki v smislu brc dojenčka, ampak njegovo trzanje in refleksno premikanje po maternici (ker je še tko majčken res ne moreš čutit, če svojo mini nogico premakne to je res, lahko pa čutiš kako se on cel premakne po maternici zdej ko ima še prostor in plava okoli). Tako sem zasledila v literaturi, kaj je res, vedo pa samo dojenčki samiuser posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.8.2007 15:56:29   
misar
Ja ne vem punce, če že ne čutimo nekaj premikov. Jaz sem danes v mirovanju pošteno neko prekopicevanje v trebuščku čutla, kot, da bi prevale kdo po men delal. Pa vsake toliko take mehurčke tud čutim.Kaj pa vem...po moje smo tud že nenormalno nestrpne kdaj bomo naše kepice začutile.

lupčka vsem user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.8.2007 16:44:47   
maja_
Jaz včasih tudi čutim "čisto rahle brce", ampak potem če dobro premislim, sem tudi takrat, ko nisem bila noseča, pogosto začutila kako trzanje, kruljenjeuser posted image , špikanje...na to pač nisem bila pozorna. Sedaj pa je za vsako slabost, vsak šum, vsako lakoto, vsako razpoloženje "krivo" moje dete in hormoni. V pradavnini v tem obdobju še niti slutile niso, da se kaj dogaja. No, verjetno je še marsikje po svetu tudi danes tako.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.8.2007 17:45:07   
katka37
V prvih nosečnostih tudi jaz nisem tako hitro čutila user posted image , zdaj pa že kar precej, vsak dan bolj. Niso še brcike, je pa kar konkretno premetavanje. Ne se sekirat, bomo čutile še zelo močno brcanjeuser posted image .

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.8.2007 17:59:41   
Shana banana
Ne vem sicer, če je to to, a včeraj sem zjutraj še malo ležala na trebuhu tako, da mi je trebuh visel in sem začutila kot da bi me en nežno žgečkal - po notranji strani tebuha. Bilo je prav zanimivo. Dobila pa sem tak občutek, ko da sem na novo zaljubljenauser posted image . Tega še nisem pričakovala zdaj, zato najprej sploh nisem pomislila na to. Potem pa sem se pogovarjala s teto in je rekla, da je imela ona enak občutek, ko so sezačeli premiki. Super, če so, če pa niso je pa še čas zanjeuser posted image .
Kako se kaj počutite? Jaz imam zadnje čase občutek, da mi bo razneslo glavo in srce. V obeh mi nonstop razbijauser posted image . Trebuh pa se od prejšnjega petka vsak dan zdi večji. Zdi se mi kot, da gre šele zdaj za res. Zredila se še nisem nič, upam, da ginekologinja jutri ne bo težila, ker imam pol kilograma manj kot pri prvem pregleduuser posted image .

Vsem želim čim manj težav

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.8.2007 18:10:07   
katka37
Shana banana, tudi jaz sem imela na prejšnjem pregledu manjšo težo, pa ni hudega, če le ne gre za razliko praih kilogramov. Huje je, če se prehitro rediš.

Trebuh pa ti bo zdaj iz dneva v dan hitro rasel, se user posted image  hitro razvija, jaz trebuha ne morem več nikamor "skriti" , imam vse spredaj in že od 2. meseca pravim, da me bo kar razneslo user posted image . Naše telo baje zdaj pospešeno dela še za user posted image , vseeno pa mogoče raje vprašaš še G, kaj to pomeni, pa javi še nam ostalim.

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.8.2007 19:01:30   
*Naja
Jst sem bila pa pridna in sem se v 2 dneh kar za eno kg zredila. Trebuh pa zadnje dneve tudi kar vztraja in se zjutraj nič več ne skrije. Ja, ja, nič več dolgo ne bom v svojih starih oblačilcihuser posted image .

Bom pa jutri zjutraj mojemu dragemu "podturila" lonček z urinom, da ga nese v laboratorij....dela v bolnici, tak da mu je to spotoma, da mi ga mal prekontrolirajo, ker je danes ponoči, ko sem šla lulat, tak obupno smrdelo, da ni za povedat. Sem pa že pred nosečnostjo imela večkrat probleme z beljakovinami v urinu, čeprav je bil izvid na zadnjem pregledu bp., pa se mi zdi boljše, da prekontroliram, ker imam naslednji pregled šele 13.09..

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.8.2007 19:21:43   
p@tricij@
živjo user posted image  in čveke
me dober teden ni bilo na forumu, kajti bili smo na dopustu user posted image , pa ste toliko napisale, da še nisem mogla prebrati vsega. naj se tudi jaz pohvalim, da sem prve gibe začutila že prejšnjo nedeljo in je res neverjeten občutek, pa čeprav doživljam to že tretjič. zredila pa sem se do zdaj 1 kg, upam, da bo šlo v naprej tudi tako počasi, kajti pri prejšnjih dveh sem kipela od cca. 5 meseca dalje z brzino.
nikakor pa se ne morem navaditi nazaj na dež, ker je bilo na morju skozi cca. 30°C.
čeprav že imam dva otročka, me je nekako tudi pred dopustom potegnilo malo v HM in sem kupila en body in pajacek. drugače pa mi bo z temi nakupi prikrajšano, kajti imamo že vse stvari. bom pa verjetno malo zraven sestre šla v shoping, ker pričakuje prvega user posted image  in ji bo potrebno malo svetovati.
zanima me, ali se bo katera odločila, da bo šla na 3D UZ? mene nekako mika, kajti se zavedam, da je to moja zadnja nosečnost in da moram tudi to malo podoživet.

imejte se lepo, pa čeprav je bolj deževen teden

pa pa user posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.8.2007 19:23:31   
ella79
Sem šla potem na pregled. Bila g. zelo prijazna (glede na to, da sem bila ravno včeraj tam), naredila popolni pregled + ultrazvok. Me je potolažila, da je vse kot je treba. user posted image user posted image user posted image Pa mi je potem še mal bebiko 'razkazala', tako da sem se res potolažila. Je bila res z razlogom izbrana za ginekologinjo leta 2005, po izboru revije Viva. user posted image
Jaz tudi sedaj skoz bolj čutim, da se nekaj premika v trebuščku. Je odličen občutek. Za prave brce, bo treba še počakat. Aja, bebica tehta sedaj 350 g, jo je danes stehtala. user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.8.2007 19:49:26   
Marusah
Ella79 me veseli, da je vse o.k. Se mi zdi, da ni lepšega občutka kot je ta, ko te je strah in ne veš če je kaj narobe, potem pa na ekranu zagledaš svojega pikeca, ki tako veselo maha in se obrača...sem bila dvakrat na urgenci v MB in moram pohvalit zdravnice in sestre, ker so me tako lepo potolažile...

P@tricij@ dobrodošla spet med nami!!! Jaz bom verjetno šla na 3D UZ, samo da vidim našo pikico. V katerem tednu pa najbolj priporočajo 3D?

Tudi jaz nosim malega bolj v križu. Sem user posted image že polnih 16 tednov, pa se mi še čisto nič ne vidi...že komaj čakam, da bom lahko razkazovala trebuščekuser posted image . Ne brcik in ne metulčkov pa še nič ni...user posted image

Mamike lepo se imejteše preostanek večera!!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.8.2007 19:53:22   
matejjana
Oh, punce, meni se bo pa zrolalo user posted image do petka, ko mam NS. Kako se lahko čas tako vleče...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.8.2007 19:56:29   
Marusah
Matejjana bo pa v petek večje veselje in sreča...user posted image  samo še 3x greš spat, potem pa bouser posted image

(odgovor članu matejjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.8.2007 21:21:10   
Sandra*
Joj, tok pridne čveke ste, da komaj sledim. Men se zdi dans da čutim ene mehurčke, morem še mal počakat, da bo bolj konkretno, potem pa sporočim, je pa ful dobr k enkt čutš pikca pokca, se od Marka spomnem, kok mi je blo fino.

Lp, držte se!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
22.8.2007 6:29:59   
speli
JUTRO , KAKO STE,
Evo spet dež....jesen je zagotovo tu...
danes komaj ustala, komaj čakam da bo petek..
Kako se kej počutite....Jaz sem po celodnevni službi tako zbita, da hodim ob 9 spat..
Ali ima še katera ta problem, da bi samo jedla???
recept kako se zadržatiuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.8.2007 6:51:14   
speli
aja ella pozabla rečt,super, da je vse ok z pupo in da si pomirjenauser posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.8.2007 7:47:56   
larisa
Dobro jutrooooo, oh kako zaspan dan.
Jaz pa še prav nič ne čutim, samo trebušček je že tak da me stalno opozarja da sem nosečka user posted image .

Joj če ima katera idejo kako se upret hrani, ji dam zanjo kar hoče user posted image user posted image user posted image . Ne morem verjet da se mi je res to tako spremenilo. Prej sem kar pozabila jest (včasih) in zelo hito sem bla sita in nisem marala neke mastne, mesne hrane, sedaj pa mi po glavi rojijo sami pomfriji pa meso, pa nasploh bi samo jedla user posted image . Ah, pa sej bomo še celo življenje lahko pazili na hrano, ne?!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Nosečnica z dojenčkom v prometu.
пеперутка16

Kako ste zadovoljne z ravnanjem voznikov do nosečnic pešk in žensk z vozički?

Zelo zadovoljna. (100%)

Zadovoljna. (0%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!