bamby
|
Jaz pa nekaterim od vas prav zavidam, da ste se do sedaj uspele zrediti le za kilco ali dve . Meni pa teža niha. Včeraj npr. sem imela zjutraj celo kilo in pol več kot danes. Je pa res, da sem hodila več lulat, pa danes imam zato noge manj otečene, tako da ugotavljam, da to niso vse pridobljene kile. Jaz sem si pa kavbojke in še ene hlače kar pri quelle naročila. Upam, da bodo vredu, drugače jih pošljem nazaj. Sem pa nocoj za spremembo prejšnje noči spala kot ubita. Ne vem, ali je bilo prejšnjo noč kaj v zraku, ker sem tako slabo spala. Ob 5.30 sem bila čisto budna in bi lahko takoj vstala, pa se mi je zdelo prezgodaj . No, danes sem pa vse nadoknadila. Glede UZ pa prvič slišim, da bi bil škodljiv . In ga tudi delajo na vsakem pregledu, saj morajo spremljati razvoj otroka, če se je vse v mejah normale. S tem pa vam tudi vsakokrat povedo, kdaj vam predvidevajo PDP, zato je datum vsakokrat drugačen. Velja pa pa vam tisti glede na zadnjo menstruacijo in ga tudi upoštevajo za nastop porodniške. Morfologijo vam pa po moje tudi pripada na zavarovalnico, ne da si jo same plačujete . Ponavadi jo dela kar vaš G sam, ali vas pa z napotnico pošlje kam. Glede PDP bom mogla tudi jaz malo povprašat, če se mi niso malo ušteli, ker mi na RR in nosečniškem koledarčku izračuna 14.2., sestra mi je naračunala pa 17.2. Saj za porodniški bi bilo to kar vredu, da ga nastopim 3 dni kasneje, drugače se mi pa zdi, da je vseeno bolje, da je vse tako kot mora biti. Sandra, dobrodošla med !!!
|