Bajsa
|
maja_ to je tak spešl nick, ni mišlen grdo, če lohk verjameš . Ja neki bo res treba narest s tole mojo taščo. Ima že skor vse poštudiran kako bo ko bom rodila. in ker sem jaz zelo svojeglav človek bo pr nas še pestro. Problem je v tem, ker ima drugo snaho natrenirano u nulo. Je zelo vodljiva, kar pa jaz nisem. Povem svoje mnenje in se držim svojih načel. Najhuj mi je ker se bojim da se bo hotla vtikat v vzgojo najinega , tko kot se vtika v druga vnuka, pa jih razvaja, čist preveč. Sej se strinjam, da so babice take, da sigurno mal razvajajo svoje vnuke, ampak morjo imet zdravo mero. Tale naša jo pa na žalost nima... Sm rekla lih našmu dons da bova počas mogla it mal v nabavo. Vsak mesec neki. Je bil čist navdušen. Prav: a ne da bova šla skupi to kupovat. Mi je tko srčkano, ker vem da si res želi in da že težko pričakuje, no sej to oba. Sam punce a veste da mene kr mal panika grabi. Kakšna mama bom, a nama bo uspel, a bova zmogla?? A vas tud že kej muči, sploh tiste k ste 1. ? Tistim z izkušnjam kar mal zavidam, ker že veste kaj vse vas čaka. No sej se tolažim, da nihče ni popoln starš in da vsi delamo napake in se celo življenje učimo. Upam sam da ne bova mi2 delala velikih napak, da bojo sam kšni majhni kiksi . No spet sm mal zafilozofirala, da bomo lažje dosegle rekord, a ne, je treba veliiiiko pisat Pa pa
|