Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?!), reci ti lepo tašči, da ne potrebuješ flašk(saj jih res ne), ker boš dete dojila, da vseen hvala, pa naj da račun, boš menjala za nekaj, kar boš res potrebovala. Na tak način res ne more zamerit. Če je že sedaj začela s takimi drobnarijami in je ne boš ustavila, boš naslednji teden dobila dude
, pol pa še kaj bolj "zdravega".
, tko kot se vtika v druga vnuka, pa jih razvaja, čist preveč. Sej se strinjam, da so babice take, da sigurno mal razvajajo svoje vnuke, ampak morjo imet zdravo mero. Tale naša jo pa na žalost nima...
? Tistim z izkušnjam kar mal zavidam, ker že veste kaj vse vas čaka. No sej se tolažim, da nihče ni popoln starš in da vsi delamo napake in se celo življenje učimo. Upam sam da ne bova mi2 delala velikih napak, da bojo sam kšni majhni kiksi
, sam me je G potolažla, da ni tko zlo kritično. Morem pa rečt da v bistvu v glavnem vzhajam sam v trebuh. Sm zdej ta dan vidla eno
?? Ah sej nima veze, sam da bo mela žverca
, a je to povezano z vremenom? Sm že čist sitna k mi tok zbija v glavi. Sicer moj
prav, da sem že tko tečna, zdej sm pa na kvadrat
. Zdej bom pa imela slabo vest. Upam da bo vse vredu.
pa dr. Strahova mi je tok fajn