resnično srečna
|
Pozdravljene punce! ...vidim, da je bil tale junij res produktiven, saj se pojavljajo nove in nove...zato vse nove ...dobrodošle... ...malce sem brala o vašem počivanju, ampak moram priznati, da tale moj ne bo lenušček...kajti, ko skušam počivati me vse začne špikati in kar nekako me prisili, da začnem spet nekaj delati... ...no ja...se vsaj redila ne bom preveč... ...upanje..ali pa pobožna želja po mojem...ker v zadnjih dneh sem dobila nazaj apetit...ampak samo za določene stvari...recimo solate in sadje, kakšen jogurt....sladkarije mi sploh ne dišijo...kruh me pa kar zaduši... ...vidim, da nas ima 04.09. cel kup ginekološki pregled...in po mojem bo ta dan toliko novih postov...še vedno se namreć spomnim svojega prvega ultrazvoka pri prvem otroku...sicer pa po mojem tega nihče ne pozabi... ...se tudi vam dogaja, da nevede gladite in masirate svoj trebuh?...zadnje čase sem bila pozorna na poglede sodelavcev na kakem sestanku...in ugotovila, da jih v bistvu privabljam sama, ker si masiram trebušček...sploh kadar me špika in postane rahlo zategnjen...ampak v tem času je to po mojem le psihični občutek in ne dejansko stanje, saj je otrok še čisto premajhen... ...sicer pa se moja služba še vedno ne umirja ...vedno več stvari pada na moja ramena in ravno danes sem dobila napad in vse skupaj povedala kolegu, ki naj bi bil koordinator...počasi se bodo morali začeti nehati naslanjati name... ...ker kot ste rekle...najprej zdravje nas in našega bodočega potomca, šele nato pa služba...čeprav priznam, da je moja služba tudi neke vrste mojega otroka, saj že od vsega začetka gledam, kako se podjetje razvija in raste... ...tole z roki poroda pa...če človek računa prvi dan zadnje menstruacije + 7 dni je seveda čisto drugače kot ringaraja, ki to računa glede na plodne dneve in dolžine menstrualnega ciklusa...se bom pustila presenetiti na pregledu pa potem ažuriram... ...tosja za tvoje podatke...moja starost 35 let (očitno sem že mamut)...kje bom rodila je pa še vprašanje... ...sedaj grem pa počasi nazaj spat...mogoče mi celo uspe... ...uživajte...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|