urška76
|
Jutro! Mi smo mel zanimiv vikend. V soboto smo imeli en Rd, kjer nam je naša mala pokazala, da skutke in frutki niso zanjo. Ona bo jedla palačinke s čokolado in smetano, pa pico. Zvečer smo šli pa spat v Domžale, ker je imel bodoči mož fantovščno, pa sem želela, da se pijani pač ne vozijo okoli, do naših pa lahko peš pride. Včeraj sva imela pa bolj tih dan, ker sem držala surlo, ker so se itak pod gasom vozil okol. Bi blo čist vseen če bi v Lj ostal. Vsaj mal manj bi bil na cesti, ker nebi šli iz Lj še nazaj v Domžale. Grrrrrrrr Pa po ta novem zna mala pokazati stvar s prstom. Je prav smešna včasih ko kaj na veliko razlaga in kaže zraven. Me prav zanima, če Miha še kaj razume, kaj hoče mala povedat. K mali med sabo se prav fino pomenijo. Ircica naša je tud volkodlak. No mal je že nehala, se je pa od Miha naučila in najprej je znala renčat. Pa za stol se tud velikokrat zatakne. Pa kaj za imaš to ene čudne izpitnike, ki ti ne dajo izpita. zihr te na fore lovijo, tko ko so mene. Takrat je zelena luč še utripala pa sem se na enem križišču usttavila čisto po predpisih, pol mi pa prijavi, da če bi šla hitreje bi lahko šla čez križišče. Če bi pa to naredila, bi mi pa zihr prjavu, da sem v rdečo peljala. Pa ko sem na parkirišču parkirala in ker nisem v prvo čist v linijo šla, sem mal popravla mi je pa reku, da sem štrikala na parkirišču. Pa sem šla res samo enkrat malo naprej in spet nazaj. Sam men je tko delu, ker sem mela enak priimek, kot moja inštruktorca, ki je veljala za eno najboljših v Domžalah takrat. Ej pa prsti niso za v pomivalca. Prste si raj v umivalniku umivi no. Drgač pa boga no. Pazi na svoje prste, jih boš še fajn rabila. Marella mi mamo tud trip trap, pa tega varovala nič ven ne dajemo. Gre pa res zelo težko, če se že hočes postopit. Pa sej se da bejbota čist komot dat not pa ven. Edin naša včasih mal nagaja, pa noge trde naredi. Atanja ta velike buče so pa zakon ja. Mi smo tud vedno kakega strahca naredili. Pa poskusi letos z okrasnimi. Drgač pa jest zdej, k ni nobene njive bliz, da bi kako narabutala grem kar v Mengeš v zadrugo pa si kupm eno veliko za dušo. Niso sicer poceni, ampak tako drage pa spet niso. Zdej je pa moja prinčipeska oddremala svoje pol urice in vas zapuščam.
|