Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Da bi jo pa vlekel za tolažbo pa mu na kraj pameti ne pade. Pa nič narobe. Je tako pridno dete, da dude niti ne pogrešamo. Večkrat sem mu jo poskušala dati v prvih dveh mesecih, ko so ga matrali krči.
Ampak je pa res čudno da ob rojstvi vse bp, sedaj pa takole. Je pa tole široko povijanje res nadležno, sploh čez poletje. Jaz sem malega tako povijala cel dan samo prvi teden, potem mi je pa patronažna rekla da naj ga samo še čez noč. No, na srečo je bilo tudi na kontroli vse ok, tako kot ob rojstvu.
Ta teden ne, ker sem že polno okupirana, naslednji teden pa (zaenkrat) kadarkoli. 
.
...pa nama ni preostalo drugega kot it domov...če bi bila smam ni problem,ampak z vožičkom...je pa res, da je spala kot top in je nič ni motlo
...upam,da bo kmalu kak prilika za kak koncert...ampak takrat bova poklicala na pomoč nono
. Samo mene, očitno tudi njim dišim po mleku, pa me pol sesajo...
mah bo že se, bo vsaj malo ohladilo.
, pa ni važno kateri model, ali sestavina, enostavno je ni hotela. Dojila pa se je prve štiri mesece na eno uro
. Kakšen senčnik sta nabavila? se moramo res dobit da vidim to čudo
,
. Danes sem ful zaskrbljena, ker naša Julija že nekaj dni ne je kot ponavadi. Doji se poredko in malo časa, pa tudi v zadnjem tednu ni pridobila kaj dosti. Mene takoj panika...
. ko mi končno zaspi se mi tako roke tresejo, da nisem sposobna nič drugega delat s tisto roko.