Anonimen
|
Evo, končno zaspal in končno sem ga odlimala od zize... Vrat me boli kot hudič, da hodim vsa trda... pol pa še tale naša mala driza tečnari... Je včeraj moja mami prišla in je strokovno ugotovila, da mu raste zobek. Vidi se ga še ne, ampak ima pa res kr rdečo bunko, ampak ne na enici, ampak na dvojki ali pa na trojki... Bomo videli. No, in pol rečem moji mami, da sm čist fertik, da hodim spat ob polnoči, vstanem ob 7 uri, če imam srečo, seveda pa se vmes zbujamo na dve uri. In mi reče, da naj grem prej spat... ja, kdo bo pa kaj pospravil, dal prat, zlikal, skuhal za drug dan... tistih 15 minut, ko spi Jure pa res ne narediš ama ništa! Moj mož pa za zgoraj naštete stvari ni kaj prida v uporabi. GH - ne jemo sploh. Že tretji teden kao uvajam kosilo in pa rižolino ob 18 uri, pa nam ne steče. Prva žlička še gre, se nakremži, potem sta pa dve varianti; 1. sledi hud neutolažljiv jok, 2. se smeje in dela brrrr, da vse šprica naokoli. Vsekakor nobena varianta ni dobra... Sezam - poslala ZS glede ritke. *sonchek* - ja, upam, da bo kaj kmal s tem kofetom... sem ga ornk potrebna - kofeta namreč... Čestitke Klemenu (Tekica), Lukasu (Sibil) in Maksu (Kr_enamami) za 6. mesecev!
|