tinaaja
|
OK naomi, bom jaz spustila bombico ( a je tko boljs) Nekaterim pase bit doma, sem tudi jaz med njimi kot tudi kaksna druga in mi ni cilj dneva celodnevno vandranje okoli. Predvsem otroci niso enaki in eni rabijo mir, da spijo in v tem jim nekatere ustrezemo - z veseljem, ker so potem spociti in zelo dobre volje. Lahko je okol viset, ce je otrok zadovoljen s tem, da gleda lucko ali drevescek ali spi 2 uri v vozicku, nekatri rabijo aktivno ukvarjanje skor konstantno. Mislim, da se vse zavedamo, da rast zobkov boli, lahko pa pojamramo, da je tezko gledat tecnega otroka, kateremu bi zelel odvzeti to bolecino, pa v bistvu nic ne mores. Ravno v tem je point, da lahko tukaj das svojo frustracijo ven, se potozis, da si lahko pol z otrokom pozitiven, da ga potolazis, da si nasmejan. Mah jaz nisem danes zaznala neke ful negativne energije tukaj kot vidve z zabiko. morda ker sem sama pisala o problemih, s katerimi se srecuje vecina nas in vam potozila. Morda je polna luna in smo vsi bolj obcutljivi, ampak taki smo. Zdaj ce komu to ne pase... skratka, ce zase recem, napisem tisto, kar me veseli, kar me tezi, ce komu neki ni vsec, naj me ne bere ali komentira. ni vsak dan optimalen, enkrat si boljs, drugic slabse, enkrat nudis tolazbo, drugic jo rabis. se strinjam, da vcasih pa moras narest korak naprej in it ven.. kok je bilo meni tezko it v tivoli, ko smo se prvic dobile z zabiko in urlo - strah, da bo brina tulila, da bo kriza,... pa je takrat sokirala - spala kot top. in tako sem prebila tist prvi led... in res je bilo super na vsakem srecanju, predvsem ko vidis, da se tudi drugi jokajo, da so tudi drugi sitni, da imajo vse mamice enake tezave. Tu mislim, da se da veliko samozavesti dobiti. In odkar smo prisli z morja, ko z brno sibave okol, je res velikooo lazje marsika. nekako lahko recem, da sem koncno zacela ZARES uzivat. neka nova dimenzija - ko otroka das v vozicek brez cmoka v grlu. res pa je bil potreben tudi preskok v moji glavi in kengurjcek pod vozickom. mah mal ze lapam.. skratka - vsak po svoje. in ce je dan tak, da se jamra, naj se jamra ornk! zakaj pa ne...
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 28.8.2007 22:14:14 >
|