Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

ampak
  ampak  sem ko sem brala kaj vse si dala skozi, Nekako nisem mogla skozi to, ko sem videla da ti je težko in sem se počutila da sem mogoče malo ob tebi.
  sem ko sem brala kaj vse si dala skozi, Nekako nisem mogla skozi to, ko sem videla da ti je težko in sem se počutila da sem mogoče malo ob tebi.  

za srečo.
   za srečo. 
			 Ne znam opisat, kako sem uživala. Počasi začenjam dojemat, da sem res mamica te prečudovite deklice, pa ne me narobe razumet, ampak nekako je teh nekaj mesecev šlo to " biti mamica" mimo mene. Je kar hudo, če lahko otroka samo gledaš in stojiš nemočen ob otroku, medtem, ko drugi skrbijo zanj. Bomo pa potem, ko bo doma, to vse nadoknadli. Se že zelo veselima z atijem, potem pa jo bomo razvajali do onemoglosti.
  Ne znam opisat, kako sem uživala. Počasi začenjam dojemat, da sem res mamica te prečudovite deklice, pa ne me narobe razumet, ampak nekako je teh nekaj mesecev šlo to " biti mamica" mimo mene. Je kar hudo, če lahko otroka samo gledaš in stojiš nemočen ob otroku, medtem, ko drugi skrbijo zanj. Bomo pa potem, ko bo doma, to vse nadoknadli. Se že zelo veselima z atijem, potem pa jo bomo razvajali do onemoglosti.  

Držim pesti za čimprejšnji odhod v domače gnezdo. Mislim na vaju.
  Držim pesti za čimprejšnji odhod v domače gnezdo. Mislim na vaju.  . Bodite še naprej tako lepa družinica. Vso srečo.
 . Bodite še naprej tako lepa družinica. Vso srečo.  je res pravi sonček, pravi mali debelušček. Mateja, v bistvu gre pri Alini še vedno za dozorevanje pljučk, ki je zelo počasno, zato še potrebuje kar velik procent kisika na CPAP-u. Ker je zaradi tega preobremenjeno srce, se ona zelo utrudi, kadar diha s pomočjo brčic, zato je ona še vedno na CPAP-u, včasih pa probajo z brčicami in zmore samo nekaj ur. V tem je še vedno problem, pa tudi s tem, ko Alina raste in se redi, je srček še bolj obremenjen, ker mora še bolj črpat kri in ga pošiljat po telesu, tako da je vse povezano med seboj. Še vedno so pljuča tisti najšibkejši člen, zaradi česar potem tudi ostale stvari ne funkcionirajo tako, kot bi morale. Ampak se že zelo pozna pri Alini, da je v petek dopolnila že pet mesecev, zdaj jo že zelo zanimajo stvari okrog nje, v sobici ima radijo in opazuje, od kod prihajajo vsi ti zvoki, skratka pravi naš mali biserček je. Jaz pa sem iz dneva v dam bolj zaljubljena v njo.
  je res pravi sonček, pravi mali debelušček. Mateja, v bistvu gre pri Alini še vedno za dozorevanje pljučk, ki je zelo počasno, zato še potrebuje kar velik procent kisika na CPAP-u. Ker je zaradi tega preobremenjeno srce, se ona zelo utrudi, kadar diha s pomočjo brčic, zato je ona še vedno na CPAP-u, včasih pa probajo z brčicami in zmore samo nekaj ur. V tem je še vedno problem, pa tudi s tem, ko Alina raste in se redi, je srček še bolj obremenjen, ker mora še bolj črpat kri in ga pošiljat po telesu, tako da je vse povezano med seboj. Še vedno so pljuča tisti najšibkejši člen, zaradi česar potem tudi ostale stvari ne funkcionirajo tako, kot bi morale. Ampak se že zelo pozna pri Alini, da je v petek dopolnila že pet mesecev, zdaj jo že zelo zanimajo stvari okrog nje, v sobici ima radijo in opazuje, od kod prihajajo vsi ti zvoki, skratka pravi naš mali biserček je. Jaz pa sem iz dneva v dam bolj zaljubljena v njo. za princesko MARUŠO. Lp
  za princesko MARUŠO. Lp 

No, zgleda, da bova šli na PDP domov.
  No, zgleda, da bova šli na PDP domov.  
   Super novica Noseckica. Upam, da se jutri srečama, da še malo poklepetama in si želim, da ostanema v kontaktu, da si poročama, kako sta kaj najini pupiki. Bom pa komaj čakala, da se kdaj potem tudi srečamo. Lepo spi in naj ti ta dva dni hitro mineta.
    Super novica Noseckica. Upam, da se jutri srečama, da še malo poklepetama in si želim, da ostanema v kontaktu, da si poročama, kako sta kaj najini pupiki. Bom pa komaj čakala, da se kdaj potem tudi srečamo. Lepo spi in naj ti ta dva dni hitro mineta.   pošiljam Maruški.
  pošiljam Maruški.