mehurčica
|
Hej punce! Vas pridno vsak dan vse preberem a za pisanje sem prelena. Križ me tako boli, da sem danes klicala prijateljico(ženo od gin.), da naj ga vpraša, kaj lahko vzamem, ker enostavno več ne zdržim. Boli me cela leva noga. Sicer hodim, ampak bolečine so že skoraj neznosne. Včeraj ene 3 ure nisem mogla zaspat, ker mi na hrbtu postane slabo, prav tako na D strani čez čas, na L pa me boli križ, noga in kolk. Aja pa še gor mi dviguje naplošno v ležečem položaju, čeprav sem si podložila še en majhen poušter. Kriza v glavnem... Prav tako tudi jaz ne morem več jest normalnih količin hrane-mi je potem še par ur slabo, ker mi vse stiska. Septemberke tudi jaz kdaj pogledam in jih je res že kar dosti rodilo. Jaz imam kar občutek, da ne bom na koncu oktobra rodila, ampak na začetku. Pa še bebica je težja po izračunih. Ime imamo mi dokončno izbrano. Že David bi bil Eni, če bi bi punčka. Bomo pa v četrtek na UZ še vprašali, če je še vedno lulika. Jaz z epiduralno ne smem rodit, ker sem imela v prvo CR. Drugače bi pa ziher. Malinovega čaja ne bom pila. Se mi ne ljubi. Kak bo pa bo. WC ponoči: že ene 4 dni je kar ok in grem samo enkrat ali dvakrat. Očetovski dopust se ureja po porodu. (če sem si jaz pozabljivka prav zapomnila) Oblekice sem vse oprala, danes pa začnem z likanjem. Zlikala bom vse na notranji strani. Enako sem delala pri prvem. Ampak potem ne mislim več tak komplicirat. Prvi prvem sem vedno vse likala in še zdaj tako delam. Ampak zdaj so njegova oblačila večja in se vidi, če ni zlikano, pri tako majhnem pa se mi verjetno zdaj ne bo dalo čisto vsega. Samo kar bo res zmečkano. Kupila sem tako lepe hlače v Planetu Tuš v eni trgovinici! Sicer so se mi že tam zdele velike, ampak sem jih vseeno vzela. Potem sem pa videla doma, da so enako velike kot ena pižamica, ki je za 2-4mesece. Tako da bom kupila drug pajac za odhod iz porodnišnice. Te so pa tako lepe zelene-bom jih dala v album. Jih kar gledam ves čas. Tak se mi lušta nakupovat, ker bo punčka, ampak kaj, ko skoraj vse že imamo.
|