Anonimen
|
Tanja Lina, z veseljem se trudim in vas poskušam v dobro voljo spravit. Misska, hvala za porodno zgodbo in optimizem ki vre iz nje. In upam da bom toliko prisebna v porodni, da bom pridno poslušala babico in bom možu roko odgriznila in ne obratno . Hja nič. Pikica Pokica, rodit boš šla.....kaj pa si ti pričakovala drugega...napočil je dan x Jaz sem bila na pregledu. Hudimanšek mali se še spuščat ni začel v porodni kanal, prav norca se dela iz mene. Sestra in G sta rekli da imam prav lep trebušček, tak cel razširjen in visok, da se vidi da mu je noter lepo in ima še dovolj prostora. Sedaj razmišljam da bi začela manjšat to njegovo garsonjero, mu ukinila dovod interneta in TV, pa da vidimo kako se bo mladeniču začelo mudit ven . Imela sem CTG in črta ravna kot morje na lep poletni dan, naredila je UZ in ima glavico za 39t, trebušček za 39t in nogico za 36t. Koga??? pa pravi da naj se ne sekiram, da je se ok, da je zgleda okoli nogice veliko plodovnice in je sedaj v 38t še sploh težko karkoli točno izmerit. Ima pa po teh merah 3600g. Aaaaaaaa!!! Pred 3 tedni je imel 2600, sedaj pa da je dobil v 3 tednih 1kg gor . A se mu meša? Jaz že ne bom slona na svet spravljala, tega vsega je mož kriv (kdo pa drug) on je bil ob porodu 56cm. Mi je rekla da če hočem da me spodaj pogleda, samo da ne bom potem razočarana, pa sem rekla da se odpovedujem, ker vem da boli, pa pol še lahko malo krvavim.....pa itak nič ne kaže da bo kaj kmalu, trebušček se mi še sploh ne spušča, je rekla da se bo pacal še sigurno 14 dni......Grrrrrrrrrrr, tako mali in tako nagaja mamici.......kaj šele bo sredi pubertete.....vse to mu bom naprej zmetala . A kdo kaj ve kje je _mala_
|