dorotea
|
NaILa, tud jaz in Tianna imamo 23. rok, ...pa ne da nas boš tako prehitela! Nič hudega če je čep, res se lahko počasi lušči, če ne pa tud prav...boš kmalu objela svojega ...saj je že zrel in pripravljen. Večino izpitov je itak že mimo, za en seminar pa eh...bo že drugič! No srečno! Poročaj, ko boš s pregleda. Lepo da nas mož od lumpe tako obvešča! Jaz sem bila že v sredo ko je šla nervozna zanjo...no ampak zdaj pa gre zares. Stiskamo pesti, da bi blo čimlažje in čimhitreje! Srečno lumpa6! Kaj novega o cumi? Punce, vi kar pridno čvekajte, jaz delam zadnje šprinte za faks, ma mislim tud na vas in čekiram da mi kakšna ne uide v Rim brez povedat! Drugače sem ok, počutim se dobro, spim ok, nič me ne tišči, nič ne boli, sem prav carica! Ne vem kdo je rekel, da so zadnji meseci spet težki...jaz sem prav the best, so bili prvi meseci slabosti dosti bolj ...če izpustim kakšno neprespano noč, sem kot rožica...neučakanost me še ne daje, ker imam še faks po glavi, tko da mislim , da ko me bo doletelo, bo kot en šus po glavi...ampak potem pa bodo metulčki in rožice plesale okrog glave. bodte lepo! dorotea
|