Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Dober tek tistim , ki ste pri zajtrku! Kmalu bodo zajtrki zgledali tako!
. Že dva dni nisem spala, medenica me tako hudi boli, da sploh več ni položaja da bi mi pasal za spat. Ponoči sem tako moža s plišastim Tweety-em po glavi rukala in se smejala zraven, pa mikalo me je da bi mu en mozolj na hrbtu stisnila.....hja, toliko o mojem nočne početju, razem hojenja na WC in pit.
sedaj mi je končno ratalo priti do malinovih listov, poslala pa mi jih je teta iz štajerke. Jao koliko dela za en blesav čaj.......In ker sem v šoli pridno sedela na ušesih, me sedaj zanima naslednje (pri bogu milem ne grem nazaj iskat
. Dan je spet primeren za lenarit, ampak zdaj čakam, da mi opere stroj (nove stvari za moja šolarja) in nekaj malega še moram zlikat. O.K. priznam tudi postelje bi rada preoblekla, ampak to bom mogoče pustila za soboto.
, pol bo pa hmali! Pridna! Pa ne naprezaj se preveč s seminarjem, da ne bo res danes...na september pa že lahko počakaš!
DOBRO JUTRO SEPTEMBERKE!
, da sem mislila, da umrem ...
mislil, da imam popadke ...
. Pri meni je že skrajni čas da ga začnem piti, imam 12 dni do pdp........
miga
in mamice Septemberke.
za srečo.