Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

rekel, da bo jo kar za rokico iz P peljal
pa je imela v 38. tednu malo manj kot 3kg, tako da ni za pričakovati, da bo prav velika babika. Bom vsaj lažje rodila
.
tako, da bomo izgleda še kar nekaj časa doma. Naj mu bo, saj ima še čas.
"sestanek" z mojo zamenjavo. Zdaj pa sem končno doma in razmišljam, da se ne dotaknem ničesa. Sem kar utrujena zato samo še
in
. Upam, da se mi načrt posreči.
. Sem pri prvem vse tako urejela, pa moram še pri drugem.
. Ni sicer telovadila pikica v trebuščku, da ne bo pomote, saj se je ful umirila, ampak
, pol bom pa malo brala. Saj zdajle se mi kar zeha, ampak kaj, ko vem, da če se uležem ne bo nič od spanja.
,
ne vem kaj naj delam...upam, da ni kaj narobe...bom probala danes počivat in štet gibe, če jih ne bo pa zvecer se bom v P pojavila.
...če izpustim kakšno neprespano noč, sem kot rožica...neučakanost me še ne daje, ker imam še faks po glavi, tko da mislim , da ko me bo doletelo, bo kot en šus po glavi...ampak potem pa bodo metulčki in rožice plesale okrog glave.