Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Danes pa mislim, da je še ni bilo.
, pač karkoli to malo že pomeni. Vsekakor zdravila so pomagala.
, zdaj z veseljem počnem vsak dan. Zakaj? Čistilo Domestos mi blazno diši!!! Mislim, da klor, ki je v njemu
...
.
. Mene to jutri čaka, pa moram reči, da zdaj kopalnico res težko čistim. Najtežje mi je tuš kabino sčistit, ker se tako teeežko sklanjam. Samo kaj, ko s rada tuširam v lepi in čisti kabini. Vedno se po čiščenju prva otvoritveno stuširam
lahko obuje v supergice?? Vem, da novorojenčka ne smeš, toda kdaj pa lahko?? Joj, sem videla ene tako lepe Nike supergice za
Sandra, dobrodosla nazaj
in je bilo res fajn. Mi je kar prijalo. Lepo smo se imeli... domov pa sem prišla ob enih zjutraj.
...
Že dolgo se nisem tako dobro počutila - skoraj nič nisem zatečena, ne boli me glava, nič nisem zaspana, polna veselja in energije... Kot v drugem trimesečju
sem jih pa tudi že kupila nekaj časa nazaj v Italiji, ko so bile ravno razprodaje.