|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
31.8.2007 7:36:35   
erna14
jernej pikca vse naj naj(klikni na slikco)user posted image

tole je pa samo za zivo(klikni na slikco)user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9101
31.8.2007 7:44:11   
erna14
user posted image

no nasa noc je bla user posted image je tamal zaspal ob 9 pa se je ob 11 zbudu k je fotr smrcov pa je sov tamal k men spat in sva spala do 3 in je papcal in pol ga nesem v postlco in se je zbudu in se je cist prebudu in pol ni zaspal do pol petih  user posted image  ampak sej je bil cist tih niti jokov ni zraven mene je lezal pa se igral z ninico 1,5 h pol pa zaspal.user posted image in spal do 7.no ja to se mi je zgodil prvic v 6 mescih da je bil on 1.5 ure pokonc no sej ce tkole pomislm ni blo tako svoh noc kaj ce bi jokav al pa bi ga mogla nost.no tok tok moram potrkat hvala bogu je bil cukrcek priden

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9102
31.8.2007 7:46:55   
erna14
tinaaja-kaksno morje nema doma bosuser posted image .bemu a ni blo dost za letos.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9103
31.8.2007 7:50:10   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

tinaaja-kaksno morje nema doma bosuser posted image .bemu a ni blo dost za letos.

ne, jaz bi se kaksne tenerife konec leta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9104
31.8.2007 7:51:06   
tinaaja
erna,kje si ti korenje za malega kupila? se odlocam med bio trznico in slovenskimi branjevkami...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9105
31.8.2007 7:52:45   
draja
Draga moja miška mala,
ker si danes petmesečnica postala
še posebej veliko te bom crkljala,
ti pa boš še bolj po postelji divjala
in svoje plišaste igrače ven metala,
dokler ne boš na mojih rokah spet pristala!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9106
31.8.2007 7:53:24   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ne, jaz bi se kaksne tenerife konec leta user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ok tle ga mas pa se zmen ce ti bo prnesu karte za tenerifeuser posted image

ja valda pa seda ti kokosove orehe prpelejo iz bahamov al kva,

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9107
31.8.2007 7:55:57   
erna14
ma jaz sm ga kr v sparu kupila drgac bomo imeli oz uporabljali domaco zelenjavo grem v soboto na dolensko k mami po zalogo ma nasa mami full velik vrt in ma zaloge na juhuhu

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9108
31.8.2007 7:57:08   
draja
Dobro jutro!

Najprej hvala vsem za čestitke. Sva jih z Živo skupaj pogledali in se je ob Žigovem medvedku kar stopila. Pa hvala Brini za tortico, uletiva ko bo končana!

Sočustvujem z vsemi, ki ste imeli slabo noč in držim pesti, da bo naslednja boljša. Mi smo dvakrat zizali, sicer pa spali od 20-ih do 7-ih. Me pa jezi, ker se gospodična začne prav dreti, če ji ponudim dudo ali čaj namesto zizo - se vidi, da je že veliiiiika, ker sicer je to vedno palilo, da je zaspala nazaj.

Erna a Žiga je pa tolk na Živo ponoči mislu, da tudi spat ni mogu. Ji je zgleda hotel kar prvi čestitatuser posted image .

Tinaaja sem že pomislila ja, kako bo zdaj s spanjem, ko boste na morju. Upam, da ne tako kot nazadnje.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9109
31.8.2007 8:25:58   
erna14
draja-jap pa ga je brina prehitela ja pa vid tud

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9110
31.8.2007 8:34:41   
slumpo
mi smo mel pa krasno noč....se je mali dvakrat futral ampak takoj nazaj zaspal in celo noč je spal v svoji posteljici...

danes zjutraj se mi je pa pojavilo pol žličke svetle krvi in spet ne vem kaj bi to bilo....pa včiraj me je tišalo spodnji del trebuka pa še danes me kar neki špika...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9111
31.8.2007 8:36:07   
Gio
 kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkpš         nm n gjn n n n n n n n n jnnnnnnnnnnnnnnn--- tole je voščilo od Ele za Živo.

od mene seveda tudi čestitke! jaz pa nimam nobenih posebnih smeškov in bo moralo biti skromno voščilo dovolj.

ali mislite, da bi Eli za kašico lahko skuhala uno ta zmrznjeno cvetačko, ali mora biti sveže kupljena? Ker uno ta zmrznjeno je bolj praktično delat, ker  lahko lepo ''doziraš''

dobro jutro vsem...pošiljam malo primorske burje za osvežitev user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9112
31.8.2007 8:50:27   
draja
Gio hvala za voščilo!

Eli pa komot pripraviš zmrznjeno cvetačo, saj če nimaš domače zelenjave, je zmrznjena veliko boljša izbira kot pa kupljena na trgu, saj hitro zamrznjena zelenjava ohrani veliko več vitaminov kot pa tista,ki jo prodajajo na trgu.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 9113
31.8.2007 8:53:14   
blanči
Dobro jutro!

Previjanje ponoči: Nikoli je nisem previjala ponoči, razen če je bila pokakana. Zvečer ko se skopamo in nato zjutraj ko se zbudi predno jema. 

Termometer: Imamo dudo termometer, ki ne kaže pravilno. Sem testirala tako, da sem merila vzporedno z dudo in digitalnim termometrom pod pazduho. Razlika je bila za eno stopinjo. Duda pokaže več.

GH: Jaz pretlačim z vilico zelenjavo, jabolko pa ali nastrgam na ribežl ali pa kar z žličko strgam in ji dajem direktno v usta, saj tako ne potemni, razen, če jo skuham potem jo pretlačim z vilico. Glede sveže in zmrznjene zelenjave uporabljam oboje. KOrenček imam trenutno na vrtu tako da je svež, cvetačo in brokoli pa kupim ali zmrznjenega ali včasih tudi svežega.

Tako naša miška se je pravkar zbudila zato se slišimo še kasneje.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 9114
31.8.2007 9:41:33   
draja
Živa se že od 8-ih uspava v svoji posteljiciuser posted image . Telovadi in telovadi in telovadi,a zaspana je pa tok, da oči komaj odprte drži.
Pa mal gledam, kaj bi nam lahko pomagalo, preden se navadi na rokah zaspati,pa me zanima, če ima katera od vas katero od spodnjih zadevic in kako se obnesejo:

http://soncek.si/si/1814-tomy-lucka-pooh-sanjaj-sladko-i2263.shtml

http://soncek.si/si/2008-tomy-lucka-zvezdica-zaspanka-i2264.shtml

pa pazi to - ta prva lučka stane v BC 40 evrov user posted image .

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 9115
31.8.2007 9:47:59   
erna14
draja-mi mamo zvezdico in se nc ne obnese kot da je niuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9116
31.8.2007 9:57:09   
Anonimen
erna14, če nista spala bi se pa Žiga in Jure lahko po netu tipkala...user posted image

No, ob 6ih je tašča spustila psa ven, da je šel na WC, midva pa tud hitro dol, da naju je videla da ne spiva in ga je pol ona vzela, tko da sem jaz naredila zajtrk zase in za moža. No, ob 7ih sva šla nazaj spat z Juretom in spala do 9 ure. No, kaj sila spanca ni bilo, ampak upam, da bo kaj bolje podnevi.

Sem pa že možu rekla, da ne čisto nič ne skrbi kakšen bo naslednji otrok, ker huje že skoraj ne more biti (če bo zdrav seveda in upam, da bo).

Draja, nikar jo ne navadi, da ti zaspi na rokah... govorim iz lastnih izkušenj. Jure zaspi samo tako - na rokah - podnevi in ponoči, ampak ga je treba ornk ujškat, pe še peti zravn. Kaj čmo, sedaj je razvajen. Najprej je zamenjal noč in dan, pa smo ga nosili, potem ti smotani krčki,... sedaj ga še ni takšen problem uspavat na rokah, ampak kaj bo ko bo še težji? Pa če ne spi še čisto in ga dan v posteljico sledi takšen neutolažljiv jok, da je kaj.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9117
31.8.2007 10:02:47   
draja
jjasna too late - po dveh urah sem se vdala in jo vzela ven, v dveh minutkah je sladko zaspala na mojih rokahuser posted image . Ah ja, saj sem vedela, da je preveč pridna da bi trajalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9118
31.8.2007 10:05:49   
draja
Erna a nič ne pomaga lučka? Joj, jaz pa tako upanje gojim, da jo bo to zamotilo in bo znala spet sama zaspati. No, nisem še naročila, čakam še odobritev financ ministra, ki pa se bo konec konecv vdal moji željiuser posted image . A sta bila z Žigcem že na sprehodu danes?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9119
31.8.2007 10:14:28   
malecka_mateja
draja sej če ne joka pač ni problem ko pa začne pa jo 10 min pusti pa bo ziher zaspala!
moje mnenje!
mi smo jo tak navadli in ni problema.če pa kdaj zatečnari pa jo kako minuto pustim in zaspi!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9120
31.8.2007 10:31:44   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Mi pa 58 €

a zamenjas user posted image user posted image user posted image

ti ti ti lumpa A tkole se ti zagrebeš za evrčke user posted image user posted image user posted image user posted image

meaa - vi maste pa res "srečo" z zdravjem user posted image user posted image user posted image  za Lana in user posted image user posted image user posted image  zate

draja - nas plenice delajo VIP v BC, pa še nekaj bonov smo dobili za Žiga, tako da smo bili res kar naprej tam user posted image

slumpo - kok je cortik vaš fantič user posted image user posted image

No še kasnej kaj preberem. Grem sedaj v šoping (ko je Ani uspelo pojest user posted image ) in nato se vržem v pakiranje, da jo jutri čimprej šibnemo proti user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9121
31.8.2007 10:33:11   
sezam
Čestike še Jerneju in Živi za 5. mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 9122
31.8.2007 10:35:27   
Anonimen
Pikca - Jernej in Draja-Živa vse naj naj za 5ico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uspavanje po 4cudeznih vecerih ko je sam zaspal v posteljici je konec teh cudezev...midva zvecer po zizanju,v tem najinem stolu,kjer vedno zizama ga pol na rokah se uspavam...vsaj hodila nikol nisem k sreci,tako,da mi to ni tako tezko....potem ga pa nesem v posteljico...

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9123
31.8.2007 10:37:20   
Anonimen
PUNCE, PROSILA BI VAS ZA POMOČ!!!!

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti user posted image ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9124
31.8.2007 10:39:48   
erna14
ne se draja nisva se bla zato k moj misko pancka ze od 9,sej zakva pa ne skocs v interspara po to zvezdico sej je se cenej k na netu mislm da je bla tam nekje 3.500 sit sam jaz sm jo v merkatorju kupila sam je pa full lepo k jo przges ce ne bo zive uspaval bo pa atijauser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 9125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!