Barči78
|
No, da me ne pozabte, ker zadnje čase še brat nimam več časa. Čist gužva, ne morem verjet. Trenutno oba spita, in mal pozdravim. *sonchek* - čestitke za uspešen pregled, pa glih kilo mate več kot mi No, jaz sem pa našga takole danes ujela v stajici, se je naštelal. pa še dva smajlija Mal se še krivo drži, pa včasih eno nogo nazaj zakrivi, ja vsaj ravnotežje je boljše, čist isto je sestrica delala, v glavnem, narobe. Sam kaj češ, on pravi, mami jest bom plezal po liniji najmanjšega odpora. Drugače smo kar v redu, le spanec ga nekaj matra ponoči, se kar zbudi, včasih joka, pol bi se kar igral, mal je zoprno, ker takoj ko se zbudi, seob ograjici postavi na kolena, pol pa gleda ven, kao, a se me lohk kdo usmili in me vzame ven, mami pa itak čist skup leze sred noči, pol se pa pač sam zabava. Ti ti dolgočasna mamica. Moja bejba gre v torek v vrtec, men bo srce počlo, kva mi gre na jok, ne morem verjet. Se bom mal z vami zaposlila, a prov. No, upam,če me ne bo tamal lovil po hiš. Grem malo kuhat možu, jest mam dons sadni dan, pa tavelko čokolado.