|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
31.8.2007 11:01:21   
tinaaja
men se zdi, da bi na brino imela takalucka obraten efekt - gledala bi kot cuk user posted image
mi2 va s trznice... tud e ni bilo od eko trznice user posted image user posted image user posted image ne vem, zakaj pise,da je v sredo, petek in sob user posted image user posted image user posted image tko da sem pol kupila na stanu z integrirano pridelavo. imamo mlado korenje, krompir in rumeno kolerabo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9126
31.8.2007 11:17:10   
Taya85
Mah pišem mal kasnej, se mi je glih Lina usračkalauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9127
31.8.2007 11:20:14   
erna14
tinaaja kva bo pol dons u loncu

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 9128
31.8.2007 11:21:27   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

men se zdi, da bi na brino imela takalucka obraten efekt - gledala bi kot cuk user posted image  

jp nekako tako pr nas zgleda,tko da ......

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9129
31.8.2007 11:26:27   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

tinaaja kva bo pol dons u loncu

nic user posted image sploh nisem misnla, da je treba kuhat user posted image cak klicem mojga... prav, da al kitajca narociva al pa si na morju kaj skuhava user posted image neki bo ze... sem se mal ustela,kok korenja moram kupit za 3 dni za brino, tko da lahko ene 2 dni midva ziviva samo od korenja user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9130
31.8.2007 11:29:16   
erna14
tina poslala sm ti en mail

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9131
31.8.2007 11:35:24   
tinaaja

erna, saj z mal vadbe tud tebi lahko uspe user posted image user posted image user posted image midve z brino ze vadiva user posted image user posted image jaooo

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9132
31.8.2007 11:37:01   
tinaaja

draja, imas mail user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9133
31.8.2007 11:43:22   
Taya85
No evo Lina previta in že v mižulah. Sem rekord podrla a ne?

meaa user posted image user posted image  za Lana in upam da ne bo imel refluksa. Lina pa tudi ni hotla kaj preveč pit, ko je imela vročino v bolnici, še posebaj ne tistega njihovega čaja. Nama so rekli da mora popit vsega skupaj 1 l, z mlekom vred.
Vem kako je tam v mestni bolnišnici ponoči, ko dela samo ena sestra, pa še tista spi - jaz sem se vsako noč zbudila, ko sem šla na wc in jo vidla kako spi (pol te pa še vprašajo, če boš ostal ob otroku- halooo, kdo pa bo- če sestre samo spijo!!!!)
Refluks katere stopnje pa ima tvoja sestra?

dajadada Lina je mal jezna na tvojga Nejca, ker je včeraj ni nič osvajal, ampak je kar zaspal user posted image , drugič mu en kufe naroč, da bo buden.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9134
31.8.2007 12:20:17   
tinaaja
Korencek nam je vsec user posted image Ne vem pa se, kok vanisha bom morala dat, da bo sel ven iz vseh cunj, ki jih je osvinjala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 9135
31.8.2007 12:24:51   
malecka_mateja
tinaaja poštar zvoni samo dvakratuser posted image user posted image user posted image user posted image še nič???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9136
31.8.2007 12:48:30   
Anonimen
ce se katera boji kac,kot jaz naprimeruser posted image naj mi poslje mailuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9137
31.8.2007 13:00:27   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

tinaaja poštar zvoni samo dvakratuser posted image user posted image user posted image user posted image še nič???

nasa dopustniska izmena nosi posto mal pred 12 user posted image je je :))) Hvala! Dobis cekincke!

Neposredna povezava do sporočila: 9138
31.8.2007 13:06:19   
malecka_mateja
ni za kaj!sam da bo pomagalo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9139
31.8.2007 13:12:28   
*sonchek*
Evo, mi smo od pediatra. Imamo 8 kg in 70 cm, pa z odliko smo opravili vse teste (motorika). Vse kaže, da bo mulo levičar. Najbolj smo se nasmejali, ko je z mize pobiral rozine in hop v usta user posted image Pri 6-ih mesecih naredijo konkreten sistematski pregled, pa pregledajo vodo in kri- zaenkrat vse bp. Za cepljenje smo naročeni v četrtek - preventivno, ker sva midva z očijem še vedno na dozi vitaminov.

Čestitke Jerneju in Živi za mini svečke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9140
31.8.2007 13:22:31   
slumpo
jaz pa spet cincam ali anj gremo v ponedeljek na morje ali ne ker je napovedano slabo vreme

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9141
31.8.2007 13:34:51   
katikasu
meaa-jaz bi te pa samo vprašala, kje dela tisti zdravnik, s katerim nisi bila zadovoljna oz kako mu je ime.Hvala!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9142
31.8.2007 13:47:31   
erna14
tinaaja-malecka-mateja-kva neki mate ve spet a sm kaj pozabla prebrat.....a neki se spomnem da je blo neko svercanje iz avstrije,.....kaj ze,mogoce bi jaz tud mela

tinaaja-se men sam zdi al draja hod nekam na crno delat k je cel dan ze ni nc vec na rr in to ze par dni opazam kar potuhne se nekamuser posted image

draja-user posted image ku ku kje si kjer koli ze si pejt domov

tinaaja-ja valda kje tej zenski res svaka cast jaz ze z roko komi plenico zapnem kaj sele z nogo...joooooooooj nemogoce

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 9143
31.8.2007 13:48:26   
erna14
tinaaja evo futruser posted image    user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9144
31.8.2007 13:59:05   
tinaaja
tinaaja-se men sam zdi al draja hod nekam na crno delat k je cel dan ze ni nc vec na rr in to ze par dni opazam kar potuhne se nekam

user posted image user posted image user posted image jaz vem, kje je user posted image

kitajc je ze v zelodcku user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9145
31.8.2007 14:07:44   
Barči78
No, da me ne pozabte, ker zadnje čase še brat nimam več časa. Čist gužva, ne morem verjet. Trenutno oba spita, in mal pozdravim.

*sonchek* - čestitke za uspešen pregled, pa glih kilo mate več kot mi user posted image

No, jaz sem pa našga takole danes ujela v stajici, se je naštelal.

user posted image

pa še dva smajlija

user posted image

user posted image

Mal se še krivo drži, pa včasih eno nogo nazaj zakrivi, ja vsaj ravnotežje je boljše, čist isto je sestrica delala, v glavnem, narobe. Sam kaj češ, on pravi, mami jest bom plezal po liniji najmanjšega odpora. user posted image

Drugače smo kar v redu, le spanec ga nekaj matra ponoči, se kar zbudi, včasih joka, pol bi se kar igral, mal je zoprno, ker takoj ko se zbudi, seob ograjici postavi na kolena, pol pa gleda ven, kao, a se me lohk kdo usmili in me vzame ven, mami pa itak čist skup leze sred noči, pol se pa pač sam zabava. Ti ti dolgočasna mamica.

Moja bejba gre v torek v vrtec, men bo srce počlo, kva mi gre na jok, ne morem verjet. Se bom mal z vami zaposlila, a prov. No, upam,če me ne bo tamal lovil po hiš. user posted image

Grem malo kuhat možu, jest mam dons sadni dan, pa tavelko čokolado.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9146
31.8.2007 14:09:22   
malecka_mateja
ERNA TABLETKE ZA ZOBKE OZ PROTI BOLEČINAM KO VEN GREJO!TAKE GRENULE MALE!NAJ TINAAJA POVE ČE POMAGAJO!NAM POMAGAJO!jojčrke se opravičujem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9147
31.8.2007 14:13:21   
*sonchek*
Barči pa saj vi se že plazite!!!! user posted image user posted image Naš mulo še sedet noče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9148
31.8.2007 14:21:12   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ERNA TABLETKE ZA ZOBKE OZ PROTI BOLEČINAM KO VEN GREJO!TAKE GRENULE MALE!NAJ TINAAJA POVE ČE POMAGAJO!NAM POMAGAJO!jojčrke se opravičujem
na osnovi cesa pa so

Neposredna povezava do sporočila: 9149
31.8.2007 14:22:05   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tinaaja-se men sam zdi al draja hod nekam na crno delat k je cel dan ze ni nc vec na rr in to ze par dni opazam kar potuhne se nekam

user posted image user posted image user posted image jaz vem, kje je user posted image

no pa povej ce ves da vidm ce prov vesuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Otrokov oče
пеперутка16

Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?

Da. (45%)

Ne. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!