|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
31.8.2007 20:50:04   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

IZVIRNO SPOROČILO: urla

Erna - a ti osebno poznaš Darjo Kos? Sem njena redna bralka postov (mi je res faca).

ja poznam je bivsa punca od mozevega prjatla tako da smo se tako spoznal,na kateri strani to beres
no ze dolg casa nazaj k sta bla  tem tipom skup,zdaj je porocena ce se ne motm

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9176
31.8.2007 20:50:26   
draja
Vidim, da ste me ene pogrešale - lepo, lepo. Sva šle z Živo peš po PST do moje mami v službo, pol pa z njo domov. Je tko fajn, k imava 1 urco hoje po naravi do njene službe, pa zdej k Živo v lupinci okrog vozim, jo lahko pol samo v avto popokamo in smo v 10-ih minutah doma. Pa še fajn je bilo, ker mi ni bilo treba kuhat,pa Živa je 2,5 ure spala v svoji prenosni posteljici, tko da smo se res lepo imele.

Svit čestitke za zobka in prve okuse GH.

Anej čestitke za dobro opravljen pregled.

Žan čestitke za vse podvige.

Katja Ti, ti, ti telovadka. Lubčka na buškico.

Žiga Živa že spančka in te sanja!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9177
31.8.2007 20:52:06   
erna14
ziga tud ze pol ure sanja zivo.sm mislna da si na naju pozabla,pa vidm da nisiuser posted image .nocka

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9178
31.8.2007 20:53:09   
draja
Erna obljubim, nikol več brez tebe kam za več kot dve urci. user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9179
31.8.2007 20:57:58   
tejčica
Ženske, naslednjič ko bo treba iti s Tajo k zobarju, bom jaz zbežaaaaalaaaaaa!!! Mala ne sodeluje sploh. Za pokazat zobke smo jo le nekak uspel prepričat da je usta odprla (in zraven jokala), ko je bilo pa treba popravljat pa totalen odklop. Dretje, kričanje, ščipanje, praskanje, brcanje in še kaj je sledilo. Pa tolk smo se trudili da bi se navadla. Pol leta smo hodili z njo vsak teden samo usta odpirat, da bi se ja navadla in ji ne bi bilo treba popravljati na silo, pa nič! Obe zobozdravnici sta ultra prijazni in razumevajoči, ampak Taja se ne da. Vam povem da sem bila čisto v šoku od Tajine predstave in na robu user posted image , kos sva šle ven z ordinacije. Taja se je pa tud čist tresla in dobre pol ure sploh ni spregovorila. Zobke moramo nujno popravit, ker ima mlečne res slabe. Predvsem pa ji je treba stalne (dve enkici in vse šestke) zaščitit. Jest sploh ne vem več kaj naredit!!!

Tačas ko sva bile s Tajo pri Z, je bil Vid v varstvu pri tašči. Se je pa ves čas jokal, ker ga tudi zobki matrajo. Bo kmalu druga enkica spodaj zunaj. No, po tričetrt ure dretjauser posted image je od hudega omagal in zaspal.

Itak pa sem po vsem tem fasala tak glavobol, da nisem bila za nič. Je bil cel dan pod vtisom obiska pri zobaarju. Samo upam, da bo današnja noč kaj boljša od zadnjih dveh, ko nismo spali skoraj nič in da pridem malo k sebi.

Danes se mi ne da brat za nazaj. Upam pa, da ste ve imele lepši dan.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9180
31.8.2007 21:32:34   
Žabika
draja: zakaj pa Živo ob 10h dopoldne že dve uri uspavaš? Sej sama ugotavljaš, da naši sončki rastejo - posledično tudi ne rabijo toliko spanja. Mogoče bi pa ona zdaj ob 10h za kakšno urco zaspala.
Zvezdico mi imamo in jaz ji jo prižgem zjutraj, ko se zbudi, da se malo pomeni z medvedki in zvezdicami, jaz pa medtem skočim v kopalnico in na zajtrk.

slumpo: nasvet: če se odločiš, da nekam greš, se ne oziraj na vreme. Pojdi in vreme bo! Še vedno greš lahko domov predčasno, če pa ne greš, pa nikoli ne veš kaj zamujaš.

naomi: poljubček zobatcu!

tejčica: uf, zobarji! Kdaj se je pa Taja tako zelo začela bati zobarja? Kakšen tehten razlog, ali pač kar tako? A si tudi ti nervozna predno gresta tja? Sej vem, da je lahko govorit, ampak poskusi se ti skulirati predno gresta tja in potem tudi tam. Vem, da je primerjava bolj slaba, ampak vseeno; Hana je na prvih FT jokala kot da bi jo iz kože dajali, jaz sem se pa zraven noro sekirala. Zdaj, ko sem jaz skulirana in se že v naprej ne bojim, kako bo, se je Hana popolnoma umirila in na terapiji lepo sodeluje.

urla: a Katja je pa kar padalka? No važno, da je vse ok. Sem pa pozabila da greste na dopust - potem se bomo pa sami kopali.

Mi smo tudi malo zamenjali ljubljanski zrak za gorenjskega. Ker še nimamo prenosne posteljice, smo hanino posteljo malo improvizirali in samo upam, da ne bo ponoči tudi ona padalka.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9181
31.8.2007 21:49:41   
thaiss
erna sej nisi sama ostala, Tinaaja šla pa pauser posted image , ti bom jaz družbo delala!! Pa mal golaža prosim!!!
urla za Katjouser posted image , sam da je vredu!!!
Svit čestitke za zobekauser posted image user posted image pa končno ti je mati naomi dala neki pametnega za pojestuser posted image  user posted image
Tejčica upam da ste zdaj boljše. Matia je bil tudi cel popoldan v joku user posted image , zobka pa še od nikoder!! Mirno noč vam/nam želim!!!

Žabika uživajte na gorenjskem!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9182
31.8.2007 22:02:39   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

PUNCE, PROSILA BI VAS ZA POMOČ!!!!

Na vas se obračam s prošnjo, da pomagamo eni prečudoviti user posted image ,  stari 1,5 meseca in njenim staršem.

Njihov proračun ni najbolj rožnat, sploh sedaj, ko se jima je pridružila še zelo zaželjena hčerkica. Oba sta malenkost telesno prizadeta, zato je seveda tudi služba temu primerno slabo plačana (cca. 400€). Drugih dohodkov nimata, staršev, ki bi jima pomagali, pa tudi ne. Živita v stari hiši, ki je že precej dotrajana, sploh streha je v zelo slabem stanju.

Ne bom rekla, da nujno potrebujeta pomoč.. Bom pa rekla, da jima bo vsekakor vsaka malenkost prišla prav.

Tako, da če imate kakšne stvari, od oblekic, opreme, igrač.... karkoli, kar sami ne potrebujete več...

Resnično bodo veseli vsake pomoči.

Punce, a smo za kakšno akcijo? Zberemo kaj in skupaj pošljemo kot "marčevke 2007"?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9183
31.8.2007 22:04:50   
Naomi
jest sem za....cunc mam neki...ksn € tut dam, da si bosta se mami pa oci loh kej prvosla...igrac tut neki...sam sam teh zacetniskih...no jest sem za, da se zmenmo...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9184
31.8.2007 22:10:27   
thaiss
tudi jaz sem za!!!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9185
31.8.2007 22:17:12   
skačica
no, če ste za, sem tudi jaz. Tudi pri nas se najde kakšna luštna cunjica, ki je Izi premajčkena pa skoraj še nova.

tejčica- sem dobila kar kurjo kožo, ko sem te brala, namreč tud jaz silno trpim pri zobarju in pikauser posted image . Razlog- strah pred najbolj grozno bolečino, ko s svedrom zadane v živecuser posted image  al kam, skratka ne maram ga niti slučajnouser posted image . Z Izo bo verjetno hodil ati, jaz tudi na posvetovalnico in cepljenja ne grem sama. Res sem zajcuser posted image

padci- pri nas do tega še ni prišlo in upam, da ne bo, ker bi verjetno zagnala tako paniko, da bi mene k sebi spravljali.user posted image

spanje- moja punčka čez dan skoraj nič ne spi oziroma 2x po pol ure, včasih malo več, včasih manj. Tako pač je, je pa ponoči kar pridna. Sem pa opazial, da rabi čedalje več časa, da se umiri in zapre učke, ona bi malo zizala, se malo zakotalila na trebuh in spet zizala, se guncala na boku itd..... skratka njej je to vse smešnouser posted image , zraven pa gruli in brrrrrrrrrrrrbra kot da je ravnokar vstala in ne da se spravlja spat. Res je čedalje večji sončekuser posted image  Saj se ji moraš smejat, ker je taka faca.....

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9186
31.8.2007 22:26:01   
draja
Jaz sem za akcijo!!! Imam dve čist novi pižamici, ki sta Živi premajhni kljub št. 9-12 mesecev, nove roza copatke (smo dobili troje ob rojstvu) pa še kaj bi se našlo!!!

Žabika spat jo dajem zato, ker je zaspana in posledično sitna. Ko je zaspana začne sitnariti in takrat ji ni nič prav in ni nikjer zadovoljna. In dlje kot čakam, bolj je zaspana, bolj sitna in posledično težje zaspi. Prej ko jo nesem spat, lažje zaspi. Pa saj med tem uspavanjem je neštetokrat že na meji spanca, samo ona se vedno tik preden dokončno zaspi, začne ful premetavat in zadnje čase pač to zgleda tako,da zraven pljune še dudo ven in začne jokati. Bi se z veseljem z njo še igrala a nimam kaj, ko je pa tako zaspana, da ni za nič razpoložena.

Tejčica ojej, ojej. Boga Taja, boga mami, bogi Videk. Upam, da glavobol mine in vas nehajo matrati zobki. Vsi po vrsti!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9187
31.8.2007 22:33:52   
sezam
Brat vas nimam časa - za morje je pripravljeno (komaj zložili v avto user posted image )

Čauči po 15.9. user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9188
31.8.2007 22:36:25   
skačica
joj, sezam pozabila, da odhajašuser posted image . Super, super se imejte. Pol ko pa ti prideš pa gremo mi, no sicer za 5 dni, ampak nekaj pa bo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 9189
31.8.2007 22:39:32   
thaiss
sezam uživajte!!!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9190
31.8.2007 22:50:34   
tejčica
Tudi jaz se pridružujem akciji. Lahko dam nekaj Videvih cunjic ki niso samo za fantke, pa večje številke za user posted image  (kaj kar sta Taja in nečakinja že prerasli).

Vid se je prejle spet zbudil s taaaakim jokom in obe rokici tlačil v usta. Bošček moj mali. Sva se cartala in se je umiril in zaninal nazaj. Upam da pred jutrom ne bo kake budnice.

Žabika, Taja se zobarja boji že od začetka. Pri nas dobiš vabilo na prvi pregled k Z pri teh letih, pri Taji pa smo že prej opazili črno pikico na zobku, tako da smo šli sami na pregled že prej. Že prvič je bila čisto trda in ker še ni bilo tako nujno za popravit zobek smo se dogovorili, da hodimo nekaj časa tja samo se kazat, da bi se mala navadila in sodelovala. To pa se kljub vsem obiskom ni zgodilo. Ko pa je bilo že nujno da se zobek popravi, je bilo to pač treba naredit na silo. In sedaj se mi zdi da je vsakič hujše. Se pa jaz tudi bojim zobarja, ampak pred Tajo to seveda skrivam. Pa običajno greva oba z mojim zraven, pa tudi tašča je že šla za spremstvo. Smo doma s Tajo ful predebatirali to temo, se igrali zobarja, ni da ni. Dokler ne stopi v ordinacijo je še vsa nasmejana in odpira usta kot za stavo, ko pa stopi notri pa user posted image  . Za Vida sem pa že rekla, da bo šel k Z še pred prvim letom, da se navadi.

Urla, ajoj, a tudi pri vas je bil štrbunk. Samo da je vse ok.user posted image

Thaiss, upam da Matiu zobek čimprej pokuka ven, da boščka ne bo več tako matralo.user posted image  Kolk se vas je zbralo danes na čveku?
Naomi, user posted image  Svitu za zobka.

Skačica, jaz kar nekaj let nisem hodila k zobarju, ker mi je tudi vse razen luštno. Pol me je pa enkrat tašča naročila in sem parkrat šla, pol sem pa spet nehala. Sem že razmišljala da se spet naročim in Tajo vzamem s sabo, da vidi še koga drugega gor na stolu.

Draja, hvala za dobre želje.

Sezam, maksimalno uživajte.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9191
1.9.2007 7:05:41   
draja
Jutro!

Mi dežuramo že od 5-ih, ko je Živa papcala, potem pa ji nekaj ni več pustilo spati in smo imeli 15 minut neutolažljivega jokauser posted image . Potem se je pri očiju pomirila in zdaj se trudita nazaj zaspati. Mi pa prav paše, da jo je moj prevzel, ker sem še čist preveč zaspana.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9192
1.9.2007 8:34:02   
tejčica
Tjaša (Malecka_mateja) in Aljaž (Bibi), čestitke za 6 mesecev.user posted image

Mi smo pa danes spaaaaaliiiiiii!!!user posted image Je tolk pasalo.user posted image

Draja, ti si pa spet zgodnja ptica. No, upam da vam je uspelo zaspatti nazaj. Vsem.

Nas pa danes spet čaka letanje za pohištvom. In to z obema malima, tako da ne vem koliko bo to kaj produktivno.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9193
   [Brisano sporočilo]
1.9.2007 8:35:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9194
1.9.2007 8:38:26   
erna14
user posted image

thaiss-kje si bla pa prej,jaz sm sele zdele vidla da si mi mela namen delat druzbo vcer zvecer ,skoda,user posted image user posted image user posted image user posted image

tejcica-user posted image en mali sloncek za tajo boga revca vrjamem da ji je hudo k men je tud se zdaj sam da mi kdo omen zobarja,sam nimas kaj kar se mora se mora user posted image no tole zobno misko vam pa ekspresno posiljam za vida da vam pomaga cim prej zobka vn dobituser posted image pa zate rozice k si bla vcer tok boga

urla:za katjin prvi padec boga user posted image

draja-le glej kaj si oblubila te bom drzala za besedouser posted image aja pa ziva naj kr veckrat na zigata misl je spal od 8 pa do 8 zutrej sem ga zvecer mogla predn sm sla spat se previt in je lepo tud to kr prespaluser posted image .no dons gremo na dolenjsko tako da boste mele frej vikend pred mano valda sej do 2 je se dolga vam bom zdaj tok tezila da me boste mele dost

golaz-vse ki ste hotle moj golaz ga je moj lubi vsega popapal tako da ne bo ncuser posted image aja mea ti pa kr prnes tisto skledo piskotov

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9195
1.9.2007 8:50:41   
thaiss
erna evo me!!!user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9196
1.9.2007 8:54:38   
thaiss
a zdej boš oa kr na dolensko zbežala, lumpa user posted image

vse naj naj TJAŠA malecka in ALJAŽ bibi user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9197
1.9.2007 8:55:09   
tejčica
Erna, uživajte.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9198
1.9.2007 9:02:12   
draja
Erna a ti pa lahko greš brez mene na Dolenjsko??????? Naj ti bo. Lepo se imejte. Žiga je pa res zaspanček. Živa je pa zgleda čist preveč nanj mislila in ni mogla več spati. Joj ta zaljubljenost je res hudičuser posted image .

Mi gremo pa mal na sprehod, pa mal v trgovino.

Pa pa

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9199
1.9.2007 9:08:05   
malecka_mateja
ojla!oz jutro!

hvala za čestitke!i
aljaž(bibi)vse naj naj tudi vama!

Tjaša
v najijino življenje si prinesla sonce ki nikoli ne zaide in skoz žari!s teboj je prišlo veliko veselja ki nikoli ne mine!pošelpšala si nama življenje vsak dan,vsako uro,vsako minuto,in sekundo!hvala ti da te lahko vsak da objamema in poljubima!hvala ker si z nama in midva s teboj! RADA TE MAM SONČEK MOJ!user posted image

mi smo danes odsotni od doma!
morem pa zdaj naredit odtiske nogic in rokic v das maso!user posted image user posted image upam da nam uspe!Potem pa v okvirček!jupi!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Sedenje.
пеперутка16

Kdaj so vaši dojenčki začeli trdno, samostojno sedeti brez pomoči ali sklanjanja?

Pred 6. mesecem. (14%)

V 6. mesecu. (43%)

V 7. mesecu. (14%)

V 8. mesecu. (0%)

Po 9. mesecu. (29%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!