|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 21:32:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9076
   RE: Marčevke 2007
30.8.2007 21:33:17   
tinaaja
meaa, lanaformov termometer stane 40e in se ne splaca bi rekla. ga imamo tudi mi, enake izkusnje kot Draja. kupi v lekarni digitalnega, ki zmeri temperaturo v par sekundah. lahko tudi med spanjem meris po pazduho.

Neposredna povezava do sporočila: 9077
30.8.2007 21:33:49   
slumpo
miksanje hrane...hrane ni primerno miksat z paličnim mešalnikom ker gre not preveč zraka (se vmes zmeša) pol pa malega napenja in tišči v želodčku...hrano je najbolje zmečkat kar z vilico. pqa tako še občutijo mali da morajo uparabljat jeziček in dlesni in da je nekaj drugačno za jest...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9078
30.8.2007 21:34:45   
Sibil_
Meaa-če ima otrok mrzle roke mu bo vročina še rastla, ko ima pa tople pa ne več.
Pa naj se revež čimprej pozdravi.Kaj mu daješ kakšne svečke al kako zbijaš vročino?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9079
30.8.2007 21:34:47   
draja
Mi smo ga sicer naročili preko sončka, ima pa ga tudi BC:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128

mogoče je tudi tak ok:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165127

Neposredna povezava do sporočila: 9080
30.8.2007 21:36:55   
slumpo
meaa...kako ste pa sedaj zvedeli da se vam je to pojavilo...ali je bila prisotna le visoka temperatura ali se urin tudi bolj voha...
sprašujem ker pri mojem aneju mislim da sedaj urin ima močnejši vonj...sicer imamo kontrolo krvi in urina konec septembra pa kljub temu me zanima ???

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9081
   [Brisano sporočilo]
30.8.2007 21:44:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9082
30.8.2007 22:00:39   
slumpo
še eno vprašanje za vse...KOLIKOKRAT NA NOČ PREVIJATE MALE SONČKE.(PRI VSAKEM HRANJENJU, EKRAT, ALI NOBENKRAT)...

Neposredna povezava do sporočila: 9083
30.8.2007 22:01:02   
tinaaja
nobenkrat

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9084
30.8.2007 22:08:06   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem napisala leep, dolg post pa me je dol vrglo user posted image user posted image user posted image

še enkrat na krajše:

Nejc bo celo Mallorco osvajal s frizuro!!!

Meaa objemček in poljubček vam pošiljam, da boste čimprej zdravi!! Od moje sestrične hčerka ima tudi neke take težave in je pri štirih letih še kar na antibiotiku, ki ji ustavi lulanje tako da ji na vsake 4 ure mehur praznijo s katetromuser posted image user posted image user posted image user posted image
Slumpo mi se ponoči nikoli nismo previjali, mogoče parkrat ko je šlo vse ven! A ti ga še kar???
Sibil jaz sem mu včeraj in danes v zelenjavo vmešala kislo smetano, utri pa bom sadje s skuto!!
erna user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 9085
30.8.2007 22:14:32   
draja
Previjanja ponoči pri nas že zeloooooo dolgo ne poznamo. Previla bi jo samo v primeru, da se pokaka. Drugače pa dobi active fitko na ritko okrog 19:30, nato pa okrog 7-ih zjutraj zamenjamo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9086
30.8.2007 22:18:08   
Žabika
sezam: mi smo pa enako vsoto denarčka pustili v BC!

meaa: srečno Lanu. Glede termometra pa mislim, da je najboljši digitalni termometer kupljen v lekarni. Mi imamo Chiccotovega čelnega, ampak bi z njim samo ugotavljala, ali vročina je, ali jo ni, potem pa zmerili z digitalnim. Ko je imela Hana vročino, sem ji kar v spanju zmerila vročino pod pazduho.

slumpo: zadnjič sem jo ponoči previla, ko je bila stara 3 tedne. Ponavadi ima plenico na sebi 12 ur, pa nimamo nobenih težav z kožo. Je pa tudi res, da Hana nikoli ne kaka ponoči (tudi podnevi zdaj bolj redko), lula pa ponoči tudi zelo malo. Je pa potem ta prva jutranja plenica zelo hitro močno namočena.

thaiss, tinaaja: a sta zadovoljni s Fixies plenicami?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9087
30.8.2007 22:18:41   
tinaaja
izgubljeni seznam user posted image
draja, a je sampanc ze na hladnem user posted image user posted image user posted image

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
23.03. Bojana1 : Luka
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9088
30.8.2007 22:22:17   
tinaaja

naceloma ja, ampak sem danes videla ene 3 majckene delcke gela na kozi, kar mi ni prevec vsec user posted image papmpers sensitive so zakon. bom tko rekla, mislim, da prihajajo v obdobje, kjer so elasticni trakovi zelo dobrodosli ob vsem zvijanju, da ji ne tisci. In zato ne bom vec kupovala brez. Te zaloge porabim (kaksen mesec), pol pa bom sprobala fixes z elastiko.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9089
30.8.2007 22:25:48   
Anonimen
jjasna upam,da tvoj najde zaemnjavo v sluzbi...res si zasluzita ta dopust!!hmm mogoce pa se le opogumita in prosita enkrat zvecer za varstvo dedija in babico..vprasat ni greh...mogoce se pa ne zelita silit v ospredje...sam mali je pa res pravi frajer,lustkan dec uuf pa res ti je zelooo podoben

soncek78 mala princeska

blanči ja jaz tudi kemija...samo diploma je se oddaljenase bo treba v roke vzet!

sezam full lustkane slikce

GH polne ste izkusenj,mislim,da si bom zacela kar zbirat vase odgovore in printat..ker ko bomo mi zaceli,boste ve ze dalec spredaj

erna ti si nasa animatorka stevilka ena

pocka
super morska slikca

tinaaja kdaj pa vi sibate na morje?

Sibil RR mi imamo http://www.candy.si/index.php?page=produkti_katalog&item=14587 dala sva pa okoli 500eur...zaenkrat sem zadovoljna z njim...sam gre pa notr samo 5kg,to mi je zal,da si nisem izbrala 6kg,ker zdaj je kar dosti vec cunj odkar je skrat tu...moj nasvet je,da izberi cimvecjo zmogljivost 6-7kg

Dajadada iiiiii kaki kravzlek mali je bilse mi pa full smili s tem povitim prstkom

Bravo Izak Cestitke teti skacici ter seveda mamici in atiju v

tejcica midve sva v istem klubem,kar se tice bona za BC,tud nam je prisel enkaj cez 8eur...

draja a tak ti ubogas svojga ??

meaa ojoj ubogi Lan mi imamo tudi lanoform termometer in tako kot je draja napisla na celu je tudi nam popolnoma nezanesljiv..v usesu pa kaze ok..pa se zate da bos cimbolj mocna...za v ritko imam pa digitalnega z gibljivo konico...
slimpo se en lustkan skratzvecer se previjemo in zjutraj ko se vstanemo....odkar imamo lidlove plenice za ponoci,ni se niti enkrat do zdaj premocilopredtem smo imeli pampers active fit pa so nam ene 4krat premocile

saj ne morem evrjet,prebila sem se do konca,zdaj grem pa pod tus

se dobro,da sem copy stistnila,ker sem tako dolgo pisala,da ko sem prvis stistnila potrdi je slo vse rakom zvizgat

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9090
30.8.2007 22:26:43   
Anonimen
so pa zato pri copy varianti smajliji izginiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9091
30.8.2007 22:27:54   
skačica
evo še malo mene!
Vsem hvala za čestitke in lepe želje za Izaka in mojo sestro!user posted image  Ja, ime mi je pa všeč, se mi zdi da imajo vsi trije naši otročki lepa imena- no vsaj meniuser posted image : Jon, Iza, Izak.

tinaaja, tud meni gre kar na jok, ko razmišljam o tem kako hudo je sestri, ker ni bila pri zavesti, ko je rodila in malega ni videla in kako zelo jo je skrbelo preden so ji dali masko na obraz in se spomnim kako je jokala po telefonu. Važno, da sedaj počiva in je vse okuser posted image

draja- sem se takoj spomnila nate in na tvoje težave pri porodu.

sezam- kok pa si pol zapravila pri njih? Jaz sem okol 800 eurov in imam bon za 12 eurovuser posted image , no boljše kot nič. Vaja na Rodyju- Iza na njemu sedi kot bi ga jahala in jo nagibam malo v levo in malo v desno, zraven jo pa božam po hrbtenici, da je zravnana. No, tko je to, ne vem pa kok je kaj koristna ta vaja.

Iza je danes spet pridno jedla, usta tako odpira, da komaj folgam. Res si nisem mislila, da bo tako brez težav steklo tole hranjenje.

ponoči previjanje- že zelo dolgo nič. Nazadnje okrog osmih in potem zjutraj od 8-9. Odvisno kako dolgo spančka. Ji pa dam na ritko tud fitkouser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9092
30.8.2007 22:30:58   
skačica
aja, še to: Jon je dobil za 1. rojstni dan Pojočo knjižico od FP in meni se zdi super, Jonu pa noro zanimiva tko da mogoče pa to ni tko zgrešen nakup.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9093
30.8.2007 22:34:30   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Zadovoljna, ponoči pa imamo še kar fitke!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9094
30.8.2007 22:40:06   
tinaaja
BC
Lestvica bonitet: Nakupi od: 417 € do 834 €:: 2% 834 € do 1251 €:: 3% 1.251€ do 1.668 €: 4% 1.668 € naprej: 5%

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9095
30.8.2007 23:24:14   
skačica
uuh, danes je bila pa moja miška na spiduuser posted image , sem jo komaj pol ure nazaj spravila v posteljico. Ona bi kar čebljala pa se prevračala pa se smejala in to ob 22.30, čez dan je pa spala 3x po 20 minut. Ne vem od kje ima ta čmrlj tok energije. No, zdaj spančka, jaz pa nazaj na RR.

GH- tudi jaz jo samo pretlačim z vilico in to kar fino, ker se bojim, da bi se ji kak košček zaletel, mene pa panikauser posted image .

termometer- jaz sem kupila ušesnega otroškega Omron-ovega in zanj dala skoraj 50 eurov. Upam, da vsaj točno kažeuser posted image , drugače so pa Braunovi ušesni dobri.

plenice- spet smo nazaj na Pampers active fit in zdaj več ne spuščajo. Očitno je Iza malo ojačala nogice oziroma bedrcauser posted image in zdaj bolj primejo, skratka jaz sem z njimi sedaj zelo zadovoljna. S Fixies pa nimam izkušenj, bi jih pa tud enkrat probala.

Zdej pa grem spat, ker jutri spet grem k moji mami, svojega doma sploh več ne poznam, prahu več ne vidimuser posted image , vse se mi zdi ok, ker pridem domov v temi,...itd.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9096
31.8.2007 0:37:10   
tejčica
Mi smo še kar pokonci. Ne vem kaj je danes Vidu. Zvečer je lepo zaspal okrog osmih, kot običajno, pol ga je pa mal pred deseto Taja s svojim jokom zbudila in je še vedno buden. Sva ga že oba poskusila uspavat, pa flašo je dobil in nič ne pali. Sedaj nasmejan do ušes sedi v ležalniku in se poganja, če ga dam v posteljico pa je dretje na kubik. Pa že prejšnjo noč sem spala samo tri urce, danes pa tudi bolj slabo kaže. Samo upam, da se potem ko Vid zaspi Taja ne zbudi.

Nočno previjanje - samo če je bil tako pokakan da je ven lezlo, drugače pa je v eni plenici od pol osme zvečer pa do devete zjutraj.user posted image

Meaa, user posted image  ekola največjo pikapoko kar sem jih našla za Lana, da bo čimprej vse ok.  Pa še en user posted image  za pogumno mamico.

Sedaj grem pa spet mal Vida nosit, z upanjem na čimprejšnji mrk.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9097
31.8.2007 5:36:08   
Anonimen
No, mi smo že urco budni. Mami je že zmanjkalo  idej in gledava slikce na računalniku.user posted image Spala ene 5 urc, s trikratnim bujenjem... upam, da nam zneše odspati še kakšno urco...user posted image no, kaže ne na kaj takšnega.

skačica - čestitke sestri in seveda tebi teta, pa dobrodošlica Izaku.

Dajadada - tale vaš Njec je pravi cukrček. Pa kakšne kodrčke je imel.

termometri - mi imamo doma unega na dudo in pa elektronskega, ki pove temp. v minuti.

previjanje ponoči - ga ne previjam, razno če se zgodi tako kot danes...

Pa še čestitke današnjim slavljenčkom Živi (Draja) ter Jerneju (Pikca)!

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9098
31.8.2007 7:08:38   
tinaaja
Ziva, Brina ze pece tortico user posted image za tvoji mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image   Voscilnica je tudi ze na poti user posted image  user posted image

Obema z Jernejom zeliva user posted image

Spali user posted image , sicer gremo danes na morje in zna bit vse drugace.user posted image
Zdaj se se malo poigramo, nazizamo, upam, da eno rundo odspi nekdo, da jaz mal spakiram user posted image Pol na na biotrznico mal zaloge narest za teh par dni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9099
31.8.2007 7:19:46   
tejčica
Jernej (Pikca) in Živa (Draja), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Naše nadaljevanje noči je bilo user posted image , tako da se danes počutim kot povožen jež. Ko je mali zaspal je z žurko začela Taja. Me je pa prejle Vid zafrknu. Se je zbudil in jaz mu grem naštimat flašo, sebi kavico skuhat in ko pridem v sobo je že zaspal nazaj.

Jjasna, upam da z Juretom oba spančkata.

Tinaaja, uživajte na morju. Pa upam da Brine ne ulovi morsko žurersko razpoloženje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

lulanje
ta.nja

Kdaj so vaši otroci nehali lulati in kakati v plenice? Pri starosti:

2 leti (49%)

2,5 leti (25%)

3 leta (16%)

3,5 leta (10%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!