Nogavica
|
O, max81, si se le javila . Fajn, da ste zdaj zdravi. To puzanje je pa pri nas isto. Nonstop nama je za petami. Pri nas je pa v dnevni najbolj zanimiva klubska mizica in vse kar je na njej in na polički pod njo. Sem nabavila dve košari, da sem tisto s poličke zložila vanju (pa da daljinca not skrijem ), zdaj pa je te košare začela ven vlačit. Včeraj se je dvignila ob svojem zabojčku za igračke in je hodila in ga potiskala pred sabo (kot oni malček v reklami za Pamperske). Sem jo že snemala. Drugače pa je to potiskanje zdaj njena nova fora, potiska pred sabo vse, kar ji pride pod roke (daljinca, copat, knjigo, v kuhinji plastični krožniček ...). Rože pa zdaj pusti na miru, je zgleda skapirala, kaj pomeni ne (vsaj kar se rož tiče, ker drugače se ful razburja nazaj, ko ji kaj prepovem). V kuhinji pa se najraje dviga ob stolu, pa ob šanku, pa tolče po pomivalnem stroju, medtem ko jaz spravljam posodo v/iz njega, ali pa se mota okrog atijevih nog, ko on kuha. Tudi v kopalnico pride za mano in sede na tla, jaz pa ji vržem brisačo čez glavo - to ji je ful zabavno, pa še zamoti se za nekaj časa, ko se potem sama pokriva z njo. Skratka, vsepovsod je je polno. Je pa res fajn zdaj, ko je mobilna, ker se mi zdi, da prej zaspi, ko je bolj utrujena. Edino zvečer mora pred spanjem obvezno priti ati po vseh štirih do postelje in se ji skrivat, ona pa znori, ko ga vidi, potem se še malo valjata po postelji, potem pa ziza in spat. ircica, kaj ste bili danes slučajno v Europarku? Se mi zdi, da sem vas videla v Big Bangu . Smo šli še mimo ZOO trgovine malo ribice pogledat, potem pa je bil vik in krik, ko smo šli naprej. Komaj sva jo umirila tako, da sva ji pokazala rožice, ki visijo s stropa. Na oddelke s plišeki raje sploh več ne hodimo, ker nama je zadnjič naredila sceno, ko smo šli vstran.