|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  552 553 [554] 555 556   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
31.8.2007 16:03:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Podpisala pogodbo in sem zadovoljna z njo...zrihtala vse na CSDju, da ima dragi porodniško (ne moreš verjet, brez komplikacij je šlo)...palček spi...dobila varuško...tako da sem ful vesela...user posted image

MucaMaca WB...ja žal se nismo videli, Playa pa tudi meni deluje kot neka beznica...smo se samo mimo sprehodili...user posted image  user posted image  za zobek...

Naš tudi spi že eno uro in pol....

Punce uživajte, kjerkoli že boste...ne bom se več veliko javljala, ker mi najbrž ne bo zneslo...bilo je super čvekati z vami in deliti radosti in veselje, pa tudi bolj resne in slabe trenutke...uživajte s palčki in palčicami kolikor se da, ker same veste, da čas prehitro mineva...žal za nekatere hitreje kot za druge...ko bom le lahko, se vam še javim, sicer pa vas bom nosila v lepem spominu, v srcu na posebnem mestu...in lagala bi, če bi rekla, da vas ne bom pogrešala...ker vas bom...čuvajte novemberčke in novemberke...

user posted image user posted image

LP

Super, da si tak vse fajn poštimala! user posted image Zdaj sem pa jaz na vrsti, da si najdem službo itd. user posted image

A si vsaj Plestenjaka vidla, ko ste šli mim Playe? user posted image Jz sem mela kr mal slabo vest, ko sem v ponedeljek dopoldn zatajila pa nisem tja prišla. No vidim, da ste takrat že itak se odpravljal domu.

Pa javi se nam kaj, ko boš utegnila. Poljubček za Vala in zate!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13826
31.8.2007 17:37:13   
viv_
barby - itak da boš še na RR. Ko te zasvoji je konec, ne moreš dol. Verjemi mi, že 4 leta tule strašim user posted image

Jaz sem pa našo Mirnulo spokala na morje. user posted image  Ta pa ima carske počitnice...

majas - mi bomo verjetno drugo leto mal Hvar obiskali. Bomo šli en giro po j-dalmatinskih otokih. Jaz sem mal čauhnena, vedno planiram počitnice za ene 3 leta vnaprej user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13827
31.8.2007 17:45:43   
Nogavica
Sem prej pozabila Murkota pogledat, pa sem ga zdaj. Res bi bilo škoda zamudit njegovo verzijo himne user posted image . Jaz še zdaj ne vem, ali se tip sam iz sebe norca dela ali je res tako ubrisan user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13828
31.8.2007 17:47:36   
viv_
Pa zdej se bo kao neki ženil? To sem v Lady zasledila. user posted image  Men je pa tip tko antipatičen, da ga ne bi dirala ni daljinskim upravljačem... Bljak user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13829
31.8.2007 18:38:32   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Sem prej pozabila Murkota pogledat, pa sem ga zdaj. Res bi bilo škoda zamudit njegovo verzijo himne user posted image . Jaz še zdaj ne vem, ali se tip sam iz sebe norca dela ali je res tako ubrisan user posted image .

to se jaz tudi sprašujem in čudi me, da na njegovih koncertih (beri: nastopih) ni še nikoli nihče paradižnikov al pa jajc metal user posted image

ta pa je srček: user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=j6Sn8dV-BiI&mode=related&search=

danes že cel dan ta komad sučem user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13830
31.8.2007 19:10:16   
max81
čerrrrrrr, no da se vam po dollllgemmm času spet malo javimuser posted image , brala sem vse, sam pisat se mi pa sploh ni dal.......po 5 dneh sva z dragim končno nehala sratuser posted image , shujšala sem za 2 kili.....stanje je sedaj ok, sam na vsake toliko mi je malo slabo
barby, super za službo, upam, da ti bo delovno mesto kar se da naklonjeno in želim, ti čim boljši kolektivuser posted image   in, da najdeš še kej časa  tudi za nasuser posted image

Urška in Žiga želimo vam, kar se da najlepši poročni dan, ter še lepšo poročno nočuser posted image user posted image user posted image user posted image
ravno razmišjlamo, če se ne bi slučajno jutri malo peljali do ljubljane in bi šli malo na graduser posted image user posted image user posted image , ne sej se sam hecamuser posted image

babe dejte tegale Murkota prosim pustit na gmah, preden me spet začnejo mučit strašne slabostiuser posted image
danes smo se popoldan malo potepali, smo naredili en ornk krog, kle po vasi, tamala puza po stanovanju kot navita, mamo po tleh že vse spoliranouser posted image , zdej je pa že v postelji in je v trenutku zaspalauser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13831
31.8.2007 19:32:16   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: max81
 tamala puza po stanovanju kot navita, mamo po tleh že vse spoliranouser posted image , zdej je pa že v postelji in je v trenutku zaspalauser posted image user posted image

Pri nas isto... puzanje in spanje! user posted image

Ampak, v dnevni imamo eno poličko in zraven eno tako malo mizico, kao bralni kotiček. Na tisti mizici je en svečnik, v katerem je 9 čajnih svečk, v polički so pa raznorazne traparije... To je pa njen raj user posted image . Se derem ne ne ne, ne sme, pa me gleda in se reži. Običajno beseda ne kar pali in pusti stvari pri miru. Pa sem jo že malo po roki, pa me gleda, se reži in zraven ponavlja ne ne ne... Mulc mali!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13832
31.8.2007 19:42:04   
max81

Se derem ne ne ne, ne sme, pa me gleda in se reži. Običajno beseda ne kar pali in pusti stvari pri miru. Pa sem jo že malo po roki, pa me gleda, se reži in zraven ponavlja ne ne ne... Mulc mali!
ha kolk je pa meni to znano, naša pa kr dirka proti fikusu, čeprav se mi zdi, da je dones kr ovink okol njega nardilauser posted image , ji je končno vžgalo, da ga more nagmah pustit

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13833
31.8.2007 19:58:19   
urška76
O max, končno spet malo med nami. Lepo, da ste porihtali zdravje. Zdej pa le pazi na malo pikico in na mojo bodočo snaho.
Puzanje je pr nas tud zakon. Pa po vratih tolč. Ko se Miha zapre v svojo sobo pridirka za njim, pol mu pa po vratih zbija. Ja pa z baloni se tud rada igra. Rož mi ne dira, ker jih v stanovanju nimam user posted image , vse ostalo je pospravljeno višje od metra. Zdej so ji blazno zanimivi gumbi od štedilnika, sam jih še ne doseže. Sam naša nebi bla naša, če nebi pot ihte spodaj zganjala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13834
31.8.2007 20:49:13   
Nogavica
O, max81, si se le javila user posted image . Fajn, da ste zdaj zdravi.

To puzanje je pa pri nas isto. Nonstop nama je za petami. Pri nas je pa v dnevni najbolj zanimiva klubska mizica in vse kar je na njej in na polički pod njo. Sem nabavila dve košari, da sem tisto s poličke zložila vanju (pa da daljinca not skrijem user posted image ), zdaj pa je te košare začela ven vlačit. Včeraj se je dvignila ob svojem zabojčku za igračke in je hodila in ga potiskala pred sabo (kot oni malček v reklami za Pamperske). Sem jo že snemala. Drugače pa je to potiskanje zdaj njena nova fora, potiska pred sabo vse, kar ji pride pod roke (daljinca, copat, knjigo, v kuhinji plastični krožniček ...). Rože pa zdaj pusti na miru, je zgleda skapirala, kaj pomeni ne (vsaj kar se rož tiče, ker drugače se ful razburja nazaj, ko ji kaj prepovem).
V kuhinji pa se najraje dviga ob stolu, pa ob šanku, pa tolče po pomivalnem stroju, medtem ko jaz spravljam posodo v/iz njega, ali pa se mota okrog atijevih nog, ko on kuha.
Tudi v kopalnico pride za mano in sede na tla, jaz pa ji vržem brisačo čez glavo - to ji je ful zabavno, pa še zamoti se za nekaj časa, ko se potem sama pokriva z njo.
Skratka, vsepovsod je je polno.

Je pa res fajn zdaj, ko je mobilna, ker se mi zdi, da prej zaspi, ko je bolj utrujena. Edino zvečer mora pred spanjem obvezno priti ati po vseh štirih do postelje in se ji skrivat, ona pa znori, ko ga vidi, potem se še malo valjata po postelji, potem pa ziza in spat.

ircica, kaj ste bili danes slučajno v Europarku? Se mi zdi, da sem vas videla v Big Bangu user posted image .
Smo šli še mimo ZOO trgovine malo ribice pogledat, potem pa je bil vik in krik, ko smo šli naprej. Komaj sva jo umirila tako, da sva ji pokazala rožice, ki visijo s stropa. Na oddelke s plišeki raje sploh več ne hodimo, ker nama je zadnjič naredila sceno, ko smo šli vstran.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13835
31.8.2007 20:59:44   
Anonimen
Babnice moje, grem si jaz en film pogledat in čakat na KLIK, da grem v ponedeljek v službo in da je porodniške res konec...user posted image

Žiga in Urška pa glejta da ne bosta skupaj spala danes...pa jutri se ne smeta videt pred poroko...user posted image  če sta vraževerna, seveda...želim vama še zadnjič super poroko...vama kar malo zavidam, ker dvomim da bom dočakala kdaj svojo...user posted image

MucaMaca, Jana nisem videla, pa tudi če bi ga, me ne bi nič ganilo...ker mi ni ravno IN...user posted image

Murko...user posted image user posted image user posted image user posted image  če mi ga še kdaj katera omeni, ali pa še hujše nalima gor, jo bom lastoročno preko kolen...user posted image

Zmago Jelinčič Plemeniti za predsednika...user posted image user posted image  da bomo plačevali za njegova pijančevanja in posledično potem tudi za kazni...NEEEE...

Max81, helou...samo da si boljše...user posted image

Mirno noč vsem...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13836
31.8.2007 21:13:26   
viv_
barby84 - samo zate, pa misli si, da ti poje user posted image
user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13837
31.8.2007 21:28:26   
urška76
Ej viv, pa ne našo barbi takole strašit. Vsaj ta vikend ji pusti brez mor. Pol jo bo itak za Vala skrbel.
Ampak tale Murko je pa res tak frajer user posted image .  Poje glih en tko kot moj user posted image , sam moj ma možgane v glav, pa se ne gre blamirat pred ljudmi. Sam samozavesti pa ma frajer. Mi je bil pa na 24 ur všeč komentar, da so Murkota na stadion zvlekl zdravljico pet zato, da bi stoli in tribune sami od sebe zbežal, da bo manj dela z obnovo. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13838
31.8.2007 21:33:52   
max81
Zmago Jelinčič Plemeniti za predsednika... da bomo plačevali za njegova pijančevanja in posledično potem tudi za kazni...NEEEE...

jest sm pa čist za Jelinčiča in bom šla tud za njega volt....mislm, a drnovšek je bil pa ok, k smo še za darfur plačvaluser posted image user posted image , sej on pa itak za našo državo ni naredu čist nč pametnga sorriiii

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13839
31.8.2007 21:34:06   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Žiga in Urška pa glejta da ne bosta skupaj spala danes...pa jutri se ne smeta videt pred poroko...user posted image  če sta vraževerna, seveda...želim vama še zadnjič super poroko...vama kar malo zavidam, ker dvomim da bom dočakala kdaj svojo...user posted image

Evo Žiga prav, da bo celo noč mižal, zjutraj jest kidnem k frizerju pa me spet ne bo vidu, spala pa itak ne bova dans user posted image . Vas pa Žiga pozdravlja še zadnjič kot samski user posted image
Barby sej midva si tud nisva mislila, da bova kdaj svojo poroko dožvela. Zdej po štirih letih skupnega življenja sva pa tud to dočakala. Tako da pusti se presenetiti. Ja pa če se ne poročiš, pol si lahko zihr, da se ne boš ločila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13840
31.8.2007 21:36:28   
urška76

Zmago Jelinčič Plemeniti za predsednika... da bomo plačevali za njegova pijančevanja in posledično potem tudi za kazni...NEEEE...

jest sm pa čist za Jelinčiča in bom šla tud za njega volt....mislm, a drnovšek je bil pa ok, k smo še za darfur plačvaluser posted image user posted image , sej on pa itak za našo državo ni naredu čist nč pametnga sorriiii

Punce aa lahk politko spustimo. K čist nč ne paše na ta forum se mi zdi. Men itak noben kandidat ne sede. Peterle mi je bljak, Jelinčič mi je preveč nestrpen, čeprav ima kdaj pa kdaj celo kak dober preblisk, Gaspari in Turk sta mi smotana user posted image , drugih pa sploh ne poznam. Kaj pa če bi Murko kandidiral? user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13841
31.8.2007 21:45:13   
max81
Kaj pa če bi Murko kandidiral?

ej bejba, da nav teb tale Murko na ohcet slučajn špilovuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13842
31.8.2007 21:57:40   
marella1
Še jaz na hitro, me ni bilo cel teden doma, sva bili s pikico v Kranju. No pa v nedeljo imamo krst, komaj čakam.

barby: user posted image user posted image user posted image za službo, veliko dobrih in čim maj stresnih dnevov v novi službi ti želim

urška:
želim vama čudovit poročni dan in veeeeeliko sreče

krfjolca:
WB, dobiš ZS
]
Julija in Zarja čestitke za 10 mesecev.
Danes sem videla Zarjo, luštna in velika punca, pa pravi smejko je.

Itak, da sem še kaj pozabila

pa pa

P.S.: tudi mi imamo nekaj slikic v albumu, tako da če katerp zanima naj pošlje ZS.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13843
31.8.2007 21:59:24   
urška76

Kaj pa če bi Murko kandidiral?

ej bejba, da nav teb tale Murko na ohcet slučajn špilovuser posted image

Boh ne dej, se bo še grad sesul, če se on tam zadere. user posted image  Pa Žiga mi zbeži, k ga vidt ne more, pol bi pa sama a gradu ostala s ššopkom v rok.
Ej, a mislite, da se Murkotu kej kolca danes,k ga kle obiramo?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13844
31.8.2007 22:01:10   
max81
punce drage jest vas počasi zapuščam, zadnje  čase hodim kr nekam zgodej spat, kar sploh ni v moji navadiuser posted image , sem zvečer čisto hin, tako, da zdej skočim počasi pod tuš, pa kr lepo direkt v postljco....se tipkamo jutri, upam, da boste kej načvekale, da bom mela zjutrej kej za prebratuser posted image
draga bodoča zakonca, tanajbolj, da si dasta zavezat očke, da se navta gledalauser posted image ....pa lep dan jutri in imejte se skrajno lepo

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13845
31.8.2007 22:02:16   
urška76
O pogrešana marella se nam je javila. Pa čist iz konteksta, čist nč nis Murkota omenla. Aja teb še vedno v ušesih odmeva, k ti ga je Krfjjolca na dom poslala, ker nisi prišla na piknik. user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 13846
31.8.2007 22:03:14   
max81

sej se mu pomoje sploh še ni ankol nehal kovcatuser posted image user posted image

marella jest bi geslo plizzzz

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13847
31.8.2007 22:09:34   
urška76

sej se mu pomoje sploh še ni ankol nehal kovcatuser posted image user posted image

To maš pa tud prav user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13848
31.8.2007 22:11:52   
majas

Se derem ne ne ne, ne sme, pa me gleda in se reži. Običajno beseda ne kar pali in pusti stvari pri miru. Pa sem jo že malo po roki, pa me gleda, se reži in zraven ponavlja ne ne ne... Mulc mali!
ha kolk je pa meni to znano, naša pa kr dirka proti fikusu, čeprav se mi zdi, da je dones kr ovink okol njega nardilauser posted image , ji je končno vžgalo, da ga more nagmah pustit

Tudi meni to znano!!! Razumejo pa že ja...  user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13849
31.8.2007 22:12:53   
majas

tudi jaz! user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  552 553 [554] 555 556   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  552 553 [554] 555 556   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?