|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  551 552 [553] 554 555   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
31.8.2007 11:27:09   
Anonimen
Urška in Žiga, čestitke in naju vaju še naprej spremljata sonček in ljubezen v srcu! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13801
31.8.2007 12:18:41   
Anonimen
Ma, ki ste spet vse? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13802
31.8.2007 12:19:34   
urška76
So mi ptički prišepnili, da sva na tapeti. user posted image
Punce hvala za lepe želje, torto bomo pa šele čez 14 dni jedli.user posted image  
Ja naš mali porednež je pa res vse okoli strobental. Še danes zjutraj eni stari opravljiki iz stolpnice, pa ga je na srečo preslišala. user posted image
Včeri smo šli po modrček zame, ker sem ga dala malo predelat, da bom mela lahko prozorne naramnice gor in ga še ni. Moram dons poklicat, drgač pa ne vem kaj bom nardila. Z dojilskimi se pa že ne grem poročit.
Zdej grem pa malo podojit, mi spet noče jest, pol pa upam, da bo zaspala.

Ps. Muca maca WB

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13803
31.8.2007 12:33:08   
Anonimen
Urška, dober podpis maš. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 13804
31.8.2007 12:50:40   
Žiga
Malo neumestno pa vseeno:

A se da sodno prepovedati petje?

http://frendiinflirt.24ur.com/index.php?pg=2&show=5&id=25155&videoid=11454

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13805
31.8.2007 12:50:55   
urška76
Ja podpis mora odražat realno stanje. A raj Mihov izrek napišem, da gremo kmal na morje, sam prej gremo še šopek kupit, pa na grad se poročit, da bo mami tud P....  Špela je pa že P...., pa je tud punca.  user posted image  user posted image
Zdej je naša prinčipeska zadrnjohala, upam da ne bo prekmalu auf, glede na to, da je prej uro in pol potgnila. Pred spanjem se mi je pa na zizi smejala, pa na vse štiri, pa sam lizat. Prov afnala se je, namesto da bi jedla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13806
31.8.2007 12:52:26   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Ej bejbo, dej ne dajej takih linkov gor, bo Špelo mora tlačla.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 13807
31.8.2007 13:23:11   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Joj bog se ga usmili no user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13808
31.8.2007 13:26:33   
urška76
A ga je krfjolca kateri poslala pred vrata, k ni na piknik v Mostec pršla. user posted image  
Ej bejbe še dober mesec pa spet delat. No barby gre že zdej, ko gremo mi na morje. Čist prehitr bo vsega luštnega konc.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13809
31.8.2007 13:27:51   
Nogavica
Urška in Žiga, čestitke tudi v našem imenu! Naj bo jutrišnji dan nepozaben.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13810
31.8.2007 13:34:25   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Joj bog se ga usmili no user posted image user posted image user posted image

o šit user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13811
31.8.2007 13:43:41   
majas

user posted image

še ena slikica od mene za vaju Urška in Žiga,,, user posted image

Ko so pa tako lepe user posted image kako bosta le vidva... komaj čakam na slikice user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13812
31.8.2007 13:47:10   
majas
Spali...no ja, brez zbujanja žal ne gre user posted image

sem že vse cote zlikala danes tako da sem bila pridna, zdaj hitro še skuham, popoldan grem spet delat, a samo za 2 urici.

Kaja razbija v dnevni in se sprehaja okoli mize... user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13813
31.8.2007 13:47:58   
viv_
Urška: Dršta se... bi prišla riž metat, pa nočta povedat kdaj user posted image

A boš priimek menjala, a boš imela oba? Jaz sem kr zamenjala, bolj enostavno... Pa da bojo kmal slikce gor. Kaj pa hanimun v dvoje? A kej planirata?

Jaz mam pa zdele tak mir. Ena hčer je šla na morje, ena pa drnjoha. Sicer se že neki muva po postelji, ampak jo ignoriram. Včasih pol še mal podaljša user posted image

Dones sem pa srečala našo Marelo v Kranju. Lana je bila vsa čista, lepa in pridna, naša pa spet strojanova... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13814
31.8.2007 13:48:21   
atanja
LEp dan!

Urška, Žiga: uživajta jutri!!!!!!!! PA še enkrat ČESTIITKE!

No mi pa danes ponoči odrinemo. Spakiran še nimam nič. Zdajle bom za tamalga pol zase. MAl sem zaspana danes k sem bla včeri na večerji s sodelovkami. Pol pa mi je mali ponoč mal nagajal...

Uglavnem lepo se mejte!!!! PA uživajte predvsem....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13815
31.8.2007 13:50:21   
viv_
atanja - kam šibate in za kok časa?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13816
31.8.2007 13:59:57   
urška76
Punce   riž - ne rabimo, smo že tako dovolj plodni, da smo dva razgrajača naštimal. user posted image
Priimek bom zamenjala. Že pridno vadim, da se bom jutri prav podpisala. user posted image  
Nanimun v dvoje user posted image . Nč ne bo zaenkrat, se Špela noče odstavt. Tako da gremo kar vsi skupaj na morje, pa si bova midva potem enkrat, ko bo gospodična sprevidila, da je GH vseeno zakon, kaj privoščila. Pa sej vem, da sva čudna, ampak nama kar nekaj manjka, če greva kam za kako uro sama. user posted image  Paše pa vseen. user posted image
Viv pa kaj pol če je strojanova vaša. Bo vsaj znala vse mulce v red spravt. Sej naša bo tud tak gavnar se mi zdi. Čisto nasprotje Miha, ki je en mali mamin sinček. user posted image
Uh za modrc moram poklicat.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13817
31.8.2007 14:05:14   
atanja
Viv: gremo na Hvar spet. fajn je k si tko brez šundra. Pa še aprtma mava ta velik direkt  predmorjem5 stopnic do plaže. K bomo pa hotl it med ljudmi se bomo pa do mesta zapelal. Ful je fajn tam. Sm mislna da mi bo grozen spet tja it pa mi je všeč. Najbrž zato ker gremo sami trije.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13818
31.8.2007 14:09:03   
urška76
Bejbe ena skala se mi je odvalila od srca. Modrček je pršel, ga gremo iskat, sam da dragi iz službe pride. user posted image  Mala se je pa tud zdej zbudila, me je presenetila in k je urco in pol spala. V svoji postelji. user posted image user posted image  Zdej bova pa mal jedle, pol pa šibava po Miha.
Pa še enkrat hvala vsem za čestitke. Slikice pa bodo, če ne prej pa pol, k pridemo z morja. user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 13819
31.8.2007 14:18:33   
krfjolca
Urška in Žiga, tudi jaz vama želim reeeees pravljičen dan user posted image

Btw, tista, ki bi rada še naprej prebirala moj blog, naj mi na ZS pošlje svoj mail, da jo povabim.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13820
31.8.2007 14:19:01   
Anonimen
Podpisala pogodbo in sem zadovoljna z njo...zrihtala vse na CSDju, da ima dragi porodniško (ne moreš verjet, brez komplikacij je šlo)...palček spi...dobila varuško...tako da sem ful vesela...user posted image

MucaMaca WB...ja žal se nismo videli, Playa pa tudi meni deluje kot neka beznica...smo se samo mimo sprehodili...user posted image  user posted image  za zobek...

Naš tudi spi že eno uro in pol....

Punce uživajte, kjerkoli že boste...ne bom se več veliko javljala, ker mi najbrž ne bo zneslo...bilo je super čvekati z vami in deliti radosti in veselje, pa tudi bolj resne in slabe trenutke...uživajte s palčki in palčicami kolikor se da, ker same veste, da čas prehitro mineva...žal za nekatere hitreje kot za druge...ko bom le lahko, se vam še javim, sicer pa vas bom nosila v lepem spominu, v srcu na posebnem mestu...in lagala bi, če bi rekla, da vas ne bom pogrešala...ker vas bom...čuvajte novemberčke in novemberke...

user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13821
31.8.2007 14:23:48   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Punce uživajte, kjerkoli že boste...ne bom se več veliko javljala, ker mi najbrž ne bo zneslo...bilo je super čvekati z vami in deliti radosti in veselje, pa tudi bolj resne in slabe trenutke...uživajte s palčki in palčicami kolikor se da, ker same veste, da čas prehitro mineva...žal za nekatere hitreje kot za druge...ko bom le lahko, se vam še javim, sicer pa vas bom nosila v lepem spominu, v srcu na posebnem mestu...in lagala bi, če bi rekla, da vas ne bom pogrešala...ker vas bom...čuvajte novemberčke in novemberke...

LP

Barby zakaj pa to user posted image user posted image user posted image user posted image mi je kar težko postalo pri srčku ... saj pa boš našla čas za nas... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13822
31.8.2007 14:25:01   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image
Barby srečno v novi službi, javi se ko se boš lahko, pa upam da se še kdaj vidimo, na kakem pikniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13823
31.8.2007 14:41:33   
Anonimen
Alo babe, kaj je zdaj to...jokal pa ne bomo...sej nisem umrla...itak, da bom skočila na RR ko bo čas, ampak predvidevam, da ga bo bolj malo...

Urška, ti pa nimaš kej jokat...sem ti že napisala, da lahko samo jutri potočiš kakšno solzico sreče, ko boš dahnila usodni DA...prej pa ne...drži se stara...komaj čakam fotke, da vidim one big happy family...

Za piknik se pa dogovorte in me boste lahko spet videle...user posted image

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 13824
31.8.2007 15:05:41   
Nogavica
barby84, tudi jaz ti želim vse lepo v novi službi in s tvojim sončkom, pa daj se še kaj javit, ko boš imela kaj prostih minutk user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  551 552 [553] 554 555   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  551 552 [553] 554 555   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?