Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.nocka
, kos sva šle ven z ordinacije. Taja se je pa tud čist tresla in dobre pol ure sploh ni spregovorila. Zobke moramo nujno popravit, ker ima mlečne res slabe. Predvsem pa ji je treba stalne (dve enkici in vse šestke) zaščitit. Jest sploh ne vem več kaj naredit!!!
, sam da je vredu!!!
, zobka pa še od nikoder!! Mirno noč vam/nam želim!!!
, stari 1,5 meseca in njenim staršem.
. Z Izo bo verjetno hodil ati, jaz tudi na posvetovalnico in cepljenja ne grem sama. Res sem zajc
Saj se ji moraš smejat, ker je taka faca.....
)
Je tolk pasalo.
en mali sloncek za tajo boga revca vrjamem da ji je hudo k men je tud se zdaj sam da mi kdo omen zobarja,sam nimas kaj kar se mora se mora
no tole zobno misko vam pa ekspresno posiljam za vida da vam pomaga cim prej zobka vn dobit
pa zate rozice k si bla vcer tok boga
aja pa ziva naj kr veckrat na zigata misl je spal od 8 pa do 8 zutrej sem ga zvecer mogla predn sm sla spat se previt in je lepo tud to kr prespal
.no dons gremo na dolenjsko tako da boste mele frej vikend pred mano valda sej do 2 je se dolga vam bom zdaj tok tezila da me boste mele dost
aja mea ti pa kr prnes tisto skledo piskotov