tejčica
|
Tudi jaz se pridružujem akciji. Lahko dam nekaj Videvih cunjic ki niso samo za fantke, pa večje številke za (kaj kar sta Taja in nečakinja že prerasli). Vid se je prejle spet zbudil s taaaakim jokom in obe rokici tlačil v usta. Bošček moj mali. Sva se cartala in se je umiril in zaninal nazaj. Upam da pred jutrom ne bo kake budnice. Žabika, Taja se zobarja boji že od začetka. Pri nas dobiš vabilo na prvi pregled k Z pri teh letih, pri Taji pa smo že prej opazili črno pikico na zobku, tako da smo šli sami na pregled že prej. Že prvič je bila čisto trda in ker še ni bilo tako nujno za popravit zobek smo se dogovorili, da hodimo nekaj časa tja samo se kazat, da bi se mala navadila in sodelovala. To pa se kljub vsem obiskom ni zgodilo. Ko pa je bilo že nujno da se zobek popravi, je bilo to pač treba naredit na silo. In sedaj se mi zdi da je vsakič hujše. Se pa jaz tudi bojim zobarja, ampak pred Tajo to seveda skrivam. Pa običajno greva oba z mojim zraven, pa tudi tašča je že šla za spremstvo. Smo doma s Tajo ful predebatirali to temo, se igrali zobarja, ni da ni. Dokler ne stopi v ordinacijo je še vsa nasmejana in odpira usta kot za stavo, ko pa stopi notri pa . Za Vida sem pa že rekla, da bo šel k Z še pred prvim letom, da se navadi. Urla, ajoj, a tudi pri vas je bil štrbunk. Samo da je vse ok. Thaiss, upam da Matiu zobek čimprej pokuka ven, da boščka ne bo več tako matralo. Kolk se vas je zbralo danes na čveku? Naomi, Svitu za zobka. Skačica, jaz kar nekaj let nisem hodila k zobarju, ker mi je tudi vse razen luštno. Pol me je pa enkrat tašča naročila in sem parkrat šla, pol sem pa spet nehala. Sem že razmišljala da se spet naročim in Tajo vzamem s sabo, da vidi še koga drugega gor na stolu. Draja, hvala za dobre želje. Sezam, maksimalno uživajte.
|