|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  556 557 [558] 559 560   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.9.2007 9:00:37   
Aja1
Zdaj pa grem otroka počasi zrihat in v posvetovalnico. Me pa zanima, kaj so te pike, ki jih ima user posted image

V sredo greva z Nejo na ponovna testiranja zaradi alergije.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13926
3.9.2007 9:01:28   
viv_
Dobr zrihtejta. Midve se napokava v voz, pa greva Coris narest.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13927
3.9.2007 9:17:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Kolk mulčkov bo šlo v jasli in kdaj?

Naša sploh ni sprejeta. user posted image Pa sem že aprila jo vpisala, pa so zadnji teden avgusta komaj sporočili rezultate. user posted image Tako da sploh še nimam varstva, ne službe zaenkrat. Pa še nekaj me je včiri skuhal, menda ja ni spet user posted image mastitis. Čist sem fertig danes, vročino mam še vedn, cela sem zmozgana... user posted image Pa še ponoč je Ana ga sračkala 100 na uro. Šmorn na kubik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13928
3.9.2007 9:35:02   
max81
jutro
Urška hvala za geslo, ful luštne fotke, obadva sta bila ful luštnauser posted image , aja pa uživejte na morju in upam, da boste mel lepo vreme
barby, upam, da boš preživela prvi delovni danuser posted image
malčki, kaj ga biksate, da mamice ne morjo spatuser posted image , naša je spala od 20h-8huser posted image user posted image
Zamima, nestrpno pričakujemo fotke, kaj imaš v kuhinji po tleh?
Aja1, upam, da pri P dobro uštimata, naša je mela na morju tud mal pikic skorej po cekem telesu, verjetno od morske vode, pa mal od vročine....sedaj ima pa na glavi ene 4 pikice, ki so temno rdeče barve, pa sploh ne vem kaj bi to lahko bilo...upam, samo da niso kšne otroške bolezni.....kere so že nevarne v nosečnosti, al so to samo rdečke, al še  kere druge....ker res ne bi rada zdejle kej fasala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13929
3.9.2007 11:11:09   
ema79
Hojla!

Urška hvala za geslo. Full sta bla dobra. Naša mala družinica vama želi, da bosta tudi zdej, po teh prstanih, ostala tako cotkano zaljubljena!!!!

Max tudi tebi hvala za gesla, mala naravnost fantastično luštna!

Zdej bi pa prosila samo še marello, da mi jih pošlje!

barby upam, da ti bo prvi  dan full všeč in da boš z veseljem hodila v službo. Kje pa delaš?

Jaz bi pa rada menjala službo, nekam bi šla bližje Ljubljane, ker mi ni, da bi še vedno hodila v službo ob 5.45 in se vračala ob 17.00. Sem poslala prejšnji teden dve prošnji, pa bomo vidl.

Mi imamo na poti drugi zobek. Prejšnji teden je zopet fasala neke gljivice po špelci marelci, ki jih nobena maža ni uničla in smo mogl k p, po eno čist specijalno. Zanjo sem plačala 20€user posted image , dva dni mazala in je blo ok.

Danes se morva pa tudi midve naročit na sistematskega. Sva ga imele nazadnje maja. Čez počitnice naša P ne dela pri nas, ampak za Bežigradom in tako imava še le zdej naslednjič sistematskega.

Življenje je lepo....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13930
3.9.2007 12:01:06   
Aja1
Mi smo nazaj iz posvetovalnice. Neja je velika 72 cm in težka 9300 g. Vse ok. Glede izpuščajev je pa rekla, da jo je verjeno kaj pičilo. Hmmm, ne vem user posted image . V sredo gremo še na odvzem krvi za alergijo (upam, da ji bodo naredili tudi osnovno krvno sliko, da je bo treba še enkrat pikati). Pa vrečko mormo priti zjutraj nalimat in potem nesti vodo v laboratorij.
Popoldan bom pa poklicala dermatologa. Upam, da nas bo čimprej vzel, ker bi res rada vedela, od česa ima izpušaje. Mislim, da jo bolijo.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 13931
3.9.2007 13:06:31   
Aja1
Max, full lušne slike....lušna družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mala je pa res carska - kako lepo spančka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13932
3.9.2007 13:10:44   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, sedež se montira na ogrodje kolesa (na tisti del, kjer je tvoj sedež pritrjen) in ne na prtljažnik. Tudi midva imava oba tako kolo brez prtljažnika.

O, super, to pa nisem vedela. Sem mislila, da mora biti prtljažnik.

Živa tudi ne bo šla v jasli, nisem niti vloge nikamor poslala. Jaz tudi moram začet aktivno iskat službo, potem bomo pa že kaj zrihtali za malo, če jo dobim.

Zdaj pa mislim, da bo tudi naša žabica dobila zobek. Ima kar hribček na dlesni in se ji že fajn belo vidi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13933
3.9.2007 13:20:40   
majas
Hm Aja1 nevem, to kar si napisala je sigurno ni nč pičilo, a upam vseeno da je vse ok. Kaja mi je tudi bila na morju vsa pikasta, ampak sem vedela da je od komarov, ker smo bili vsi.. na njihovi kožici pa so izpuščajči tako drugačni kot na nas. so taki mali rdeči.

Barby upam da ti je prvi dan v službi hitro minil, da je bilo lepo in da je Val bil priden.

Mi še ne gremo v jasli, bo eno leto pri tašči potem jeseni pa gre v vrtec. Tako da mi ej malo lažje.

Kaja pa je danes začela škripati z zobki, mi jo je tak grozno poslušati, se kar naježim user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13934
3.9.2007 13:20:54   
Aja1
Dodala sem nove slike v album v podpisu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13935
3.9.2007 14:05:05   
Nogavica
Aja1, kako lepe fotke user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13936
3.9.2007 15:11:28   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Max tudi tebi hvala za gesla, mala naravnost fantastično luštna!

Prejšnji teden je zopet fasala neke gljivice po špelci marelci, ki jih nobena maža ni uničla in smo mogl k p, po eno čist specijalno. Zanjo sem plačala 20€user posted image , dva dni mazala in je blo ok.

Mi imamo tudi to kremo že kar nekaj časa. Res, da je draga, ampak ful pomaga.

viv: mi gremo tudi v jasli, in sicer 14.11.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 13937
3.9.2007 15:48:47   
krfjolca
Katero kremo to?

Sedež za kolo imamo mi tudi tistega za zadaj, od Hamaxa, pa je prav super. Škoda, da ni časa kolesarit user posted image . Ne, resno, sfuzlalo se mi bo od teh filmov, spet jih imam 6 na zalogi za prevajat. Vsak dan oba tja do 3h zjutraj buljiva v ekran in to delava, ker nama drugače ne znese user posted image . Tako da se opravičujem, če se nič kaj dosti ne javim user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 13938
3.9.2007 17:55:14   
Aja1
Ja kje pa ste? Midve sva zdaj dve uri drnjohali, zdaj pa greva malo ven na sončka.

Sem klicala dermatologa in se gremo jutri pokazat. Ta teden je v znamenju zdravnikov. danes posvetovalnica, jutri dermatolog in v sredo testiranje za alergijo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13939
3.9.2007 20:15:07   
majas
Čer!
Mi že spančkamo. Smo imeli čokolešnik za večerjo. Zdaj pa grem malo pred tv,.. se mi nič druga ne da user posted image

Barby se pa nič ne javi... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13940
3.9.2007 20:31:03   
Zamima
evo mene user posted image ,... sploh vas ne dohajam več user posted image ,.... moram si vzet čas pa vas za nazaj prebrat,...

danes sem pikico naročila za pregled pri kardiologu.

V albumu so fotkice od kuhinje, vam pošljem gesla vsem na zs,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13941
3.9.2007 20:44:20   
viv_
Zamima, čakam geslo...

Mi smo pa Zarjo pospravili spat ob pol 8, jokovčka k našim in smo Mirno peljali na sladoled, ker je zdaj v vrtcu že v "trojki". Joj, kok je pa ponosna user posted image  Čakam še, da Mirna odide v mižale, mene pa čaka kup cunj. Joj!!!! Moram mal pogledat, kaj bomo s seboj vzeli. Ostalega pa ne bom likala.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13942
3.9.2007 21:01:53   
Aja1
Zamima, lepa kuhinja user posted image . Si jo že testirala?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13943
3.9.2007 21:16:08   
viv_
U Zamima, ful luštno... user posted image  Jedilna miza mi je ful všeč.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13944
3.9.2007 21:18:59   
Nogavica
Zamima, lepa kuhinja. Naj ti dobro služi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13945
3.9.2007 21:27:20   
Zamima
viv, v bistvu je to samo taka mizica za kafetkat user posted image , ker imam jedilnico posebej user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13946
3.9.2007 22:17:08   
majas
Kak luškano Zamima... sem res vesela da bosta na tako lepem. Komaj čakam da bom za tisto mizo kafetkala user posted image

Zdaj pa grem pančkat počasi.... Joj to zmeraj napišem potem pa grem komaj ob polnoči v pojstlo. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13947
4.9.2007 8:05:38   
Aja1
Jutro...noč slaba...škoda besed. Tudi jaz ne vem, kaj ji je. Čedalje slabše spimo. user posted image

Zdaj se moramo pa hitro spokat in v Laško...čez dve uri moramo bit že tam.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13948
4.9.2007 8:16:31   
Nogavica
Mi smo tudi slabo spali. No, do 2h je bilo o.k., potem se je pa zbudila prišla k nama in vsako uro visela na zizi. Zoba pa še ni.

Zdaj pa še ven ne moreva, ker dežuje user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13949
4.9.2007 8:48:12   
viv_
Jutro!

Neki je v zraku. Pri nas je bila tudi slaba noč. Pa je Zarja prej redno spala že ene 2 meseca po 12 ur brez bev mev vmes. Začela je težit ob pol 12, potem sem jo vzela k sebi, da ne bi še Mirne zbudila. Ob pol 3 je zaspala. Ob 4 pricvili Mirna v spalnico, da se je polulala... Dones sem ko en zombi! Pa še tole vreme... Zarji pa mislim, da zobi nagajajo, kre ni pustila dat niti dude v usta, samo roke je tlačila... Kr neki...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  556 557 [558] 559 560   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  556 557 [558] 559 560   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?