|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki
4.9.2007 19:04:04   
silvestra
Hodimo v razvojno in na fizioterapijo, rojeni  v 34.tednu. Sedaj bo moj sonček kmalu dopolnil 1 leto, pa je že v fazi spuščanja in prvih par korakov. Pa me zanima kdaj ste obule prve copatke za doma? Namreč nam fizioterapevtka pravi, da naj ima čimanj obute copatke, čeveljčke,... da naj bolj bolj brez vsega. Ampak se mi zdi da se mu je  začela  z eno nogo obračati na noter.

lp,Silvestrauser posted image

< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 14.9.2007 23:17:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: COPATKI
4.9.2007 19:04:54   
Strawberrie Cherrie
Nekje od 7m jih nosi. Ko se je sam začel postavljati na nogice. Sicer ga ne forsiram in pustim času čas, ampak gre se mi, da mu čimmanj spodrsava.

Copatki, ki so mi najboljši so pa Robeez ali Bobux. 

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: COPATKI
4.9.2007 21:23:19   
daša
Moj nasvet je: poslušaj fizioterapevtko. Dobro vedo kaj delajo in imajo izkušnje. Moj je bil mehak in bolj počasen (sedel pri 8m, shodil pri 16 m. Nisva hodila na FT, ampak 1x mesečno na pregled. Do dveh let ni imel copatov, ampak nogavice z "bremzicami". Copatke so nerodne, trde, ne more dobro čutit podlage ipd.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: COPATKI
4.9.2007 21:25:45   
daša
Pa še to. S ta velkim ni bilo nič "narobe". Smo jih mu obuli pri 7 mesecih, pa je tudi OK. Samo, če ti tako svetujejo, bi jih jaz ubogala, ker se na splošno priporoča ne copatk ampak nogavičke, tudi za normalo razvite (sem mal nerodno napisala, pa ne najdem izraza, ne mislim nič slabega).

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: COPATKI
5.9.2007 3:52:52   
anajmad
Moja je stara 20 mesecev ,koirigirano 17 mes. Za doma ji še nikoli nisem obula copatke,samo bremz štumfke. Shodila je dobre tri tedne nazaj. Mislim,pa da tvoj ni tako ekstremno nedonošen,kot naša. Lahko mu probaš dat copatke tam pri enem letu. Sam je res,svetujejo čim kasneje.
Sej pa če pogledaš iz drugega zornega kota: Itak bodo nosili celo življenje čevlje in copate. Zato jim dejmo svobodo gibanja,dokler lahko.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: COPATKI
5.9.2007 8:38:29   
silvestra
Glih danes imam  fizioterapijo , pa me zanima kaj bo kaj rekla kolk smo kaj deleč z napredovanjem. Drgač pa hvala za mnenja. Saj ne mislim da bi st









(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: COPATKI
5.9.2007 8:39:49   
silvestra
Da dokončam stavek. ne mislim mu dati strogo gor copatke bi mu jih bolj za uvajanje,ker se mi zdi kot sem napisala da obrača stopalo notri.

lp

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: COPATKI
5.9.2007 11:41:03   
anajmad
A to se bo pa z fizioterapijo popravl. Moraš pa ti tudi paziti,ko stopa,da mu zmeraj lepo poravnaš nogico. Naša je tudi to delala,sam mislim da je bila le to prehodna faza. Če bi bilo pa huje,te pa naj v razvojni pošlje k ortopedu.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: COPATKI
5.9.2007 16:42:08   
silvestra
No danes sem bla na fizioterapiji. Pravi da je vse Ok in da vidi da bo kmalu shodil. Je zelo živ in z vsem prehiteva.
30.09 bo star 12 mescev (korigirane starosti 10,5 m), tko da bomo vidli. Sem pa tud vprašala za copate pa je rekla, da bo jeseni že rabil copatke-čevlje in da naj do takrat doma nosi te nogavičke z "bremzami" al pa pravi neke copatke Robber al neki takega.

lp,silvestra

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: COPATKI
25.2.2009 21:24:42   
frtavka
Mi prisegamo na copatke Bobux, ki smo jih kupovali pri Schmidu v Celovcu, sedaj jih pa kar naročimo na www.bobux.si in nam jih pošljejo po povzetju. So čisto mehki, usnjeni, pa še ne snamejo se in elastika ni pretesna kot pri nekaterih podobnih. Jih priporočam, ker so najboljša obutev za prve korake, pa tudi za kasneje.

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: COPATKI
25.2.2009 22:15:12   
sandrine
zivjo!
mene pa zanima cena teh copatkov,je na linku nikjer ne zasledimuser posted image
hvala

(odgovor članu frtavka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: COPATKI
27.2.2009 14:37:00   
frtavka
Ojla!

Bobux copatke sem naročila pred kakšnim mesecem po ceni 28,00 €. To se mi zdi kar solidna cena za to kar dobiš. Nekateri copatki so dražji, nekateri cenejši. Saj bi lahko kupila kakšne cenejše, samo meni ni škoda za otroka in kvaliteto dati malo več, če je tisto res v redu. Se raje odrečem cigaretam in kavi in ostalim bedarijam, pa imamo vsi plus od tegauser posted image . Nisem toliko bogata, da bi poceni kupovalauser posted image . In z Bobuxom sem res zadovoljna.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?