Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, vse je
. Mali pridno brca in razgraja, jaz pa uživam doma na bolniški.
. Seveda mi moj
ni dovolil ničesar kupit, mi je pa novembra obljubil nakupovalni izlet po Celovcu, ki bo namenjen le
. Če mi bo ratal bom dala kakšne slikce v album.
) pridno raste in zelo brca. Ful je živahna. Ker nisem tok velik gor na rr ne vem, a kje obstaja kakšen seznam kok ste se do sedaj zredile? Me zanima primerjava, jaz sem se za 6 kg.
bo sigurno za mano prišlo.
obvezna oprema je oblekica/krilo, potem pa kombinira zraven žabice, majčke, čevlje... mora biti vse tipi-topi. še hujša je od mene
. Ampak srajce z dolgimi rokavi je pa težko dobit. Sem zjutraj naivno nataknila nase eno srajco, ki je iz nenosečniških časov pa sem jo hitro pospravila nazaj v omaro
.
, kot sem se jaz, ko sem kupla kovtercek v Ikei v Slo. pa ugotovila, da ne morem kupit prevlek...
leta 1997, pa sem dobila paket, takrat ko sem urejala papirje za porodniško. Tako, da sem si te najnujnejše stvari pripravila že prej. Drugega pa res nič nisem imela naprej. Zdaj pač imam, ker sem vse shranila od Blaža. Nabavljala pa ne bom nič prej. Bom videla sproti, kaj bom še rabila. Lupinice pa so takrat bile še prava redkost. Mislim, da so se pojavile šele, ko je bil Blaž toliko velik, da več ne bi mogel biti v njej. Takrat sem vzela tisti paket, ki je imel not torbo za nošenje