Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,vidite,kaj m dela kišta?

.Drugače pa se je začudil ob pogledu na moj trebuh in rekel,da je res velik,no sej je že zadnjič rekel,da najina
po velikosti prehiteva za 2 tedna,zato mi bo še konec meseca naredil še en uz.Ja,punce pol sem pa malo šla brat zanazaj vaše mere bušijev in je moj res ogromen
glede na to,da sem zadnja na vrsti,moj pdp je 30.10 moj obseg pa že 112cm
Pa kar naj bo sam da bo vse ok. Klaudija a naj jaz tudi tebi javim tel. al kako
,ker jaz sem med zadnjimi,če ne pa bomo pol na koncu vidle kere bomo ostale pa se bomo zmenile me med sabo...nevem no zdaj sem kr neki zakomplicirala
. Lep večer vam želim
, pa je vseeno treba kaj novega kupit. No, tudi za našega tretjega kar kupujem. nekaj že ostane od brata in sestre, toda veliko se pa izrabi.
sam sporočil preko Ringaraje. Je zadnjič vadu kak se not pride,haha!!
in sem komaj stala na nogah, pa kar nekaj me je začelo špikat na desni strani. Če se spomnete, je bolečina taka špikajoča kot na začetku nosečnosti. Zdej sem na kavču in malo čekiram, če se bo slučajno pojavljalo v točnih intervalih. Upam da ne še, ker oblekice še niso vse suhe.
Že vidim, da bom spet ko crknjen pes.
. Moj je zaspal kar na kavču
, ma ga bom kar pustila, bo več prostora za kita
v postli. Upam, da bo spanje znosno, pa čim manj obiskov wc-ja.
,
. Kako lepa novica, ko začnem brati forum
Prvi ni bil vredu in je dr. zahteval ponovitev, drugi je bil tehnično slab, tretji pa je bil hvala bogu vredu, ker se mi je skoraj že zmešalo tam od tega sedenja. Je pa bila ena fajna babica, ki mi ga je delala in, ko je tipala kako leži moja
: " Boga mami" ! Tudi zdaj grozno telovadi, da me res že vse boli.
. No, zdaj bi lahko brez sramu oblekla majčko "pridem oktobra", samo kaj, ko je tak mraz. Ne morem verjet, da sem zanjo dala čez 20€, pa jo dvakrat oblekla
.
... najbrž zadnjič pred porodom ... pol se bom pa najbrž kar sama farbala, ne bo časa, da bi 2 uri sedela v frizeraju.
.
Na wc sem šla 5x in vsakič ko sem se zbudila me je špikalo na desni strani. Zdej ko sem vstala pa nič več. Ma ne vem kaj bi bilo to. Drugih čudnih znakov ni prisotnih. Edino se mi zdi, da je naša pupica malo bolj mirna zadnje dva dni, ma ko se loti so še vedno konkretne brcena desno stran pod rebra. Zgleda da bi ona rada tam prišla ven ker tako vztrajno išče kakšno luknjo, ko tako steguje nogico, da me prav boli.