Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Pravilno je tako, kot si ti napisala
. Drgač se dobr počutm, sam sm ravno tko kot ti Klaudija. Ne sedet, ne ležat, ne stat, pa tud hodt ne!! Za crknt.Najbolj mi odlože če ležim na hrbtu. Če sm na boku, al na levem al pa na desnem, me pa začne bolet še spredi med trebuhom in prsmi. Pa v žlički. Ah, upam da bo res porod čimprej tuki. Tok se ga veselim, da vam ne znam povedat. No, še ta teden anj zdrži notri, potem pa lahko pokuka ven kadar hoče! Danes namreč z mojim začneva hodt v MŠ. Mava v Zd Šiška. A gre še katera?
Da ne bom pa nazadnje jst!
brca. Pa na WC moram večkrat ponoči.
Neža81 čestitke iz vsega srca. Res sem ful vesela zate. Pa oglasi se še kaj. Drage sooktobrke - še sem v enem kosu. Polet za Rim
je trenutno prestavljen čez 14 dni, ko imam spet pregled. Včeraj na pregledu je bilo vse OK. Še zadnjič sem dala kri za toxo, pa končno dobila papirje za porodniško (še dobro, da nastopim dopust že naslednjo sredo
.Danes je sicer pavza, ker je zjutraj še deževalo, ampak se že jasni in jutri gremo dalje s
. Danes sem peljala avto na servis, ker mi morajo nekaj zamenjat še v garanciji
. Zdej čakam, da me pokličejo da je uštimano. Pol grem pa iskat mojega nečaka v vrtec - danes je drugi dan v vrtcu in je tko navdušen, da komaj čaka, da gre spet. Pa smo se bali, kako bo šlo, ker je bil do 3 leta doma, ma zgleda da se je kar ulovil, razen, če bo kriza še prišla. Zaenkrat je super. Kako pa kaj vaši otročki v vrtcih in šolah? Grem skuhat pašto s pradižnikom in tuno, ker mi že krepko kruli. Se beremo kasneje,
. Saj ne, da bi res spala, ampak mi že zelo manjka energije - boli me križ, pa cel hrbet, pa
?
pa pripravljat naprej za
.
.
taki ogi post sem pisala,pa me je skinilo dol
,jutri vam javim po pregledu če bom vzoooooooooooooooooooooooooooooooo dbila,če se par. esuje,pa žal ne