katka37
|
Je trajalo, da sem vse prebrala. Ja, Bamby in Pina, od ponedeljka sem v službi. Bi zgleda lahko že kar šla v bolniško do porodniške, če bi želela, pa bi rada bila še malo z mojimi mulčki v šoli. Pa še čas do izvidov AC mi tako hitreje mineva. Zdaj postajam vedno bolj nervozna, še vedno pa mislim predvsem, da bo vse v redu. Po 11.9. bodo javili, če je slučajno kaj narobe, če ni, me čaka pošta po 17.9. Mi je prav toplo pri , da vas zanima, kako je z mojimi izvidi. Pouk se je začel in se kar pozna, da imam manj časa za klepet, ve pa tako pridno pišete. Preden sem vse pošlihtala za moja mulca za šolo, je trajalo kar nekaj časa, pa nič ne kompliciramo, ampak to povijanje knjig - . Pa še moji "papirji" in ostala krama. Polonca, zdrži, še malo, potem pa uživanje. Mlavla, čestitam še za en izpit. Še vedno pridno kuhate in še bolj papate. Jaz pa sem danes spet jedla meso, pa parfumi mi tudi več ne smrdijo tako. Ste mi pa naredile takšne lušte, preden sem vse prebrala od včeraj, da grem danes še v trgovino in potem pripravit neko super večerjo, ne vem zaenkrat, kaj, se bom odločila v trgovini. Njami.
|